Appartement Skarsnuten Fjellandsby in Hemsedal Noorwegen beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.950 bezoekers online
Home > Noorwegen > Buskerud > Hemsedal > Appartement Skarsnuten Fjellandsby

Beoordelingen Appartement Skarsnuten Fjellandsby

-2  °C

10 februari 2012

het grote balkon

Appartement Skarsnuten Fjellandsby scoort een 8,3 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Skarsnuten Fjellandsby? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Skarsnuten Fjellandsby in Hemsedal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 100 vakantiefoto's van Appartement Skarsnuten Fjellandsby vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noorwegen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Buskerud. Vergelijk Appartement Skarsnuten Fjellandsby met andere accommodaties in Hemsedal.

29 beoordelingen over Skarsnuten Fjellandsby

met oudere kinderen, Juli 2011
Doe mij nog eens zo'n upgrade!
Patricia
4-8-2011 Wij zouden dus oorspronkelijk in een ander gedeelte van dit enorme (ski)vakantiecomplex zitten, maar kregen een upgrade omdat onze huisje in de onderhoud zat. Ineens hadden we dus 4 slaapkamers (met z'n vieren) en 2 badkamers. Een sauna, een wasmachine en zeer sfeervol ingericht (zie foto's). Het was wel een steile grindweg naar het appartement, maar de moeite waard dus. Het uitzicht is prachtig, ik velang er nu nog naar! Ik weet dus niet hoe de oorspronkelijke huisjes zijn op deze rondreis Nordseter-Oppdal-Voss-Hemsedal (zie ook onze andere beoordelingen). Er is genoeg te doen in de omgeving, het subtropisch zwembad in Gol is leuk voor de kinderen en ook het berenpark is leuk, maar duur (bijna Efteling-prijzen!) de elanden eten er uit je hand, dus dat is wel leuk ten opzichte van de elandensafari's die je soms kunt boeken waar je maar moet afwachten of je er wel 1 zult zien in het wild!

Prachtig uitzicht
PK
14-8-2011 De huisjes zijn allemaal anders ingericht. Die van ons was erg luxe. De woonkamer en keuken waren erg groot. De slaapkamers zijn erg klein. Het betreffen stapelbedden, bestaande uit een 1 persoons bed boven en een twijvelaar beneden. De ouderslaapkamer heeft een 2 persoons matras. De receptie bevindt zich beneden in het dal. Voor kinderen zijn er verder geen speelmogelijkheden buiten (behoudens wat ze zelf verzinnen). In het dorpje (het dal) bevindt zich achter de Spar naast een nederlandse bakker een plekje langs de rivier waar je op een zonnige dag goed kunt vertoeven.

met oudere kinderen, Juli 2011
Heerlijke, comfortabele appartementen
Alfons Bakker
8-8-2011 Een fantastische plek zowel bij mooi als bij minder mooi weer. De ruimte binnen in het appartement is enorm groot met 3 slaapkamers, grote badkamer met sauna, tweede toilet, grote zitkamer, grote eethoek en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Omdat het helaas regenachtig weer was, hebben wij van al dit comfort kunnen genieten. De omgeving is prachtig en nodigt uit tot wandelingen maken. Hier kom je echt tot rust!

met vrienden, Juni 2011
Mooie locatie in schitterende natuur
Erik Slagman, Veene...
27-7-2011 Wij waren hier 3 dagen, begin juni 2011. We keken uit op de skipiste, waar nog hier en daar wat stukken sneeuw lagen. We kwamen om te bergwandelen en dat kun je hier fantastisch. Gewoon de grindweg (die naar de huisjes gaat) verder omhoog rijden en na 10 minuten parkeren: richtingbordje bij het begin van de wandelroute naar de Røggjin. Prachtig uitzicht op 1370 meter. Volgende dag hebben we de Harahødn (1581 m) “beklommen”. Ook voor beginners goed te doen. Bij de receptie ligt een boekje “Hemsedal – Topp 20 Hiking”, dat je echt moet halen. Meer wandelmogelijkheden dan vakantiedagen!
Ondanks dat het nog vrijwel uitgestorven was, zaten we helaas wel met vier volwassenen in een benedenappartement. Dit was aan de krappe kant met een normale en een te kleine slaapkamer. Ook geen sauna zoals in de andere beoordelingen, maar ondanks dat een prachtlocatie. Een echte aanrader!

met oudere kinderen, Dec. 2010
Fantastische plek!
Thomas-007
16-1-2012 De accommodaties in een woord schitterend! Op een mooie zichtlocatie op circa 1.000 meter hoogte in het Noorse Hemsedal. Het is een prachtig gebied met in het dal het dorp Hemsedal. Ook hebben ze parkfaciliteiten, het enige nadeel is dat kinderen niet alleen er naartoe kunnen, dit is namelijk alleen te doen met de auto. Maar voor de rest is dit een prachtig mooi gebied, waar veel mensen tot rust kunnen komen en lekker kunnen skieën.

met jonge kinderen, Aug. 2010
Mooi appartement
Tom
19-8-2010 Hier verbleven als laatste stop op een zweden/noorwegen reis. Appartementen liggen hoog op de berg, in een typisch skidorp, met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Appartementen zijn mooi afgewerkt, proper, van alle comfort voorzien. Wij waren met twee gezinnen, onze vrienden zaten in een appartement van maar liefst 84 m²! Tips voor trips : veel mooie wandelingen te maken in de buurt (bewegwijzerd), Rjukandefossen watervallen, zomerboerderij van Ulsakstolen.

met jonge kinderen, Juli 2010
Mooie omgeving !
Gerard
13-8-2010 Wij hebben een rondreis van 13 dagen door Noorwegen gemaakt, Hemsedal was ons eerste adres, appartement was prima..alles wat je nodig hebt is aanwezig..bedden zijn prima en het uitzicht is geweldig, je moet wel een vrij steile berg op om bij de appartementen te komen, we hebben een waterval en zomer boerderij bezocht en hebben de Totten beklommen een 1497 m hoge berg, dat was indrukwekkend..het uitzicht op de top is heel erg mooi.
Het klopt wel dat er in de zomer weinig te doen is, maar de omgeving en het wandelen maakt veel goed, we hebben 1 avond gegeten bij peppes piza..lekker maar ook prijzig, voor de rest zelf gekookt..supermarkt ligt in het centrum en is zeer uitgebreid..prijzen vallen daar wel mee vonden wij.
Je moet wel van auto rijden houden want geen enkele weg loopt vlak of rechtdoor..100 km rijden duurt vaak 2 a 3 uur.

met partner, Juli 2010
Mooie appartementen op hoogte
WES
10-8-2010 Aan de beoordelingen te zien zijn de appartementen verschillend van inrichting, zo hadden wij geen sauna. En er was ook geen internet, maar daarmee zijn wel gelijk de minpunten genoemd. Werkelijk schitterend mooi, modern ingericht en ruim appartement, voorzien van alle gemakken. De appartementen zijn bereikbaar via een steil oplopend kilometers lang grindpad, en ook op het terrein zelf ligt geen meter recht. Je zit dus wat verder van het dorp, maar het uitzicht over het dal is geweldig, soms zit je zelfs boven de wolken. En er is zo ontzettend veel moois te zien en te doen in de omgeving: fjorden, hoogvlaktes, gletsjers, overal watervallen, Noorwegen op z'n mooist!

met vrienden, Feb. 2010
Subliem uitzicht
Inge Nijenhuis
14-3-2010 Wie zich tijdens de wintersport halverwege een berg tegoed wil doen aan mooie momenten moet een bezoek brengen aan dit appartementen complex. Het appartement is enorm groot, er zit vloerverwarming in, er is een sauna, het is zeer ruim, het uitzicht is fantastisch en er is vanaf de piste een privé stoeltjeslift aanwezig. Een betere keuze dan dit kan je niet maken. We zaten in een type C appartement met 4 volwassenen en een dreumes. Het appartement was gewoon groter dan onze eigen woning, wat een weelde. Als je in een gunstige periode boekt hoef je het voor de prijs zeker niet te laten. Sneeuwkettingen zijn zeker aan te raden alhoewel we genoeg Noorse auto's met enkel winterbanden hebben gezien. Spikes zijn in Noorwegen niet langer de standaard, schijnbaar durven ze het aan. Ook het gebied zelf was voor alle klasse skiërs (snowboarders) absoluut de moeite waard. Voor iedereen in ons gezelschap voor herhaling vatbaar.

met vrienden, Feb. 2010
Geweldig
Jeroen
16-4-2010 Geboekt in het Panorama-deel van Skarsnuten. Woord zegt het al, prachtig uitzicht over het dal. Zeer dicht bij de liften en van alle gemakken voorzien. Vaatwasser, sauna, etc. Garage onder het huis, zeker nuttig bij -32 's nachts! Appartementen zijn te bereiken via een lange weg waarvoor je eigenlijk sneeuwkettingen nodig hebt, zeker omhoog. Als je gaat skien, doe dat door de week, heb je het rijk (zo goed als) alleen.