Appartement Silvercliffs Holiday Village in Ballycastle Noord-Ierland beoordelingen 3.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.484 bezoekers online
Home > Noord-Ierland > Ballycastle > Appartement Silvercliffs Holiday Village

Beoordelingen Appartement Silvercliffs Holiday Village

10 februari 2012

1,5
De balkons zonder zitjes, racebaan vooor de jeugd
3,5

Appartement Silvercliffs Holiday Village scoort een 3,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Silvercliffs Holiday Village? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Silvercliffs Holiday Village in Ballycastle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Appartement Silvercliffs Holiday Village vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Noord-Ierland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noord-Ierland. Vergelijk Appartement Silvercliffs Holiday Village met andere accommodaties in Ballycastle.

2 beoordelingen over Silvercliffs Holiday Village

met jonge kinderen, Juli 2009
Nooit meer!!!
deep
21-8-2009 Boekje vanonze organisatie klopt niet 4-kamerwoning bestaat niet, zeer klein ingericht. De eerste dag werden we al getrakteerd op een koude douche door een veel te kleine boiler. Een of ander muntjessysteem uit de middeleeuwen moest zorgen voor elektriciteit. Wij hadden een 4-kamerwoning geboekt en kregen een 3-kamer APPARTEMENT, uiteraard hebben we dit niet geaccepteerd. Daarnaast was ons appartement pal bij de Pub / Gokhal van het TRAYLERPARK. 's avonds deden de hooligans een wedstrijdje rennen over alle balkons van de appartementen. De medewerkers achter de balie wilden helemaal niet meewerken aan ons verzoek om een oplossing te zoeken.

met oudere kinderen, Mei 2009
Absoluut dieptepunt in onze vakantie!!
anita ungerer
26-7-2009 Vies , oud, de derde persoon slaapt in de woonkamer, die dan ook meteen niet meer begaanbaar is. Keuken minimaal ingericht, balkon is niet te betreden. Badkamer erg armoedig en oud.
Niet gaan is ons advies.