Vakantiepark Voss Fjellandsby*** in Myrkdalen Noorwegen beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Voss Fjellandsby***

5,9

Vakantiepark Voss Fjellandsby*** Myrkdalen

Beoordelingen Vakantiepark Voss Fjellandsby***

Postboks 14, N-5701, Myrkdalen
Vakantiepark Voss Fjellandsby scoort een 8,0 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Voss Fjellandsby***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Voss Fjellandsby*** in Myrkdalen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Vakantiepark Voss Fjellandsby*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hordaland. Vergelijk Vakantiepark Voss Fjellandsby*** met andere accommodaties in Myrkdalen.

9 beoordelingen over Voss Fjellandsby***

5,9
"Super"
Marieke
Onderkomens
26-6-2011 Wat zijn hier 4 nachten verbleven tijdens onze 13 daagse rondreis. We zouden een appartement krijgen maar kregen een upgrade naar een vrijstaand huisje bijna bovenaan. Dit was erg mooi en luxe. Bij de receptie is ook een klein winkeltje waar het je het hoognodige kunt krijgen. De supermarkt (Joker) is een kwartiertje rijden. De omgeving is prachtig. Twee uur rijden van Bergen.

met vrienden, Juni 2011
"Noorse villa als vakantiehuis"
Erik
Onderkomens
27-7-2011 Wij waren hier 2 dagen, begin juni 2011. Helaas niet langer, want ons huis was een riante Noorse villa!! We waren met vier volwassenen, maar er was plaats voor 22 personen in het huis (nr.B8-35). Drie badkamers en een sauna, wat een ruimte, fantastisch! Een goede supermarkt (KIWI) is ver rijden, bijna bij Voss, dus ruim 20 kilometer rijden. Combineren met een dagtocht dus. Naar Voss, de Flåmbaan (ook mooi bij wat slechter weer) en naar Bergen. Als je andere stedentrips gemaakt hebt, valt Bergen tegen. Maar ja, je bent weer even in de bewoonde wereld. In Noorwegen kom je echt voor de overweldigende natuur, niet om te shoppen. Om in Myrkdalen te komen vanuit Hemsedal (TO-reis) moet je niet de routebeschrijving volgen door de Laerdal-tunnel, maar doorrijden naar de Sognefjord. Met veerboot naar de noord-oever, dan naar het Westen en bij Hella de veerboot weer nemen naar Vangsnes op de zuid-oever. Vervolgens over een hoogvlakte (sneeuw en ijs) naar Myrkdalen. Adembenemend!

met partner, Sept. 2010
"Luxe appartement, (te) groot park, mooie omgeving"
Gea en Wim
Onderkomens
26-12-2010 Voss Fjellandsby was ook een prima locatie en het appartement zag er ook prima uit. Ten opzichte van Nordseter is dit een groot park met skiliften direct naast het park, dus ook weer grotendeels gericht op de wintersport. Op verschillende plaatsen werd nog driftig gebouwd aan een appartement of chalet. Niet altijd geschikt voor gehandicapten dus informeer voordat je boekt eerst naar de mogelijkheden.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Meer voor de winter dan de zomer"
pauline de zeeuw
Activiteiten
26-7-2010 Het park ligt mooi in de bergn, maar is duidelijk gebouwd voor de wintersport, waardoor het er in de zomer wat verlaten bijligt. De huisjes zijn nieuw en zeker voor Noorwegen erg ruim. De route beschrijving die wij hadden was slecht, letgoed op het ligt zeker nog ruim een half uur rijden van Voss. De omgeving is prachtig zeker richting Vik.

met jonge kinderen
"Zeer mooie bungalows"
JZH
Onderkomens
22-7-2010 Wij hadden hele mooie bungalow, ruim en netjes. Bungalows zijn van particulieren dus inrichting verschilt. Het was ruim, met 3 slaapkamers, 2 met stapelbed en 1 met 2 persoonsbed (1x 2 persoonsmatras) en een zolder met bedbank.
Afwasmachine, oven en kookgedeelte. Geen magnetron, geen waterkoker in ons huisje. Stad Bergen is 120 km (2 uur rijden) hier vandaan en leuk voor een dagje uit.
Mooie omgeving bij skipiste, wel 26 km van Voss af. Dichtsbijzijnde supermarkt is op 10km. Wij hadden slechte routebeschrijving naar park en hebben een uur lang gezocht en veel kilometers voor niets gereden om park te vinden, staat niet aangegeven aan de doorgaande weg. Het park ligt NIET in Voss. Na Voss linksaf wegnr 13 op, na ongeveer 20 km bij rotonde linksaf richting "Vik" rijden de bergen in, dan is het nog 5 km.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Fantastische plek in Wonder mooi natuurchoon"
Karin Kruijthof
Onderkomens
20-10-2009 In de zomer is het aan te raden een rondreis te boeken. Dit omdat reizen in Noorwegen een zeer tijdrovende klus is.
Myrkdalen is een ideale plek. De accommodatie is modern en van alle luxe voorzien, en een ideale plek om de omgeving te ontdekken.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een prima vakantiepark!"
henk
Onderkomens
3-9-2009 Bij aankomst een allervriendelijkste ontvangst. De receptie heeft ook een winkeltje en restaurantje. Wij troffen twee mooie appartementen (van particulieren).
Helaas kunnen hele jonge kinderen niet alleen op het terras spelen, omdat ze twee meter naar beneden kunnen vallen. Het vakantiepark ligt 20 km buiten de stad Vosse in een rustige en mooie omgeving. Een tochtje richting Vik en dan naar Arnefjord is zeer aan te bevelen. De weg naar Arnefjord voert je langs beide zijden van een fjord. Aan het eind van de kilometerslange weg kom je in het gehuchtje en waan je je aan het eind van de wereld. Ga gerust een kopje koffie of thee drinken (en neem er een lekkere versgebakken wafel bij) in het nostalgische cafeetje annex winkeltje met drie tafeltjes.

met partner, Aug. 2009
"Prima verblijf"
Lia
Onderkomens
25-8-2009 groot park tegen een berghelling gebouwd. Uitzicht op besneeuwde bergtoppen. Typisch Noors huis met begroeid dak. Huizen zijn prive bezit en verschillen dus zowel van buiten als van binnen. Tip: ga ook eens richting Vik. mooi uitzicht op de Sognefjord. We hebben één keer gegeten in het restaurant maar dat was niet veel bijzonders. Beetje kale bedoening. Moet het waarschijnlijk toch echt hebben van de wintersport. Bij de receptie kun je (gratis) internetten.

met partner, 2009
"Mooi"
S. Vanhauten-Linder...
Onderkomens
14-3-2010 Mooi en levendig vakantiepark, waar ook de Noren zelf graag hun vakantie doorbrengen. Vriendelijk personeel. De appartementen liggen in geschakelde gebouwen. Wij kregen een net appartement van particulieren. Omdat wij een benedenappartement hadden leek het een beetje op een grote stacaravan, met de ramen aan 1 kant.