99x.xxx beoordelingen - 39.953 bestemmingen - 237.185 accommodaties - 13.455 bezienswaardigheden - 204 bezoekers online
Home > (Cruise)schip Nile Empress

Beoordelingen Nile Empress

_
9,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Nile Empress ? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Nile Empress in cruise, geschreven door andere reizigers.
  • Cruiseschip info

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen van Nile Empress

NL (59)

9,5

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (33)
Fam. met oudere kinderen (1)
Vrienden (11)
Groepsreis (3)
Alleen reizend (2)
Met partner, Nov. 2009 Annet mooren, 20-2-2010
Algemene indruk
Klein schip, maar heel gezellig en goed
De Nile Empress is een klein schip. Het is niet super de luxe met marmer e.d.. De kamers zijn heel compact, maar je hebt alles wat je nodig hebt. Omdat het zo klein is ken je de meeste opvarende en daardoor is het veel gezelliger dan een boot met 100 of 200 gasten. De Nile Empress heeft max. 55 gasten aan boord, veelal Nederlands. Eten is niet heel uitgebreid, maar wel goed te eten en het wordt netjes bereid (gezien tijdens een rondleiding aan boord). De kamer wordt 2 x per dag schoongemaakt ('s ochtends en ttijdens het avondeten)

Alleen reizend, Nov. 2009 christel bron, 22-1-2010
Algemene indruk
Geweldig voelde me the queen of the nile empress
Het is er geweldig je wilt niet meer van de boot af, een grote familie, personeel is geweldig en zeer lief, omar, mina, tamar, enne de manager sir ashraf. Als single vrouw kun je heerlijk je vertoeven op deze boot, je wordt op handen gedragen.

Met partner, Mei 2007 fam. H., 24-12-2009
Geweldig
Wij zijn 2 1/2 jaar geleden hier geweest en we hadden het niet beter kunnen treffen. Hele zorgzame mensen, vooral toen wij ziek waren. Super trip!

Met partner, Nov. 2009 Peter Horbach, 30-11-2009
Algemene indruk
Als het zou kunnen ging ik morgen weer opnieuw.
Geweldige cruise gehad. Oude boot (manager zei 24 jr, maar tel nog 20 jr er bij op), maar inrichting was perfect.Prima hut, 2 keer per dag schoongemaakt en schone handdoeken (!!!), iedere dag de verrassing welk dier er nu weer van de handdoeken was gemaakt, zeer prettige en leuke bediening, prima eten, leuk entertainment. Juist door kleinschaligheid (max. 55 pass., maar ook 55 bemanningsleden!) zeer prettig. 2 Groepen (van verschillende reisorg.) uitsl. Nederl., totaal ongeveer 40 pers. en 2 gidsen. Gidsen waren beide erg aardig. "Onze" gids, Attaa, erg goed en prettig. Wist erg veel, maar doseerde zijn kennis goed. Daardoor geen zeer vermoeiend "spuien" van kennis. Erg leuke groep, 19 personen, leeftijd van 25 tot 80. Prachtige bezienswaardigheden, wel vroeg tot heel vroeg op,maar zeer de moeite waard. Veelal met de lunch terug en dan tijd genoeg om te recuperen. Ontvangst na excursie an boord geweldig met vochtige handdoekjes en dorstlessend drankje. In één woord: fantastisch.

Vrienden, Aug. 2009 Kees Meijberg, 16-10-2009
Super belevenis
De algehele indruk super alles klopt, verzorging aandacht en betrokkkenheid. Een prachtige boot met een lange geschiedenis van perfekte vakantie's. De hutten zijn schoon eten is zeer goed. De tripjes aan land zijn goed verzorgd. Goede mini busjes met eigen personeel. alles perfect.

Met partner, Sept. 2009 imto, 12-10-2009
zeer goed
Geweest van 10 t/m 17 sept 2009, samen met vrouw en vrienden. Boot uitgekozen om kleinschaligheid en dat heeft goed uit gepakt. Wat verouderde boot maar alles was aan boord en werkte. Nederlands sprekende collega gasten en ook de gids Emad sprak goed nederlands en maakte er een plezier van om naar te luisteren. Hutten werden tweemaal per dag schoongemaakt ( tweede maal tijdens diner) dus je kwam zowel na de excursie als na het diner in een keurige kamer terecht. Naruurlijk zijn de voorbij varende flatgebouwen vol marmer en andere troep veel mooier en groter, maar daar kom je niet voor. Wil je het leuk doen en gezellig houden? Doen.

Vrienden, onbekend Imto, 12-10-2009
Ik zou zeggen doen!!!!!
Wij zijn van 10-9-2009 tot 17-9-2009
op deze boot geweest en hebben het prima naar onze zin gehad.
Het is een wat oudere boot maar goede service,en alles werkte naar behoren . De gids Emad heeft wel een hele grote pluim verdiend,wat deze man allemaal kan vertellen over zijn land perfect gewoon, klasse. Er zijn alleen maar nederlanders aan boord kortom wij hebben een hele goede cruise gehad. als je op een gezellige boot wilt zitten dan moet je deze echt nemen. Ik wens jullie daarom een fijne vakantie op deze boot.

Alleen reizend, Sept. 2009 geesje, 11-10-2009
Geweldig
Van 24 sept tot 1 okt een week op deze boot geweest en heb het geweldig naar m'n zin gehad,ik sliep eerst benedendek maar kon niet slapen door het geluid van de motor,heb dit bij de manager van de boot gemeld en kreeg de volgende dag een kamer op de 2e verdieping,daarna heerlijk geslapen.
Het personeel was helemaal top,altijd vrolijk en behulpzaam,de obers Abdul,Omar en Momen waren erg leuk,het eten was ook heerlijk en werden er leuke avondjes georganisserd,verder kon je je lekker laten masseren en kon je heerlijk op het zonnedek liggen.
We waren maar met een stuk of 35 gasten aan boord,dus je had lekker de ruimte en daardoor ook de optimale service.
De kamers werden 2,soms wel 3 keer gedaan,met 's middags elke keer weer een ander figuur van de handdoeken op je bed,'s avonds werd je bed netjes opengeslagen,dus kon je zo je bed in.
Kortom een heerlijke week gehad.
Mijn complimenten.

Fam. met oudere kinderen, onbekend Michael , 10-8-2009
Verschillig
November 2008 op de Nile Empress geweest. Dit ter viering van het 25 jarige huwelijk van mijn ouders.

Boot vond ik wat oud ogen, mufjes, en niet geheel luxe. Toch geweldig naar mijn zin gehad. Uitstapjes waren perfect, eten lekker, en egypte mooi. Persoonlijk vond ik de reis erg vermoeiend.

Midden in de nacht aanvaring gehad op de Nijl. Andere boot was bij onze punt erin gevaren. Erg spannend. Linker voorzeide van de boot was compleet ingedoken. gebroken. Schrik van onze leven. Onz werd verteld dat de boot uit dienst ging, dus verbaast me dat hij nog vaart!

Vrienden, Juni 2009 van den Hoven, 21-6-2009
Algemene indruk
Prachtig schip met pers. die je in de watten legt
Als je op dit cruiseschip zit waan je even dat je een belangrijk persoon bent want je wordt aan alle kanten in de waten gelegd. Het personeel is heel erg vriendelijk en is in voor een grap en grolletje. Vooral Sami en Micheal zijn grappige obers. Er is veel te zien en de rondleiding op het schip was ook een aanrader. Wel oordoppen meenemen voor de machinekamer.

1 2 3 4 5 6 volgende

Zoeken
Ga naar
Home
Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Wat drink jij het liefst op vakantie?