Hotel Royal Sea Aquarium Resort**** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Royal Sea Aquarium Resort****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Royal Sea Aquarium Resort****

Bapor Kibra z/n, Willemstad
Hotel Royal Sea Aquarium Resort scoort een 8,8 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Royal Sea Aquarium Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Royal Sea Aquarium Resort**** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Royal Sea Aquarium Resort**** met andere accommodaties in Willemstad.

11 beoordelingen over Royal Sea Aquarium Resort****

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Mooie grote kamers, erg rustig"
registratie_witteve...
11-3-2012 Kamers zijn groot, zwembad is mooi, wel erg rustig. Veelal oudere gasten, weinig kinderen. Voor ons (gezin met kleine kinderen) was het iets te rustig.
De medewerkers van de receptie waren erg vriendelijk, en deden erg hun best om je te helpen. Medewerkers van het restaurant (Augusto) echter sloom en onvriendelijk. Wij zijn meestal bij andere restaurants (zoals Hemingway gaan eten). Internet was gratis, en overal in het kleine resort te ontvangen. Wij keken uit op het sea aquarium, waar je als gast gratis heen kunt.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk hotel"
Marjan
16-10-2011 Hebben hier van 30 augustus tm 4 september gezeten. Prima hotel, ruime kamers, 2 appartementen aan elkaar met een tussendeur. We hadden uitzicht op het zwembad. Erg rustig, hadden het zwembad voor ons alleen. Afgesloten met het North Sea Jazz, geweldig!

Trijntje Medema
17-5-2007 Heel mooi nieuw complex direct naast Lions Dive. Lions Dive is gezelliger. Sea Aqua. Resort is luxer met grote kamers ! Met alles erop en eraan. Ligt mooi ..met grotendeels uitkijk op Sea Aquarium. Heel mooi en luxe !! We hebben hier met de Ultimate Fitness Challenge gezeten... helemaal goed... (UFC)

F. Woudenberg
25-4-2007 Mooie, ruime appartementen. Mooie ligging aan zee. Meestal vriendelijke mensen aan de receptie en op het complex. Bediening restaurant zou beter kunnen (toen wij er waren, december 2006). Snorkelen aan de buitenkant van de baai is prima. Kortom, prima hotel (timeshare merendeels)

Danny van Voorst
8-3-2007 Prachtige kamers. Zeer ruim met werkelijk alles erop en eraan. Wij hadden een kamer met uitzicht op zee, en zagen in de ochtend net na zonsopgang in de verte een groep wilde dolfijnen zwemmen. 10 minuten later vloog een groep flamingo's voorbij. Onze dag kon niet meer stuk. Ook konden wij de dolfijnen van het seaquarium zien langskomen als ze s'ochtends even mochten zwemmen in open zee. Je hebt trouwens tijdens je verblijf gratis toegang tot het seaquarium. Strand en zwembad heerlijk. Helaas konden wij ons niet meer dan twee dagen veroorloven in dit toch wel dure hotel. Maar wil je jezelf verwennen en kun je het betalen gun jezelf dan een verblijf in dit heerlijke hotel!!

Kirsten
16-12-2006 Ik ben er afgelopen week geweest met mijn ouders , het is een hartstike mooie hotel op de zee uitzicht en naar de dolfijnen.

een prachtig aangelegen hotel zeer luxe mooie zwembaden met 1 warme jacuzzi, en wat ik het lekkertste vond zo'n lekker klein prive wit zandstrandje het was prachtig en heel mooi echt aardige personeel ook ik zou er zo weer heen willen echt een aanrader!

yvonne
15-12-2006 dit is van oorsprong een time sharing complex, zolang dit nog in nederland te boeken is absoluut doen. hotelkamer met kitchenette erg ruim en netjes meer een appartement met hotelfaciliteiten. onbeperkt toegang tot het sea aquarium met dolfijnen, zat mogenlijkheden om uit eten te gaan gratis shuttlebus naar willemstad gewoonweg geweldig

fam. Kroone en v/d ...
7-11-2006 Net terug van een fantastische vakantie.
We verbleven met z'n 4-tjes in een 6-persoonsvilla. Gewoonweg super.
Hotelkamers hebben een erg klein balkon, maar daarintegen hebben de appartementen een mega terras of balkon.
De dolfijnen, zeeleeuwen, zeeschildpadden enz enz zijn je buren.
Strandje klein, maar groot genoeg. Zwembad heerlijk luxe.'s Avonds buiten lekker bubbelen in de jaccuzi en voldoende eetgelegenheid in de buurt.
Pendelbusje van hotel naar supermarkt en Willemstad.
Aanrader!!!
Fam. Kroone en v/d Voorden

Ben Buys
9-12-2005 geweldige appartement met zeezicht en de dolfijnen als buurman, rustig en stylvol. mooie kamers en goed zwembad

curacao
1-9-2005 mooi hotel en zeer mooie luxe kamers!
zeer vriendelijk personeel!
alleen jammer van het kleine strandje!
voor de rest was t echt n mooi hotel!