Vakantie Beoordelingen Voss Hordaland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

5,7
6,5

Voss

Beoordelingen Voss

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Voss. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Voss. Ben je zelf op vakantie geweest naar Voss? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Voss scoort een 7,9 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Aparthotel, 2 Campings en 6 Hotels in Voss. Op Zoover vind je bovendien 33 vakantiefoto's van Voss. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Voss. Bekijk ook andere accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hordaland.

6 beoordelingen over Voss

5,7
6,5
met partner, Juli 2009
"Natuur!! Fantastisch"
robdewinnaar@hotmai...
Sfeer
22-1-2010 Tijdens onze rondreis door Noorwegen zijn wij ook in de omgeving van Voss verbleven. De natuur is perfect en het plaatsje is ok, maar niks spectaculairs

met vrienden, Juli 2009
"Erg mooie omgeving."
LJM
Omgeving
13-8-2009 Het is een nieuw ski gebied. Erg mooi maar weinig te beleven in de zomer. Ideaal voor natuur en wandel liefhebbers. Vanuit het park lings ga je een mooi berg gedeelte in en kom je bij de snee, prachtig. Weinig retaurants. Maar je hebt een erg luxe huis met alles erop en eraan. Sauna en veel slaapkamers. Zelfs een wasmachine in ons huis.

Familie, Juni 2008
"Heerlijk en mooi"
Sabrina D.
Omgeving
18-7-2008 Leuk klein stadje. We waren er net dat er een festival bij het fjord was. Erg gezellig. Iedereen was aan het bbq-en.
Wat wij gingen doen onze kinderen? ( 2 en 4 jaar oud)
Met de kabelbaan naar boven met prachtig uitzicht over Voss.
Met de trein naar Bergen.

Thea Peters
Omgeving
10-8-2007 Een erg mooi plaatsje, prachtig uitzicht. Mooie wandeling gemaakt van-af de Kerk. Bij de VVV 2 wandelroutes gekocht, wel jammer dat het meisje op de VVV erg slecht engels sprak.

Familie, Juli 2007
Léon Peters
Omgeving
21-7-2007 3 dagen verblijf in Bavallstunet...erg luxe huizen met Sauna en een mooi uitzicht over Voss.

met oudere kinderen, Juli 1988
"Noorwegen in een notendop"
Ann
Sfeer
10-5-2011 Tijdens onze rondreis verbleven we enkele dagen in de jeugdherberg van Voss.
Daar hebben we een uitstap geboekt "Noorwegen in een notendop".
Vanuit Voss ging het met de bus tot Gudvangen, en onderweg maakten we een stop in Stalheim. Tijdens de busreis vertelde onze gids allerlei wetenswaardigheden over Noorwegen, de omgeving, feestdagen en gebruiken.
Onderweg zagen we de Tvindefossen en de Sivlefossen.
Daarna gingen we een boot op en vaarden over de Nerovfjord en de Aurlandfjord tot Flam. In Flam wachtte een bergtreintje (Flams-bana) en bracht ons via schitterende landschappen tot aan de Kjosfossen. Daar konden we in een tunnel uitstappen om vanop een platform foto's te gaan nemen. Schitterend gewoonweg.
Eens aangekomen in Myrdal bracht een gewone trein ons terug naar Voss.