26-11-2011
Wat is dit een prachtige camping! Hij is in 2 delen, wij stonden op het deel wat langs de rivier ligt. Prachtig uitzicht op bergtoppen. Er is een voetbrug over de rivier. Het ontvangst was erg hartelijk. Het sanitair prima. De camping ligt vlakbij het stadje Andalsnes waar je voldoende supermarkten en winkels kunt vinden. In de rivier kun je prima vissen, wij hebben er forellen gevangen.
Wij hebben vanaf deze camping de Trollenroute gereden tot aan het Geiranger fjord. Wat is dat een geweldige route! Ook naar de Atlantische route gereden. Best een eind rijden, maar ook heel erg mooi zo langs de kust.
31-3-2012
Camping bestaat uit twee delen een helft direct aan het water van de rivier en de andere helft aan de overkant van de weg. Sanitair is een beetje out of date maar schoon. De douches zijn warm en redelijk ruim. De ontvangst is vriendelijk en je kunt er weer makkelijk met Engels terecht.
3-8-2009
Het betreft een grote camping aan beide kanten van de weg. Een deel ligt direct aan het water. Een deel is voor de vaste plaatsen en er is een beperkte ruimte voor de toercaravans. Sanitair is netjes maar doet een beetje ouderwets aan. Naar Andalsnes moet je met de auto.