Beoordelingen Camping Bratland

19 mei 2013

Bratland
Beoordelingen Camping Bratland
Bratlandsveien, 5268, Haukeland
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Bratland in Haukeland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Bratland zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Bratland scoort een 7,4 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Bratland in Haukeland, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Bratland, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Bratland de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Camping Bratland vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hordaland. Vergelijk Camping Bratland met andere accommodaties in Haukeland.

6 beoordelingen over Bratland

met partner, Juli 2012
"Gewoon een fijne camping om Bergen te bezoeken"
rr
23-8-2012 Over het algemeen een fijne ervaring gehad op deze camping. Sanitair was relatief modern en schoon, er was een fijn keukentje aanwezig (die echter helaas al om 9 uur dichtging) en een grote gemeenschappelijke kamer. Ook werden we goed geholpen toen we na sluitingstijd nog moesten aankomen. Echter was het niet echt een camping voor tenten. De veldjes waren erg klein, waardoor alle tenten toch al snel (zeker zo in het hoogseizoen) dicht bij elkaar stonden. Ook was het voor ons, omdat we geen auto hadden, een groot nadeel dat de camping zo ver uit het centrum lag en dat de bus hierheen zeker niet erg vaak reed. Dit bracht wel weer het voordeel dat de camping aan een leuk meertje ligt. Al met al gewoon een fijne camping om Bergen te bezoeken.

"Goede verbinding naar Bergen"
Rikie
22-7-2011 Een kleine redelijke camping vlak bij een drukke weg. Voor een tent waren er maar weinig plaatsen. Wel met superaardige mensen en keurig sanitair. Op een prima afstand om Bergen te bezoeken.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Goede camping voor een bezoek aan Bergen"
Gwendolyn
21-8-2011 wij hadden een huisje type Buen. Was vrij klein en donker. Boven het gasfornuis was het volgens mij nog nooit schoongemaakt/afzuigkap ontbreekt. Een goede uitvalbasis voor een bezoek aan Bergen. De bushalte voor de deur. Er moet wel worden overgestapt op de cityliner naar Bergen maar dat wijst voor zich. Voor de kinderen is er speelgelegenheid ( bij ons bezoek zat het trapje van het speelhuis los). Van het sanitair hebben we geen gebruik gemaakt. Vriendelijke ontvangst bij de receptie

met partner, Aug. 2009
"Fantastisch!"
Kim
1-9-2009 We hebben heel erg genoten van ons bezoek aan de Bratland Camping in Bergen. In tegenstelling tot veel andere campings waar we deze vakantie zijn geweest, waren zowel de douches als de toiletten verrassend schoon. Er is een keuken die tot 21:00 geopend is, hier is tevens de afwasruimte. Er is ook een tv-kamer, die altijd open is. Het personeel is ontzettend behulpzaam, en altijd bereidt om je iets over bezienswaardigheden of de omgeving te vertellen. Het enige nadeel van Bergen is, dat het er 's nachts vrijwel altijd regent, waardoor het campeerveld erg drassig is.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Weinig plaatsen chemisch toilet stinkt"
Ruben
24-7-2009 Midden op camping chemisch toilet. Als je op deze camping staat wil je niet eten zo'n gore lucht komt er uit die vieze wc

ronneke
13-7-2008 Prima camping. Zeker als je een camper hebt, je kunt er in het hard staan.
Bus naar Bergen stopt er voor de deur.
Sanitair prima.
Waren er juni 2008.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit