Hotel Vajra in Kathmandu Nepal beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Vajra Kathmandu

Beoordelingen Hotel Vajra

Bijeswari, Swayambhu, 4843, Kathmandu
Hotel Vajra scoort een 8,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vajra? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vajra in Kathmandu, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Vajra vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nepal. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Nepal. Vergelijk Hotel Vajra met andere accommodaties in Kathmandu.

6 beoordelingen over Vajra

6,7
met partner, Mei 2012
"Fijn buiten de drukte"
Angelique van der W...
8-5-2012 Een prima, kunstzinnig hotel net buiten het drukke Thamel. Maar met 20 minuten wandelen ben je daar zodat je kan shoppen en lekker eten. Wij hadden een kamer in het oude deel en deze was prima. Verder hebben ze een dakterras waar je heerlijk kan relaxen met een cocktail. Het eten in het restaurant was oké maar het duurt lang voordat je je eten hebt. Personeel is erg gastvrij.

met partner, Mrt. 2012
"Een rustige plek in een drukke stad"
Steve
25-3-2012 Vajra is een hotel dat met zorg en oog voor detail is gebouwd, schitterend houtsnijwerk. Het bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. De kamers in het oude gedeelte zijn zeker niet slecht, maar het nieuwe gedeelte is beter. Over het algemeen is alles keurig netjes en erg schoon.

Vajra beschikt over een mooie binnentuin waar je rustig kunt genieten van de stilte van het drukke Kathmandu. Mocht je in de tuin zitten dan kun je af toe verrast worden door een aap die langs komt lopen

Het restaurant is redelijk, maar wel prijzig. Op andere plekken in Nepal kun je beter eten.

met vrienden, 2011
"Rust in de hecktiek"
Larissa
18-11-2011 Met een heerlijke binnentuin een plekje om bij te komen. Stroomuitval gebeurt vrij vaak, maar dat is overal in Nepal. Het ontbijt is naar Nepalese standaard erg goed te noemen, maar voor ons westerlingen misschien wat eentonig.

met partner, Okt. 2010
"Prima hotel"
theobosker
21-3-2011 We hebben ons hier prima vermaakt . Vriendelijk personeel , maar dat zijn alle mensen in Nepal . Kamers zijn schoon en netjes . Ontbijt was ees beetje eentonig , hoewel alles wel netjes bijgevuld werd .

"Goed hotel in Kathmandu"
petervanbokhoven
23-5-2009 Wij zijn in maart 2008 in dit hotel geweest.Het hotel ziet er mooi uit, zeker van buiten. Binnen veel donker houtsnijwerk zoals veel te zien is in Nepal. Ontbijt was niet bijzonder, wezijn uiteindelijk gaan ontbijten in Thamel. Wanneer de stroom uitviel moesten wij ons scheren en wassen met zaklamp en kaarsen.

Arnout Broer
26-5-2008 Erg bijzonder hotel, een plaatje om te zien met 2 heerlijke dakterassen, waar je uitzicht hebt op Kathmandu en een grote tempel. Neem een kamer in de nieuwe vleugel.

Ligt 2 kilometer buiten Thamel, de toeristenwijk, en daardoor wat rustiger. Voor Nepalese begrippen zit je hier erg rustig!

Eten is redelijk, beter om een tentje in Thamel te zoeken. Service op het dakterras is prima!