Aparthotel Fleischer's*** in Voss Noorwegen beoordelingen 8.2 | Zoover

Vooraanzicht van het hotel

Beoordelingen Aparthotel Fleischer's***

Evangervegen 13, 5700, Voss
Aparthotel Fleischer's scoort een 8,2 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Fleischer's***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Fleischer's*** in Voss, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Aparthotel Fleischer's*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hordaland. Vergelijk Aparthotel Fleischer's*** met andere accommodaties in Voss.

6 beoordelingen over Fleischer's***

alleenreizend, Juli 2011
"Geweldig hotel"
Monique
11-7-2011 Charmant historisch hotel met een individuele sfeer. Ik had een leuk torenkamertje, netjes en schoon. Het personeel is erg vriendelijk en de ligging centraal aan de hoofdweg en dichtbij het centrum. Mooi uitzicht over het meer. Aan de achterkant grenst het hotel aan het spoor, maar daar merk je 's nachts niets van. Goede uitvalsbasis voor excursies in de omgeving. Gratis wifi op de kamers.

"Prachtig hotel"
jacco
17-7-2011 wij zijn hier in juli 4 dagen geweest en we hebben ons geen moment verveeld.
het hotel is een geweldig ouderwets gebouw , met veel historische fotos, atributen e.d.
het ontbijt- en diner buffet vonden wij prima voor elkaar.
vriendelijke bediening . het enige minpuntje was het vrij koude water in het binnenzwembad.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Klassiek hotel met piepkleine appartementen"
Sipko Mülder
15-8-2009 Wij hebben in juli 2009 met ons gezin gedurende een week een appartement gehuurd van Fleischers. Het hotel zelf is prachtig met een klassieke inrichting, een prima overdekt zwembad, een pianobar en een mooi ontbijtbuffet. Vlak achter het hotel loopt echter wel een treinspoor en vlak voor het hotel loopt de drukke E16, de verbindingsweg tussen Oslo en Bergen. De appartementen liggen op 50 meter van het hotel aan een meer. Voor vier personen is het appartement nogal klein. Er zijn geen kasten. De kitchenette en de badkamer zijn klein. Het is wel schoon en er is dagelijkse schoonmaak. Toch vonden we zo'n klein appartement nogal duur. Van hieruit zijn mooie excursies te maken (oa naar Bergen per trein en Stalheim). Voss is een gezellig stadje.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Mooie omgeving"
nicole.winters
1-2-2011 de bedden worden elke dag gemaakt.is wat klein de keuken en oud.je zit mooi aan een meer.

Familie
Rene en Sylvia
13-9-2007 In augustus 2007 dit hotel bezocht. Prima hotel met een goed buffet. Niet heel erg uitgebreid maar voldoende keuze, ook voor kinderen. Ideale ligging naast station om daarvan uitstapjes met de trein te maken. Van de trein heb je overigens absoluut geen last.

Marc en Corine
21-6-2007 Rondreis in Noorwegen gemaakt in Augustus 2006. Van buiten een mooi en apart hotel direct naast de treinstation. Wij hadden een kamer aan de voorzijde en geen enkele last van de treinen. Van binnen een beetje ouderwets. Er zijn vershillende kamers van verschillende afmetingen (zeer klein to groot). Zeer geode bereikbaarheid naar Bergen, Oslo de Flambanen. Dagtrip Norway in a nutshell (Bus-boot-trein of andersom)is zeker de moeite waard.