Hotel Potonggang**** in Pyongyang Noord-Korea beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Potonggang****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Potonggang****

Pyongyang
Hotel Potonggang scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Potonggang****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Potonggang**** in Pyongyang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Potonggang**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noord-Korea. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Korea. Vergelijk Hotel Potonggang**** met andere accommodaties in Pyongyang.

3 beoordelingen over Potonggang****

"Zeer gezellig!"
klaas bruinsma
16-6-2010 Prachtig land, onzin wat de amerikanen zeggen. Iedereen is vrij om te doen en laten wat ze willen. Heerlijk aan het strand gelegen en lekker gegeten en gezopen als een gek. Noord korea is de bom

alleenreizend, Juni 2010
"Zeer luxe hotel in communistisch land"
Lod
3-9-2010 Het centraal gelegen hotel in PY
Zeer nette kamers en van alles voorzien, in de kelder alle faciliteiten aanwezig zoals bowlingbaan, zwembad en winkels.
Eten is zeer goed en diverrs.
Als toerist wordt je hier enorm in de watten gelegd, wat in tegenstelling tot het land wat onaangenaam en verwend overkomt.

Noord Korea als land:
Geloof niet alle verhalen die je ervan hoort.
Het is een schitterend land met een mooie cultuur, williswaar anders dan bij ons in het westen, maar accepteerd dat neit iedereen dezelfde idiologien heeft als wij!
Zeker een aanrader (met name omdat het het laatste communistische bolwerk is op aarde)

met partner, Apr. 2010
"Vreselijk!"
Franky
9-8-2010 ik ben afgelopen jaar met mijn vriendin 1 maand op vakantie gegeaan naar Noord-korea op eerste oog een rustig maar toch leger actief landje!

Hotel: het hotel zag er opzich prima uit eten redelijk! mer lekker.

omgeving: we gingen met onze gids Kang Je-gyu naar naar een klein dorpje..
Ik zit zelf al 6 jaar bij het korps mariniers maar wat ik daar aan trefde heb ik nog nooi gezien...

vreselijk!