Beoordelingen Rotorua

18 mei 2013

Rotorua
Beoordelingen Rotorua
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rotorua. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rotorua. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rotorua? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Rotorua scoort een 8,2 uit 10, op basis van 19 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 1 Aparthotel, 4 Bed and Breakfasts, 1 Bungalow, 1 Vakantiepark, 3 Hostels, 64 Hotels en 3 Lodges in Rotorua. Op Zoover vind je bovendien 190 vakantiefoto's van Rotorua. Je kunt 1 video van Rotorua bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Rotorua. Bekijk ook andere accommodaties in Nieuw Zeeland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Noordereiland.

19 beoordelingen over Rotorua

met partner, Mrt. 2013
"Een MUST als je NZ bezoekt"
paulpb
Sfeer
30-3-2013 De Maori cultuur komt hier in al zijn facetten naar boven.
Men is erg gastvrij en vriendelijk. Dit geldt voor heel NZ feitelijk.

met een groep, 2012
"Echte aanrader"
Miriam
Sfeer
31-3-2012 Ik vind dat je Rotarua gezien en dus ook geroken moet hebben. De kokende modderpoelen, de spuitende geisers, de maori 's en de lucht zijn absoluut de moeite waard!

met partner, Feb. 2012
"Stinkstad"
MaschaG
Sfeer
24-2-2012 een thermisch gebied, dus rotte eieren lucht.
Veel thermische parken, Wai o topu is een goed voorbeeld.
De gondola kun je overslaan.
Een dag is genoeg.

met een groep, Feb. 2012
"Leuke plaats"
Alex
Sfeer
12-3-2012 Goede bestemming om wat vande ogeving te gaan zien.

alleenreizend, Jan. 2012
"Leuke plaats"
Patty
Sfeer
22-12-2012 Rotorua is niet te groot en niet te klein. Er is een leuk, gezellig centrum met wat winkeltjes, supermarkten en restaurantjes. Je kunt er heerlijk wandelen naar het meer en naar verschillende parken. Het is overal erg mooi, maar stinkt wel naar zwavel. Trip naar Waiotapu national park is een aanrader!

met partner, 2010
"Leuke stad, met veel cultuur."
Wim
Sfeer
24-2-2010 Nog wat vergeten over Paihai. Vanuit Paihai zijn we naar Cape Reigna gereden, het noordelijkste puntje van Nieuw Zeeland, hier komt ook de Tasman Zee en Stille Zuidze (Pacific) samen. Het was indrukwekkend. Met het terugrijden naar Paihai, zijn we met de auto eerst door een rivierbedding gereden richting de "Ninety Miles Beach". Voor we het strand op reden zijn er nog een paar medereizegers aan het zandsurfen geweest, met de buik op de plank van een duin af. Over het strand terug naar Paihai.
Een dag later van Auckland naar Rotorua, onderweg eerst naar de "Waitomo Caves"
een glimwormgrot en daar zag men duizende kleine lichtjes. In Rotorua zijn we in het Whakarewarewe Thermal Reserve Park geweest, daar vind veel geothermische aciviteit plaats, bv. geisers en borrelende modderpoelen. s'Avonds zijn we ontvangen door de Maori's en daar gegeten, dat was heel bijzonder.

met partner, 2009
"Fantastisch"
atievanhoorn
Sfeer
25-12-2009 Heel bijzonder, verschrikkelijke rotte eieren lucht maar een fantastisch stuk NZ, veel geothermische activiteit, overal rookpluimen.

"Leuke stad"
anita
Omgeving
8-4-2009 Leuke stad het stink er een beetje, geijsers leuk om te zien.camping hebben kleine plekjes. veel leuke eettentjes

met een groep, Feb. 2009
"Stinken"
Marjan
Sfeer
2-8-2009 Voor mij is Rotorua hetzelfde als rotte eieren, maar als je hier doorheen prikt zie je een leuke stad met een bijzondere omgeving.

met partner, Feb. 2009
"Leuke stad met veel vertier"
Marjan
Sfeer
13-7-2009 Je moet wel tegen de lucht kunnen :-)
Er is erg veel te doen, je kunt er zelfs in een vulkaan krater loper.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit