Villa Carpe Diem**** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.1 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.187 bezoekers online
Home > Nederlandse Antillen en Aruba > Curaçao > Willemstad > Villa Carpe Diem****

Beoordelingen Villa Carpe Diem****

23 februari 2012

9,7

Villa Carpe Diem scoort een 9,1 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Carpe Diem****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Carpe Diem**** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Villa Carpe Diem**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Villa Carpe Diem**** met andere accommodaties in Willemstad.

17 beoordelingen over Carpe Diem****

met een groep
You get what you see !
Marianne Duivis
10-2-2012 Prachtige onder architectuur gebouwde Villa in landhuis style.Omgeven door een weelderige tropische tuin met een comfortabel zwembad met
apart kinderbad.Antrekkelijke omgeving met baijgelegen Spaanse Water & stranden van Caracas Baaij en Jan Thiel. Accomodatie heeft een apart in house appartementsgedeelte welke niet aan derden wordt verhuurd.Zeer ruime living met comfortabele balkons.Rustige en aanterkkelijke omgeving voor ca 10 personen.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Een heerlijke vakantie
Jeroen Verplanke
22-11-2011 de villa is een absolute toplocatie. heerlijk beschut met veel privacy, maar toch leuk uitzicht over de omgeving. De villa beschikt over alle faciliteiten die je maar wenst en is een paradijs voor kleine kinderen, niet in het minst vanwege het grote kinderbad aan het zwembad.

met jonge kinderen, Nov. 2011
Fantastische familielocatie
Patrick de Wit
2-1-2012 In december hebben wij voor de tweede maal verbleven in Villa Carpe Diem.
Nog steeds zijn wij erg onder de indruk van de hoeveelheid ruimte en de privacy die de villa biedt. Onze dochter heeft non stop genoten van het prachtige zwembad en het Caracasbaaistrand, wat op een kleine 5 minuten afstand lopen ligt. Deze vakantie heeft het wel meer geregend. Daardoor stond de tuin er wel mooi groen bij! Ook de restaurantjes in de omgeving zijn zeker de moeite waard.

met jonge kinderen, Okt. 2011
Fraai ingericht landhuis met zowel schaduw als zon
Henk Drayer
29-10-2011 Villa is rustig gelegen dicht bij een prachtige duik- en snorkelplek voor beginners. Het zwembad was noodzakelijk voor de nodige verfrissing.
Het hele gezelschap heeft hier van genoten.
Kinderen konden zich in en om het huis en zwembad uitstekend vermaken.
Keuken is van alle gemakken voorzien. Er is TV en Wifi.

met een groep, Apr. 2011
Fantastisch vakantieverblijf
Jan Verhoeks
9-5-2011 Villa Carpe Diem in Willemstad heeft alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie op Curacao! Rust, luxe, privacy, fijn zwembad, snorkelstrand op loopafstand, kortom het heeft ons alles geboden wat we zochten!
Wij verbleven er 2 weken in april/mei 2011 en kunnen de villa aan een ieder aanbevelen die een mooie vakantie op Curacao wil beleven!

met een groep, Mrt. 2011
Geweldige villa - geweldige vakantie!
Familie Das
10-4-2011 Villa Carpe Diem heeft in alle opzichten aan de verwachtingen voldaan! De website geeft een prima beeld van de werkelijkheid!
Wat een ruimte, 5 slaapkamers, heerlijk zwembad, goede keuken, fijne airco's op de slaapkamers, prachtige en goed onderhouden tuin met veel rijkelijk bloeiende planten.
We hebben in maart 2011 een week in de villa gelogeerd met 13 personen, waarvan 4 kinderen, varierend van 7,5 maand tot 6 jaar. Iedereen heeft zich goed vermaakt en fijn gebruik gemaakt van alle faciliteiten van de villa.
Vooraf hadden we een goed email contact met zowel de eigenaar als de beheerder. Beiden stonden voor alle mogelijke vragen en verzoeken open, vooraf en tijdens het verblijf.
De 7-persoons auto die je bij de villa kunt huren, is goed bevallen en zeker aan te raden.
Vanwege het splitlevel karakter en dus vele trappen in de villa, is het iets lastiger met een kinderwagen/ rolstoel.
Kortom, de ideale villa voor een groot gezelschap!

met een groep, Feb. 2011
Geweldige villa, zeer de moeite waard
mandy Dirkx
11-3-2011 een geweldig huis met alles wat je nodig hebt erin. We zijn met de familie geweest met 11 personen. heerlijk kunnen bbq met z'n allen aan een tafel. de avonden nog lekker gezwommen wat de kids geweldig vonden. Iedere kamer heeft een eigen badkamer toilet. Veel privacy mooi ingericht erg functioneel. tip huur een auto want dan zie je het meest ook handig voor boodschappen. Ook voor dat we aankwamen hebben we contact via de mail gehad met de beheerder wat geweldig alles wat je wil weten kan hij je vertellen. erg gast vrij in 1 woord top

You see what you get !
Marianne Duivis
18-2-2011 In juni 2010 paar weken in de Villa doorgebracht
Website geeft een volledig beeld van deze prachtige Villa met een grote Tropische tuin er om heen.Fraai zwem- & kinderbad maken de lokatie bijzonder geschikt voor families met kinderen.Fijne grote barbecue waatbij aan grote tafels kan worden aangeschoven.Prachtige balkons voor een prachtige zonsondergang.
Privacy is optimaals, dichtbij strandje Caracas Baaij & Spaanse Water, Jan Thiel Lagune en natuurpark. Kortom gewoon doen !

met oudere kinderen, Dec. 2010
Geweldig huis!
Hannie Peene
20-12-2010 Wij hebben een super vakantie gehad in een heel mooi huis. De ligging is perfect, absoluut voldoende ruimte, ook genoeg plek om even alleen te zijn indien gewenst.
Compleet ingericht. Zeer betrokken beheerder.Kortom wij voelden ons er thuis.
Een absolute aanrader!

met oudere kinderen, Okt. 2010
Zeer royale luxe villa
Familie van Bergen
6-11-2010 heerlijk dichtbij een geweldig strand! echte aanrader! Airco werkt geweldig. Veel badkamers met toiletten. Mooi zeer schoon lauw zwembad. Zeer enthousiaste beheerder die alles perfect regelt. Kortom een ideaal huis voor een perfecte vakantie op het mooie Curaçao!

9,7

met een groep (6)