Hotel The Mountain House** in Pokhara Nepal beoordelingen 9.4 | Zoover

The Mountain House, Pokhara

Beoordelingen Hotel The Mountain House**

Lakeside 6, Pokhara
Hotel The Mountain House scoort een 9,4 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel The Mountain House**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel The Mountain House** in Pokhara, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel The Mountain House** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nepal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Nepal. Vergelijk Hotel The Mountain House** met andere accommodaties in Pokhara.

26 beoordelingen over The Mountain House**

9,6
alleenreizend, 2012
"Fantasties hotel met uiterst behulpzame eigenaren"
Jaap de Vries
12-5-2012 Het Mountain House ligt op een perfecte locatie vlakbij het Fewa-lake, het zicht op de Fishtail, en vlakbij het centrum en vooral heerlijk rustig.

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Super leuk hotel"
Jitty Straatsma
9-4-2012 We hadden een ruime kamer met een mooi uitzicht op de fishtail.
Het hotel wordt gerund door een vriendelijke familie die zeer behulpzaam was. Zeer zorgzaam voor onze zieke dochter.
De prijs/kwaliteitverhouding was dik in orde.
De kamer was netjes en de douche was prima,. We hebben genoten van de balkons.
We hebben een aantal keren prima in het hotel ontbeten.

met partner, Jan. 2012
"Heel goed Guesthouse"
Tina
20-1-2012 Rustig gelegen Guesthouse, klein stukje lopen naar the Lakeside. Hele lieve mensen inderdaad, ze helpen je bij alles. We zijn hier 4 nachten geweest, grote kamer met balkon, warm water, wifi en heerlijk ontbijt (bruin brood!) Het ontbijt wordt geserveerd in hun eigen keuken of lekker buiten in de zon! De dag dat we teruggingen naar Kathmandu (met de bus 's ochtends vroeg) had ze het ontbijt al klaar en regelde een taxi naar het busstation. Ik zou zeker weer bij hen logeren als ik weer naar Pokhara ga!

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Fantastische plek in Pokhara"
Sophia Vreugdenhil
26-1-2012 Super schoon, altijd heet water uit de douche. Stan en Indira zijn altijd bereid mee te denken en advies te geven. Voor het ontbijt hoef je echt Pokhara zelf niet in. Het is hier heerlijk. De ligging is heel centraal 5 minuten lopen van het meer en 2 minuten uit het centrum van Pokhara.
Zeker een aanrader, ga er volgende keer weer heen!

"Fantastisch"
Remco
28-12-2011 Voordat we een trekking in de bergen gingen doen, zijn we fantastisch door mr. Stan en zijn vrouw ontvangen. Geweldige mensen die alles voor je willen regelen. Onze gids kwam naar ons hotel om alles door te spreken en vanaf hier is alles geregeld. De kamers zijn erg groot en bij een heldere dag heb je een prachtig uitzicht op de mooiste bergen.

met een groep, 2011
"Aanrader!"
Trudy
24-10-2011 Rustig gelegen op loopafstand van het uitgaansleven, winkels en het meer! De kamers zijn echt ruim, heerlijke balcons om het ontbijt te nuttigen, geserveerd door een uitermate vriendelijke en behulpzame staf. Toppertje!

met vrienden, Okt. 2011
"Simply the best"
D. Donlou
3-12-2011 Een prima hotel vlakbij de restaurants en winkels van de Pokhara Lakeside.Een gastvrije, vriendelijke en behulpzame familie. Een ideale plek voor allerlei soorten trips. Het uithangbord zegt het al: Simply the best.

Verbleef Oktober 2011, bezocht met vrienden

"Prima hotel"
Joost Sijtsma
20-10-2011 The Mountain House ligt prima aan een rustige straat, heel dicht bij de drukte van cafes, restaurants en winkels. Het is een vrij nieuw hotel, de foto op de site is iets gedateerd want er staat nu een muur en een hek om het hotel. Het is erg en dan ook heel erg schoon, kamers zijn ruim evenals de douche die altijd heet water geeft. De eigenaars Stan en Indira zijn erg aardig, Stan helpt met het organiseren van trips. Hij verdient er uiteraard ook wat aan, maar hij organiseert een trekking en dergelijke gedegen.
Kortom, dit hotel is een echte aanrader ook al omdat een kamer niet duur is. Als eten heb ik een zes gegeven, omdat je daar alleen kunt ontbijten, maar het ontbijt is goed. Voor het avondeten ben je echt niet op het hotel aangewezen, de restaurants zijn erg dichtbij.
Veel plezier bij Stan en Indira!
Groet,
Joost Sijtsma
Deventer

met partner, Okt. 2011
"Een stukje "thuis" in Nepal"
Ruud en Joke
13-11-2011 We hebben een heerlijke tijd gehad in Pokhara, mede dankzij de gastvrijheid van Stan en Indira van The Mountain House. We hadden een prachtige kamer, met goede bedden en een fijne badkamer. Je kunt er heerlijk ontbijten, Indira gebruikt veel uit haar eigen groente en kruidentuin. De ligging is ideaal, heerlijk rustig en toch vlak bij de hoofdstraat en het meer.
Stan en Indira zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Met de dochters zijn we 2 dagen op pad geweest naar Astam, waar een broer van Stan woont. Ook daar zeer gastvrij ontvangen.
Wanneer we nog eens teruggaan naar Pokhara zullen we zeker hier weer logeren!

"Een warm onthaal"
hanneke
12-10-2011 the mountain house is een erg mooi hotel. we werden van het busstation opgehaald. de taxi stond al klaar, samen met de eigenaar van het hotel, geweldig. het hotel is ook erg mooi. de kamers zijn heel groot (3 bedden) en de badkamer is luxe en schoon! we hadden een klein balkon en vanaf daar hadden we prachtig uitzicht op de bergen.
Stan, de eigenaar, is erg vriendelijk. hij behandelt je als familie. hij staat altijd voor je klaar, samen met zijn vrouw en gezin.
volgende keer als we weer naar nepal gaan, komen we zeker weer hier terug en dan hopelijk voor een paar nachten meer. we waren er nu helaas maar 2.