Appartement J&W Holiday Resort**** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.5 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement J&W Holiday Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement J&W Holiday Resort**** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62
vakantiefoto's
van Appartement J&W Holiday Resort**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederlandse Antillen en Aruba
(3)
alleenreizend
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(50)
ALL
met partner, Mrt. 2012
"Zeer gastvriendelijk en gezellig"
ANOUK LOMMEN
18-4-2012
Een verwelkoming na ons eerste apartement. Voor mijn man en dochter een warme douche en voor mij heerlijk geluierd in een hangmatje en tot rust gekomen bij het zwembad. Onze dochter die ziek was is helemaal opgeknapt en kan gelukkig haar stage afmaken. Kortom een echte aanrader met Brabantse gezellige hartelijkheid.
Groetejes Leo Anouk en Eylien
met partner, Mrt. 2012
"Goed vertoeven!"
MiCo
26-3-2012
In de rustige woonwijk Janwe gelegen afgesloten J&W appartementencomplex met alle voorzieningen. Uitstekende uitvalbasis voor het bezoeken van alle bezienswaardigheden en attracties van Curaçao. Een huurauto is daarbij wel een voorwaarde, maar die kun je onder zeer gunstige condities regelen via de altijd klaarstaande gastheren John en William voor wie geen moeite voor hun gasten te veel is!
De appartementen zijn volledig uitgerust (inclusief TV met Nederlandse zenders voor wie niet zonder kan) en bieden meer dan voldoende comfort voor een dagje zonnen bij het privé-zwembad, luieren in de hangmat of vertoeven op de ruime porch.
Willemstad met z'n pittoreske geveltjes aan de Handelskade is amper 10 minuten met de auto. Het bekende zeeaquarium idem dito, evenals tal van populaire strandjes.
Het is nagenoeg onmogelijk om een verblijfsmogelijkheid te vinden op Curaçao met een betere prijs/kwaliteitsverhouding! Dus: een echte aanrader!
met partner, 2012
"Aanrader!"
D. de Bruin
13-3-2012
vriendelijke eigenaren, goede ligging, veel privacy, rustig
met partner, Jan. 2012
"Erg leuke appartementjes - zeer gastvrij"
jan
Bekijk foto's
29-1-2012
Zomaar in een woonwijk ligt een heel apart rustig plekje met vier keurige appartementen.
We hebben ook bij stortregens heerlijk onder de eigen porch kunnen zitten, bij zon lekker in de hangmat of even in het zwembadje.
Kers op de taart is (zijn) toch de gastheren zelf - die er duidelijk lol in hebben om het je naar de zin te maken.
met partner, Jan. 2012
"Paradijsje in Willemstad"
J&M
20-2-2012
Op een strategische plek in Willemstad ligt dit paradijsje. Het centrum, de stranden en bezienswaardigheden; alles ligt op korte afstand. De apartementen zijn van alle gemakken voorzien. De gastheren laten niets na om het iedereen naar de zin te maken. Kortom ga je naar Curacao dan zou ik eerst gaan kijken of op dit complex een apartement vrij is
met partner, 2011
"Super plekje !!!!"
aurelio hartmans
6-12-2011
in oktober zijn wij er 3 weken geweest ! Zeer aardige eigenaren, john en william ! locatie is meer dan centraal en veilig,schoon ,lekker zwembad ...echt een aanrader ! Heb je een probleem of wil je iets weten de behulpzame eigenaren kunnen voor menigeen een rots in de branding zijn !!!!Wel een auto huren anders ben je toch beperkt op het eiland ! groeten en veel plezier aan een ieder die zijn vakantie hier gaat houden . Aurelio en Linda
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Nog mooier geworden dan twee jaar terug"
Angelina
8-2-2012
Al eerder zijn wij bij John en William geweest. Dus we dachten dat we precies wisten wat we konden verwachten. Naast een heerlijk huisje en de vriendelijkheid van John en William was er nu ook een 4 keer zo groot zwembad en een heerlijk relax gedeelte met prachtige hangmatten. Dit was een geweldige verrassing. We hebben weer genoten. Vooral mijn 4 jarige dochter.
met partner, Nov. 2011
"Het was helemaal super!!"
kristel horevoorts
16-11-2011
De appartementen van J&W waren super! Het was netjes, het net nieuw aangelegde zwembad was keurig en de hangmatten waren fantastisch! Het appartement ligt op een goede locatie, namelijk dicht bij de stranden, maar ook dicht bij hartje Willemstad en een grote supermarkt. Het was er erg schoon en alles was netjes onderhouden. De keuken beschikte over eigenlijk alles wat je nodig hebt, aangezien er (wat helaas niet altijd zo is...) hier wel voldoende bestek en servies was. De eigenaren stonden altijd voor ons klaar en mede dankzij hun gastvrijheid hebben wij een prima vakantie gehad. Over een niet al te lange tijd komen wij hier zeker terug!!!
alleenreizend, Okt. 2011
"Super vakantie!!"
Tim van Ballegooij
14-11-2011
Appartement J&W Holiday Resort in Willemstad is een super gezellig en knus resort. Al was ik er maar een weekje, heb mezelf hier super vermaakt!! Zeker voor herhaling vatbaar.
Je krijgt hier echt waar voor je geld. Fijne rustige omgeving en toch zijn alle Must-See's erg makkelijk bereikbaar.
met partner, 2011
"Een topper"
judith
30-10-2011
geweldige ervaring, zou er zo weer heen gaan.
dicht bij het strand, veilige omgeving, en 2 geweldige mensen die naar je wensen luisteren en er alles aan doen om je verblijf zo soepel te laten verlopen.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie