Landhuis Bjornefjorden Gjestestun in Bergen Noorwegen beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Landhuis Bjornefjorden Gjestestun

Landhuis Bjornefjorden Gjestestun Bergen
1 beoordeling

Beoordelingen Landhuis Bjornefjorden Gjestestun

5015, Bergen
Landhuis Bjornefjorden Gjestestun scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis Bjornefjorden Gjestestun? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis Bjornefjorden Gjestestun in Bergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Landhuis Bjornefjorden Gjestestun vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Hordaland. Vergelijk Landhuis Bjornefjorden Gjestestun met andere accommodaties in Bergen.

1 beoordeling van Bjornefjorden Gjestestun

1 beoordeling
met partner, Juni 2008
Marian van Gameren
19-6-2008 Dit overtrof al onze verwachtingen!
Wat een leuk huis! We kregen een woonkamertje met balkon en uitzicht op de fjord, en een aparte slaapkamer.
Uitermate netjes en schoon.
Wij hadden ook een ontbijt in het hoofdgebouw en dat was ook meer dan geweldig.
Hier had ik graag langer gebleven. Een aanrader.