Hotel Renaissance Curacao Resort***** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Renaissance Curacao Resort*****

6,7

Straat van het hotel

Beoordelingen Hotel Renaissance Curacao Resort*****

Baden Powellweg 1 , 97223, Willemstad
Hotel Renaissance Curacao Resort scoort een 8,7 uit 10, op basis van 92 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Renaissance Curacao Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Renaissance Curacao Resort***** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 195 vakantiefoto's van Hotel Renaissance Curacao Resort***** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Renaissance Curacao Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Renaissance Curacao Resort***** met andere accommodaties in Willemstad.

91 beoordelingen over Renaissance Curacao Resort*****

6,7
met vrienden, Nov. 2011
"Aanrader !"
linda mosselman
29-11-2011 Luxe hotel van alle gemakken voorzien. Alles is aan te lopen en voor elke portemonnee een leuke eetgelegenheid. Nep strand met zout en zoet water en fijne barservice. Heerlijk om te relaxen. Uitstekende bedden !

alleenreizend, Nov. 2011
"Geweldig hotel, zou zo terug gaan!"
Mathieu
16-11-2011 In eerste instantie weet je even niet wat je overkomt als je ziet dat het zwembad op de 2e etage is (1e etage is de lobby(?) maar als je op ontdekkingstocht gaat ondek je de kwaliteit van dit hotel. Over de inrichting kun je van smaak verschillen maar de kwaliteit is perfect. Het eten, de vriendelijkheid, de kamers eigenlijk zijn er geen minpunten te bedenken. Een oceanview kamer is leuk maar voegt niets toe aan het vakantiegenot of andersom. Het hotel is door zn ligging een perfecte uitvalsbasis om het eiland te gaan ontdekken. In de eigen parkeergarage kun je je auto zo kwijt, maar ook lopend zit je in no time in het centrum Otrabanda, Kura Hulanda en Punda liggen werkelijk aan je voeten! De 5 sterren is het meer dan waard.

met partner, Nov. 2011
"Gewoon heel erg goed!"
Hans
8-12-2011 Het Renaissance Hotel & Casino is ideaal gelegen in het Rif Fort in Otrobanda Willemstad. Wij hebben hier een heerlijke week doorgebracht in een Ocean King Room en kunnen dit iedereen die naar Curaçao gaat aanraden. Met name de ligging met in de directe (en veilige) omgeving mooie winkels en leuke restaurantjes en barretjes is erg onderscheidend voor Curaçao. Alle andere hotels die we gezien hebben zijn veel meer op eigen faciliteiten aangewezen.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het aangelegde strand met aangrenzend zwembad is uniek en heerlijk. Als je van een gokje houdt is ook een bezoek aan het Casino meer dan de moeite waard. Alles bij elkaar hebben wij het ervaren als een heerlijke uitvalsbasis om het gezellige eiland te ontdekken. Na een dagje toeren voelde het telkens weer als thuiskomen als we de auto in de gratis parkeergarage konden zetten.

"Uitstekend hotel!"
trudy_3
18-11-2011 Prima hotel! Zeer vriendelijk personeel. Hotel ligt pal aan de Pontjesbrug, waardoor je snel in het centrum van Willemstad bent. Bedden zijn uitstekend. Kamers worden goed schoongemaakt. Enig minpuntje... niet altijd voldoende handdoeken. Van het casino heb je geen last. Ontbijt is uitgebreid en goed. Diner nooit geprobeerd. Er zijn zat restaurants in de omgeving.Met name in het Riffort kun je bij Steak & Ribs goed eten. Vooral de shrimps en steak met gorgonzola saus. Ook in het Riffort, Bistro Le Clochard, klasse eten. Maar daar hangt wel een pittig prijskaartje aan. Hotel heeft twee zwembaden( zout- en zoetwater) met aangelegd strand.Vooral het zoutwater bad is uniek. Er zijn voldoende ligbedden met handdoeken service.Wat ons betreft is dit hotel voor herhaling vatbaar.

met partner, Okt. 2011
"Schitterend hotel echt de moeite waard."
Rdammer28
25-2-2012 Dit hotel is echt de moiete waard. Het strand is echt uniek op de 1e etage!!! Echt super. Leuk als er een cruiseschip voor het hotel langs vaart en aanmeert. let wel op de tekst in de reisgids. wij ging erop af omdat we elke avond bonnen voor heel veel restaurants in de Riff ford zouden krijgen maar bij aankomst kregen we te horen dat ze nergens van wisten.....Jammer touroperatorl dat jullie je hotels niet goed genoeg kennen.

met partner, Okt. 2011
"Heerlijk, lekker dicht bij willemstad"
roy & ingie
20-10-2011 Na 2 jaar wederom voor dit 'zaken' hotel gekozen. Een prima hotel, goede service. Eigen restaurant is zeer ongezelling maar in het aan het hotel gelegen fort zijn nog iets van 7 goede restaurants. Ontbijt is prima in het hotel. Lunch op eigen strand, 2e verdieping van het hotel, bij de infinity bar is ook lekker.
Voordeel van dit hotel is dat het zo dicht naast willemstad ligt dat je elke avond ergens anders kan gaan eten en geloof me, we hebben iedere avond lekker gegeten..... Waarom kan in nederland niet ieder restaurant goed en mals vlees serveren zoals hier?
Het is leuk om een autotje te huren en iets van het eiland te zien, vooral leuk omnaar de nederlandse albert heijn te gaan en de allerhande mee te nemenen je bonuskaart te gebruiken. 1 nadeel, de oceanroom kamers hebben alleen en queenbed dat net een trampoline lijkt, beweegt de 1 dan komt de ander 20 cm omhoog.

alleenreizend, Okt. 2011
"Prima hotel op mooie locatie"
Jan Hoogenraad
1-11-2011 Heb het prima naar mijn zin gehad in dit hotel. Vriendelijke mensen, alles schoon en netjes. Boek wel een kamer met oceanview, de enorme cruise schepen meren vlak voor je af en is indrukwekkend om te zien. Ontbijt was prima, voor diner zijn er restaurantjes genoeg in het Riffort of daarbuiten, is in het hotel erg lawaaierig i.v.m. het er naast gelegen casino. Hotel is een mooie uitvalsbasis om het eiland te verkennen, of om de stad in te wandelen. Een bezoek aan het Kura Hollanda museum en het Maritiem museum is een must, ga naar het Maritiem museum op woensdag of zaterdag en boek dan een pakket met rondvaart door de haven, bezichtiging van een miniatuur uitvoering van de raffinaarderij en een rondleiding door het museum. [Ook de stadswandeling is aan te bevelen..

met vrienden, Sept. 2011
"Super gelegen hotel"
Steve en Veerle
28-9-2011 Goed gelegen hotel op wandelafstand van het centrum en de vele leuke
restaurants.
Gratis internet in de expresso bar en op het strand.

"Mooie hotel om terug te gaan naar curacao"
fermin-maria
6-10-2011 dit vacantie was voor mijn en mijn vrouw nooit te vergeten toen we daar kwamen als eerst goeie vrindelijke mensen.shoon lueke service mooie zwembad alles netjes op zijn plaats dicht bij punda mooie winkels

alleenreizend, Sept. 2011
"Uitstekend hotel en vriendelijk personeel"
Ger
23-9-2011 Voor het eerst in dit hotel verbleven en dat is me niet tegengevallen. Omdat ik een vroege check-in heb gedaan (09.00 uur) werden de koffers netjes apart opgeslagen en toen ik s'middags terugkwam in hotel, was de kamer beschikbaar en werden de koffers op de kamer afgeleverd.
Het hotel is op een gunstige plek gelegen ten opzichte van Willemstad en het vlakbij gelegen Rift fort. Korte wandeling brengt je ook midden in de reuring en terrasjes.
Voor een vers gezet kopje koffie kan je terecht in het Rif fort bij het Douwe Egberts cafe. Ook goed voor een lekkere belegd broodjes of tosti etc.
Het zwembad en pool van het hotel is voortreffelijk met een prachtig uitzicht over zee. En heerlijk rustig...Voor een drankje kan je ook terecht in de bar van het hotel, maar veel leuker is het om naar de Punda kant van Willemstad en op het Wilhelminaplein het Wilhelmina Plein Cafe te bezoeken. Gratis wifi op het terras.
Vergeet niet vanuit het hotel de Otrabanda Walking Tour te maken.