9-3-2011
Wij hebben hier een week wintersport gevierd. Het hotel is mooi ingericht en ligt geweldig goed naast de piste en je kunt zo van de piste de ruimte inwandelen waar je ski's en toebehoren kan stallen. Het zwembad en de bowling in het hotel was een leuke extra ontspanning, het skigebied biedt genoeg voor alle niveaus.
De kamers zijn ruim en goed geschikt voor een familie met kinderen. Het eten in het hotel vonden we wat junkfood achtig;een pizzarestaurant, een soort hamburgerrestaurant, een buffet , of a la carte. Geweldige kookkunsten worden er niet vertoond maar voor een week prima. Wel een heerlijk ontbijtbuffet. Drankjes zijn absurd duur in heel Noorwegen en dus ook in dit hotel. De prijzen van de drankjes in de minibar zijn zelfs hilarisch te noemen. We vonden het personeel vriendelijk en behulpzaam. De schoonmaak werd door pubers gedaan dus dat was af en toe minder. Wij hebben het prima gehad hier en willen graag volgend jaar terugkomen.
2-6-2011
Ik was hier in februari 2010 voor enkele dagen. Het hotel is mooi afgewerkt, met mooie materialen. Veel hout en steen. Bij de receptie is een grote open ruimte met de lounge en open haard waar je nog even lekker kunt zitten als je terug komt van het skien. Je kunt echt tot aan het hotel skien. Er zijn verschillende restaurants, van take away tot a la carte. Het is een luxe hotel, dus de prijzen liggen ook wat hoger. Alcohol is duur, maar dat weet je van te voren. Je kunt ook wat halen in de supermarkt. Het ontbijt is heel goed.
Ik was er iets te kort om ook van het zwembad en de wellness gebruik te maken, maar dat zag er wel allemaal verzorgd uit. Vriendelijk personeel.
De kamers zijn ruim en mooi ingericht. Je hebt er eigenlijk alles wat je nodig hebt. De bedden zijn heerlijk.
Ik zou het zowiezo aanraden aan anderen en er zeker nog een keer naar terug gaan. Skien in Trysil is trouwens super!