Hotel Lions Dive & Beach Resort**** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Lions Dive & Beach Resort****

uitzicht vanaf zee

Beoordelingen Hotel Lions Dive & Beach Resort****

Bapor Kibra, 5973 NL, Willemstad
Hotel Lions Dive & Beach Resort scoort een 8,6 uit 10, op basis van 485 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Lions Dive & Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Lions Dive & Beach Resort**** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 454 vakantiefoto's van Hotel Lions Dive & Beach Resort**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Lions Dive & Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Lions Dive & Beach Resort**** met andere accommodaties in Willemstad.

477 beoordelingen over Lions Dive & Beach Resort****

met oudere kinderen, Mei 2012
"Helemaal fantastisch!"
Adrienne Bastiaanse...
26-5-2012 Voor de 3e keer verbleven wij in Lions Dive in de 6 persoons appartementen. Deze zijn helemaal geweldig. De ligging is geweldig en het trapje af en je zit aan het strand. Wil je uitgaan dan zit je ook prima.Ontbijten met je voetjes in het zand en genieten van het heerlijke strand. Voor ons de beste plek om te zitten op Curacao!

met partner, 2012
"TOP!"
zuru46mh
12-5-2012 In april zijn we een weekje op Curacao geweest in Lions Dive. We hadden een oceanfront kamer en het uitzicht was echt werkelijk prachtig. Kamer werd goed schoon gehouden en elke dag kreeg je schone handdoeken. Ontbijt was bij Hemingway en was zeer goed. Heerlijk om 's ochtends al met je voetjes in het zand te ontbijten. Goed begin van de dag, toch...? We hebben erg leuke dingen gedaan op Curacao zoals gezwommen met dolfijnen, een bounty snorkel tour met een catamaran en nog een dagje een autootje gehuurd. Willemstad is ook erg leuk om heen te gaan. Lekker even winkeltjes kijken of op een terrasje zitten. 's Avonds is het ook erg gezellig. Heel veel leuke restaurantjes. Wie nog nooit op Curacao is geweest en denkt erover om er een keer heen te gaan dan zeg ik 'DOEN'. Oh ja, en niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Het weer is ook HEERLIJK!

met partner, Apr. 2012
"Super plek!!!"
lady-jo
22-5-2012 wij zijn eind april 12 dagen geweest met zn 2en.super mooi strand en echt helder blauw water hebben dan ook vaak gesnorkeld.kamers zijn prima hadden oceanvieuw zal geen kamer boeken dat je uit zicht hebt op de parkeerplaats want dat is gewoon zonde als je zover weggaat.het eten was prima zowel als bij hemmingway en cabana stukje verder op.ontbijt gewoon standaart maar wel met je voeten in het zand wij hebben een top vakantie gehad en kunnen het iedereen aanraden voor zowel jong als oud

alleenreizend, Apr. 2012
"Prima hotel"
jannes
25-4-2012 Een erg mooi hotel gelegen op een prima locatie. Tijdens excursies langs diverse hotels gekomen, maar Lions verdiend qua locatie en bouwstijl nog steeds de voorkeur.
Vriendelijk personeel bij de receptie en een prima hotelkamer. Riant strand, schoon en genoeg ligbedden. Stukken beter als 100 meter verderop bij Mambo waar de bedden zij aan zij staan.
Het eten bij de Hemingway was goed, maar zoals al vaker beschreven: het personeel laat te wensen over. Het gros is erg vriendelijk (een enkeling was standaard chagerijnig), maar snelheid zit er niet in. Anderhalf uur wachten op een stukje kip met rijst lijkt me niet nodig met 30 tafels, waarvan de helft leeg was.
Een auto huren is in principe niet nodig. Met de shuttlebus (naar Punda en de supermarkt) en diverse excursies is alles perfect te bereiken en te zien.

met partner, Mrt. 2012
"Aan een mooi strand een heerlijk rustig hotel"
Kees Roos
14-5-2012 Heerlijk rustig, ruim palmen strand waar je geen ligbedjes hoeft te reserveren omdat er gewoon genoeg zijn. De reacties over chagrijnig personeel snap ik niet, zodra je het personeel aanspreekt krijg je gewoon een bigsmile terug. Ontbijt bij Hemingway is heerlijk, waar kan je op het strand ontbijten?
2x per dag een gratis bus naar de stad en naar de supermarkt!

met partner, Mrt. 2012
"Helemaal top"
Lisanne
25-5-2012 superhotel! absolute aanrader. mooie ruime kamers, hotel aan het prachtige strand .s morgens ontbijten op het strand. het ontbijt was lekker en altijd genoeg keus. Avondeten was ook prima. Snorkels zijn te huur bij de duikschool op het resort. we hebben de mooiste vissen gezien ! Shuttle service naar Willemstad is ook handig! we hebben ook nog een dagje een auto gehuurd om het eiland te verkennen, zeker een aanrader. We hebben met dolfijnen gezwommen bij het Sea aquarium. geweldige ervaring!
al met al hebben wij een supervakantie gehad mede door dit geweldige resort!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Geweldig hotel !"
Jeroen Bergsma
12-3-2012 Wat een geweldig hotel ! Bij aankomst kregen we een andere kamer (een nog betere tegen dezelfde conditie's). Geweldig uitzicht op het strand en zee. Men sprak over onvriendelijk personeel bij de receptie maar dat hebben wij niet meegemaakt. Schoonmaak was perfect. Suite was super (twee badkamers, complete keuken met magn/oven/vaatwas etc) Vooral de koelkast en vriezer zijn daar fijn. Na bezoek supermarkt kan je dan bier/wijn of frisdrank koelen. Het ontbijt bij Hemingway was gewoon GOED. Genoeg keuze. Het ontbijt op het strand is dan ook echt een aanrader. Avondeten van Hemingway was minder, ga naar Surf en Turf en tentje ernaast (naast Breezer) voor localfood. Maar nog beter is in Willemstad bij de Buren.

Bezoek Cas Abou met een auto !

Eindelijk een resort waar men niet de ligbedden bezet houdt of reserveert. Genoeg ligplekken.
Het snorkelen was ok maar Cas Abou/grote Knip of andere baaien leveren mooiere plaatjes op.

met partner, Feb. 2012
"Fijn Hotel"
Jacko
25-2-2012 Hele fijne vakantie gehad bij het lions resort. We hadden eigelijk niks te klagen. Goede variatie aan restaurants, vriendelijk personeel en een mooi goed verzorgt strand. De spa en de massages waren voor mij een toppunt, zowel als het lange zwembad tijdens zonsondergang. Kortom heerlijk plekje om de vakantie door te brengen.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Ruim appartement aan zee"
Vanessa
11-3-2012 Wij zaten al weer voor de 5e keer in een appartement in Lions Dive. Groot voordeel vind ik nog steeds de ligging. Aan het strand, groot zwembad voor de deur, zeezicht vanaf je ruime balkon, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime keuken. 's Ochtends heerlijk op het strand uitgebreid ontbijten met het gratis krantje. Als je uit wil loop je over het het strand naar Mambo beach of Cabana, waar regelmatig live muziek is. Aan de andere kant een duikcentrum en het sea-aquarium. Nadeel vond ik dit keer het bouwen naast ons met bouwvakkers die om 7.00 uur 's ochtends al herrie maken. Maar goed er is meestal lekker weer en dan ga je maar op het strand bijslapen.
Als je iets wil zien is een auto wel handig.

alleenreizend, Feb. 2012
"Zakkenvullers"
Thomas
18-2-2012 Een week hier verbleven, bij binnenkomst onvriendelijk balie personeel, hadden er allemaal niet echt veel zin in, dit vond ik overigens heel de wk zo overkomen bij de overige personeelsleden maar goed.
kamers opzich prima al werd ik(tuurlijk omdat ik alleen reisde) in een uitzicht parkeerplaats kamer gestopt., matrassen ingezakt en toe aan vervaning, douche supper.
Eten redelijk tot goed, hier zit duidelijk verschil tussen Nemo en Hemingway.
Onbijt zware aanfluiter, en dat voor 10/ 15 dollar gaat helemaal nergens over.
Strand mooi en park ziet er goed verzorgt uit.
Conclusie: Hotel prima geschikt voor gezinnen met kinderen of mensen die in een appartement willen zitten en lekker zelf hun boodschappen kunnen doen, voor mensen die alleen reizen of die in het hotel verblijven, veeel te duur, alles kost geld en het draait hier ook echt om geld, ze halen het nog net niet zelf uit je zak. Er hangt totaal geen sfeer en eerlijk gezegd ben ik weer blij dat ik thuis ben.

Doe er uw voordeel mee.