1.144.173 beoordelingen - 42.085 bestemmingen - 255.455 accommodaties - 15.448 bezienswaardigheden - 15.289 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.
Home > Europa > Nederland > Friesland > Stavoren > (Cruise)schip Nil Desperandum

Beoordelingen Nil Desperandum

2 september 2010

9,6
9,6
9,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Nil Desperandum? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Nil Desperandum in Stavoren, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
Lettergrootte: A   A   A

15 beoordelingen van Nil Desperandum

NL (15)

echt een aanrader!!!!
frank de geus frank de geus
30-12-2009 Wat een gaaf schip en leuke bemanning.
Supertijd gehad met veel leuke momenten zoals droogvallen op het Wad en eilandje hoppen.
De schipper maakt er een feestje van met zijn gitaar en zang!!!!

prachtvakantie met veel extra's
eva eva
30-12-2009 Schipper Ab, dank je wel voor een onvergetelijke vakantie.

Fantastische ervaring
Janneke en Henk Stijkel Janneke en Henk Stijkel
18-10-2009 Eind september een midweek meegeweest met schipper Ab en scheepsmaat Jana. Fantastisch! Mijn vrouw vindt varen leuk, maar zelf aan de touwen hangen is niet haar hobby. Ik zelf wil het liefst zoveel mogelijk meewerken. Beiden hebben we genoten. Een pracht schip, uitstekende accomodatie, leuke bemanning (wat kan die kerel zingen en wat heeft die griet een power...). Kortom: we hopen dat het niet de laatste keer is geweest aan boord van de Nil. Effe een stel vrienden enthousiast zien te maken.... Ab en Jana: Nogmaals bedankt en graag tot ziens!

De beste prijzen en lastminutes voor (Cruise)schip Nil Desperandum bij:

met een groep, Sept. 2009
Nil Desperandum, een echte aanrader
Evy Evy
1-10-2009 Zin om eens lekker te onstpannen in een aangename sfeer. Boek dan een zeiltrip op de Nil.
Ondek alle mooie plekjes op het wad en/of het ijzelmeer samen met schipper Ab.
De Nil is een heel mooi schip met verzord interieur, een ruime keuken en zithoek enz.
Twijfel niet en boek nu.

Geweldig!!!
marloes marloes
26-9-2009 Het zesde jaar op rij, altijd een feest! Het gevoel van thuiskomen. Op een fantastisch schip heerlijk relaxen. Onder de deskundige leiding van Ab en zijn maat met de kop in de wind en glimlach op het gezicht de wadden op. In een woord geweldig! Op naar volgend jaar.

alleenreizend, Aug. 2009
Dit jaar was het wederom geweldig.
Gerda Gerda
20-9-2009 Ik ben dit jaar voor de tweede keer met Ab meegezeild. En natuurlijk was het even leuk of nog leuker dan vorig jaar. We hebben super lekker weer gehad en een lekkere wind. Een hele leuke groep mensen, (is natuurlijk ook altijd even afwachten met de individuele reis). Maar het belangsrijkste is dat de Nil Desparandum een mooi schip is met de geweldige schipper Ab. Elina was er ook weer bij, en niet te vergeten Jana ook.

Een heel fijne ervaring!
Liesbet Liesbet
9-9-2009 Een trip met de 'Nil Desperandum' is zeker een aanrader!
Het zeilschip is ruim genoeg en er is heel wat comfort aanwezig. Ideaal om met een grote groep vrienden te gaan zeilen.
Ab en Jana zijn ontzettend vriendelijke mensen en begeleiden hun passagiers uitstekend!

heerlijke ervaring!
katrijn vos katrijn vos
6-9-2009 Met 27 vrienden hebben we een zalig weekend gehad. De boot verschaft alle comfort en in een weekend als dit konden we zowel genieten van een avontuurlijke 6 beaufort als van een gestage vaart op kalme zee en bolle zeilen. Een aanrader!

mooie ervaring
Andries Andries
6-9-2009 Heb net een heel leuk weekend gehad op het schip. Een zeer comfortabele boot. Ideaal om met een grote groep vrienden te doen. Heel leuke schipper en maat die het aangenaam werken maken

met vrienden, Juli 2009
Wat een weekend!!
edwin edwin
1-8-2009 Met een groep vrienden en familie een weekend gevaren voor 40ste verjaardag. Er zijn van die weinige momenten dat je iets gepland hebt in je hoofd, en daadwerkelijk alles klopt. Dit was zo een moment. Een heel weekend lang. Van communicatie vooraf, tot aan het afscheid, als je een weekend/weekje weg wil zonder moeten, zonder stress, zonder geregel en regeltjes, dan is dit de aanrader! Ab, Elina en Jana een top crew, super relaxed, de boot is van alle gemakken voorzien, we hebben zelf alle maaltijden gekookt wat heel goed ging, de afwas machine is een luxe, de bedden slapen heerlijk. Voor de zeilers is dit een pracht schip, waar een hoop te doen is met 6+ zeilen, voor niet zeilers een grote kuip, dek, volop ruimte. Spelletjes beneden zijn we niet aan toe gekomen, zowiezo niet aan binnen zitten. Een perfect weekend.

9,7

Toon score en beoordelingen van :
met een groep (2)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Ik zou absoluut NIET op vakantie gaan naar...