Hotel Hilton Curacao**** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Hilton Curacao****

Zwembad ook vanaf balkon met zeezicht

Beoordelingen Hotel Hilton Curacao****

John F Kennedy Boulevard, PO Box 2133, 64015, Willemstad
Hotel Hilton Curacao scoort een 7,9 uit 10, op basis van 138 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hilton Curacao****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hilton Curacao**** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 82 vakantiefoto's van Hotel Hilton Curacao**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Hilton Curacao**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Hilton Curacao**** met andere accommodaties in Willemstad.

136 beoordelingen over Hilton Curacao****

met partner, Feb. 2012
"Super vakantie, redelijk hotel."
Emmely
15-2-2012 Onze eerste indruk was een leuk en mooi hotel. Maar aan het einde van de vakantie moeten we onze mening toch bijstellen.
Het hotel ligt op een mooie plek. Op het strand staan genoeg strandbedjes, zodat je eigenlijk altijd wel een bedje hebt. Het personeel is over het algemeen wel vriendelijk, maar doet niks om klanten aan zich te binden. Vaak ziet het personeel niet dat je iets wilt bestellen, of zijn ze met heel andere zaken bezig. Wij zijn vaak bij Pirate Bay gaan eten omdat het eten daar beter betaalbaar is, lekkerder en vriendelijker personeel.
De kamers zien er over het algemeen mooi en schoon uit. Maar als je dan op blote voeten gaat lopen merk je dat de vloer best nog wel vies is. En de airco maakt best wel veel herrie. De bedden liggen wel super lekker. Jammer dat er geen koelkastje aanwezig is.
Verder wel een super vakantie gehad.

met partner, Jan. 2012
"Inderdaad ietwat gedateerd maar alsnog super!"
Ironsnob
24-5-2012 Ik was hier begin 2012, met partners (leeftijd 25). Niet het allermooiste hotel, je verwacht toch best wel wat van 'Hilton', dit valt toch wat tegen. Het hotel en de kamers zijn wat verouderd maar goed schoon. Badkamer ook goed schoon en warm water. Ontbijt is heerlijk, voor ieder wat wils, komt overeen met ontbijt bij ons hier in hotels. Verder is het hotel prijzig (drankjes, snacks etc.), dat is best jammer want dat tikt snel aan. Het hotel heeft wel een goede chef, goede menu's en lekker eten. In het hotel veelal Amerikanen, Canadezen maar ook Nederlanders.
De donderdagavond is super, Thirsty Thursday, live muziek van Juni Juliet. Echt de moeite waard om op het hotel te blijven, ook de lokale bevolking komt hier op af.
De ligging van het hotel vonden wij super, 5 minuten tot Willemstad, 10-15 tot minuten Mambobeach en 20-25 min tot Jan Thiel. Hoewel ik de prijs niet meer exact weet, herinner ik me dat het qua prijs goed te doen is.

met partner, Nov. 2011
"Uitstekende locatie"
rdej
9-11-2011 Gedateerd gebouw, kamers niet echt geluidsarm, verder prima service, ontbijt en kleine kaart zijn goed en uitstekende locatie.

met partner, Okt. 2011
"Fantastische ligging!"
A vd Hoek
21-11-2011 Hilton ligt fantastisch aan het strand, mooie tuin die dagelijks netjes wordt gemaakt. Uitzicht zeezicht is prima, lift omhoog (aan de buitenkant, glas) is leuk. Ontbijt is goed, ruime keus, vers gemaakte shakes. zwemwater van goede temperatuur. ligt wel buitenaf, auto is erg handig. hotel is gedateerd, maar de bedden liggen goed. airco maakt (zoals overal) herrie. personeel is vriendelijk.

"Curaçao, Hilton, Doen!!!"
MestreechteneerWijn...
19-11-2011 Voor mij is het Hilton Hotel een net/proper maar gedateerd hotel.
Daar staat tegenover dat het wel op één van de mooiste plekjes van Curaçao ligt met een strand en zwembad waarvan wij zeggen geweldig! (Hier komen we terug!)
Het personeel is TOP, zeer enthousiast! Al gaat het met de lokale werknemers (Poko Poko) iets langzamer dan wij gewend zijn! Maar goed het is vakantie tijd. denk........ Relax!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prima hotel"
Patrick
25-8-2011 Na sommige toch min of meer niet zo positieve reacties hadden we onze twijfels. Deze bleken volledig onterecht. Prima hotel welke wij, net als de vlucht , via een internetsite los hadden geboekt. Scheelde ons ruim 2500 euro tov dezelfde reis die door erkende nederlandse operators werd aangeboden. Auto is zeker aan te raden, aangezien het hotel aan een baai ligt afgelegen van de stad en andere stranden.

Aanraders op curacao :
* Happy hour vrijdagavond bij Wet en Wild. Drankjes halve prijs.
* Balinight bij het boathouse, lopend buffet op woensdagavond.
* Steengrillen bij de kleine wereld.
* Boottocht met de bounty. Snorkelen en bbq-en aan boord van een catamaran.
* Duiken met Aquarius.
* Eten met livemuziek bij Cabanas-beach.
* Iedere dinsdagavond om 21.00 uur een film op het strand bij mambo-beach.
* Lunchen bij deli-france in bloempot.
* Zwemmen met dolfijnen bij Seaquarium
* Struisvogelfarm
* Shete boka

met partner, 2011
"Topper"
Anja
5-7-2011 wij waren er in november ,nu gaan we weer in november, het is er top.Aardige bediening, vriendelijk en een hele leuke bar

zakelijk, Juni 2011
"Paradijs in de caribbean"
Luukjan
19-7-2011 Ik heb hier voor mijn werk ruim een maand gezeten en mijn verblijf als zeer plezierig ervaren. Iedereen doet erg zijn of haar best om het je naar de zin te maken. Tuurlijk gaat er wel eens iets mis, maar daarvoor ben je ook op Curacao. Daar gaat alles iets rustiger als wij misschien wel gewend zijn. Vooral het service personeel, vooral NL en Amerikaans doen erg hun best om het verblijf zeer aangenaam te laten verlopen en geven je het gevoel dat je een gewaardeerde gast bent.
Kamers zijn netjes en Airco werkte goed. Lekker balkon, ik zat aan de achterzijde, dus geen spectaculair uitzicht, maar overdag was ik er toch niet en het is er redlijk vroeg donker, dus voor mij geen probleem. Mijn vrouw is er ook een week geweest en ook voor haar is het een super leuke week geweest, terwijl ze er was was ze zwanger en iedereen was zeer hulpvol naar haar toe, bedankt daarvoor.
De ligging ten opzichte van het uitgaan en Mambo is nieet super, dan ben je wel een auto nodig, of met de taxi.

met partner, Mei 2011
"Perfect aan het strand! Genieten."
Van Breda
6-6-2011 Het Hilton is een van de weinige hotels aan het strand. Echt een aanrader. Het gebouw ziet er aan de buitenkant wat saai uit, maar de tuin en het strand er omheen: een plaatje! De bedden zijn perfect, de kamer eenvoudig. We hadden een kamer met Islandview, maar dit had ook nog zij zeezicht en was prima. Het strand en het zwembad zijn perfect. Heerlijk ontbeten daar. Lunch is ook prima. In iedere bar verschillend menu, dus snap niet waarom daar commentaar op is. Avondeten ook prima, ze hebben 3 avonden per week een thema avond: bbq, steak en caribische avond. Aanrader is om een auto te huren, want lopen langs de weg is niet echt handig. Het restaurant naast het hotel (even er omheen lopen) Pirate Bay is leuk voor een keer (eten op het strand).
Willemstad moet je gezien hebben, echt leuk. Even lekker winkelen (niet te veel van voorstellen) en boten kijken. De pontjesbrug is natuurlijk een attractie op zich.
Kortom: genoten!

met partner, Apr. 2011
"Prachtige ligging veel goed"
Drew
5-6-2011 Dit hotel is zo gedateerd dat het een ster zou moeten inleveren. Maar goed op Curacao leef je buiten en eigenlijk doet het hotel er niet zo toe, de bedden zijn goed, vriendelijk maar amateuristisch personeel(maar dat heeft Avila ook). Grootste nadeel is dat het hotel stinkt naar zo'n vochtige schimmellucht. Voor lekker eten moet je er niet zijn, ontbijt is OK en als je een week op hamburgers kunt leven heb je er best wel een fijne vakantie. Voor lekker eten, fishaliscious, pampus, gouverneur....., Strandjes: Playaport Mari(alleen het eerste stukje van de weg is barslecht). Alles bij elkaar heb je voor dit geld veel beter hotels op Curacao of een appartement? Drew