Appartement Bon Bini Seaside Resort*** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Bon Bini Seaside Resort***

Appartement Bon Bini Seaside Resort*** Willemstad

Beoordelingen Appartement Bon Bini Seaside Resort***

Bapor Kibra z/n, PO Box 4100, Willemstad
Appartement Bon Bini Seaside Resort scoort een 8,1 uit 10, op basis van 134 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Bon Bini Seaside Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Bon Bini Seaside Resort*** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 112 vakantiefoto's van Appartement Bon Bini Seaside Resort*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Appartement Bon Bini Seaside Resort*** met andere accommodaties in Willemstad.

134 beoordelingen over Bon Bini Seaside Resort***

met partner, Mrt. 2012
"Voor herhaling zeker een keer terug"
b hermans en ina...
14-4-2012 we hebben het reuzen naar ons zin gehad.het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.bon bini is voor herhaling.en geweldig mooi weer.en wat ook leuk is,met dolfijnen zwemmen.

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Een heel fijn, en geweldigpark"
fam Monteban
7-4-2012 het park is niet groot , naar dat hoeft voor ons ook helemaal niet,rust en een hele mooie tuin,met daar in de mooiste vogels, leguane, en planten heel mooi van kleur.je komt hier tot rust, zeker op je fijne balkon.,het zwembad was niet groot maar wel heel fijn, niet allen om te zwemmen, maar ook om er lekker te luieren.

met partner, Mrt. 2012
"Relaxed bungalowparkje"
M A Mulder
12-3-2012 De accommodatie van Bon Bini is heel prettig: leuke ruime bungalowtjes met veel privacy, prettig personeel. De inrichting was sfeervol en netjes, en er werd dagelijks schoongemaakt. De bedden waren uitstekend. Het parkje is gelegen vlakbij een mooi strand. De naam "seaside resort" klopt niet helemaal, je moet wel een weg oversteken. Sommige huisjes (zoals het onze) liggen vlakbij deze weg. We hebben helemaal geen last gehad van verkeerslawaai, alleen het uitzicht was daardoor niet zo fraai. De meeste huisjes liggen echter aan een tuin. Toegangskaartjes voor het strand kun je gratis ophalen. Al met al een heel fijne uitvalsbasis voor mensen zoals wij, die rust en privacy waarderen en niet vermaakt hoeven worden maar er zelf graag op uittrekken.

met partner, Nov. 2011
"Zeer ruime bungalow"
Elies
27-11-2011 De bungalows zijn zeer ruim. Aparte slaapkamer met 2 grote bedden. ruime badkamer, een ruime en lichte woonkamer + keuken. Ons terras had uitzicht op een grasveld met bomen. Hier zaten veel vogels en hagedissen. Ook het zwembad was fijn.
Wel zijn ze aan het bouwen achter de parkeerplaats aan het strand, dus het strandgevoel is een beetje weg daardoor. en zo te zien duurt deze bouw nog wel even. je hebt geen last van geluid of dergelijke!
Een stukje lopen naar mambo beach, waarvoor je gratis kaartjes krijgen. het strand bij Lions dive resort is het fijnst vonden wij.
het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De bungalow werd elke dag gepoetst.
De gratis shuttle naar de supermarkt was erg handig.

met oudere kinderen, Nov. 2011
"Fantastisch"
Joke Hubers
29-11-2011 Wij hebben met 3 personen 15 dagen bij Bon Bini mogen logeren. Een heerlijk en rustig resort. Als je vertier wil kun je naar de de stranden van Mabo beach of sea aquarium, om te snorkelen muziek en een drankje. Het zwembad op het resort is 24 uur te gebruiken.(dit is bij sommige hotels/resort wel eens anders) Het schoonmaakpersoneel en de bewaking zijn allemaal vriendelijk en goedlachs. Ook bij de receptie staan ze meteen voor je klaar. Met 15 minuten van Willemstad ligt Bon Bini heerlijk centraal om het eiland verder te bezoeken. Helaas was de inrichting van ons huisje wat gedateerd, maar wij hebben wel gezien dat er gewerkt wordt aan modernisering. Ben wel erg benieuwd wat er met het uitzicht gebeurd als de bouw klaar is van de resort tegenover Bon Bini. Mochten we ooit Curacao nog een keer aandoen, staat Bon Bini als eerste bij ons op de lijst voor een bezoek. Veel succes !!

met vrienden, Okt. 2011
"Super onderkomen"
Rinus en Sonja Kann...
16-11-2011 Wij waren met z'n vieren op bonbini beach en hebben het heel erg naar ons zin gehad. Vriendelijk personeel, tof huisje met mooie veranda waarop je kan BBQ en, goede bewaking, op loopafstand van Mambo beach voor als je wat meer gezelligheid wilt of als je geen zin hebt om te koken of als je een cocktail wilt gaan drinken. Super was de bierbus die twee keer per dag naar de supermarkt brengt en je daarna met je boodschappen/bier voor de deur van je huisje afzet. Lekker zwembad met lounge bedden, waar je ook een spelletje kaart kan spelen. Mooie tuin met geweldige volgels en leguanen. Ze zijn druk bezig om het park en de huisjes op te knappen. Wij gaan zeker terug naar dit resort. Wat betreft de muggen! Die heb je in de regentijd en daar kan het resort natuurlijk niets aan doen. Goed spuiten met muggenspray met deet is het enige dat helpt.

met partner, Okt. 2011
"Fantastische plek"
Ineke
27-11-2011 een heerlijk huisje, we gaan er zeker weer naar toe

met partner, Okt. 2011
"Prima"
z.daal
2-12-2011 afgelopen oktober was ik daar met mijn vriend en mijn 2 kinderen,,10oktober tot 20 oktober,,personeel zeer vriendelijk,niet te geloven,mooie omgeving,zwembad klein ,maar is prima,maar is wel aan een renovatie toe,,vooral binnenkant,beveiliging prima ,je voelt je zeker veilig,een vakantie daar raad ik iedereen aan,verder niks mis met het hotel,het is je geld waard,,

met jonge kinderen, Sept. 2011
"GEWELDIG PARK!"
Suzanne van Ruijven
19-9-2011 Wij hebben 2 weken in een 4-perssonshuisje gezeten en hebben het ontzettend naar ons zin gehad!
Perfecte ligging (tegenover Mambo-beach en vlakbij Willemstad) En toch op een rustige locatie!
Iedere dag werd het huisje schoongemaakt en kregen we schone handdoeken.
Goed onderhouden park, met mooie bloemen en planten, een super heerlijk zwembad en ontzettend aardige medewerkers! Echt een aanrader en wij gaan zeker terug!

"Geweldige plek"
vakantieganger
3-9-2011 Beetje verouderd,maar voldoet aan alle wensen.Wordt dagellijks schoongemaakt,2*p/w schoon beddegoed.Geen last gehad van ongedierte(op wat mieren na).Zeer vriendellijk personeel.S'avonds kan je heerlijk van de rust genieten op de zeer ruime veranda,of gaan feesten op het strand met HAPPY HOURS,live muzieken heerlijk eten.
Veel vogels,leguanen/hagedissen op het park.Fijn zwembad(niet zo groot maar goed genoeg).Op loopafstand van het seaquarium beach met diverse strandtenten(Mambo,Wet&Wild,Cabana),Dolfijnzwemmen,duiken/snorkelen.
Met de auto zit je binnen 5 minuten in Willemstad.
Kortom alles is aanwezig voor een fantastische vakantie!!!