Hotel Avila**** in Willemstad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Avila****

uitzicht vanuit de heli

Beoordelingen Hotel Avila****

Pennstraat 130, 2754-536, Willemstad
Hotel Avila scoort een 8,7 uit 10, op basis van 245 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Avila****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Avila**** in Willemstad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 193 vakantiefoto's van Hotel Avila**** vinden. Je kunt 5 video's van Hotel Avila**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Avila**** met andere accommodaties in Willemstad.

238 beoordelingen over Avila****

met partner, 2012
"Heerlijk ontspannen!"
Frank
29-2-2012 Elk jaar komen wij hier een weekje relaxen zonder de kinderen. En dat lukt altijd! Heerlijk rustig strand, leuke bar, heerlijk eten en hele lieve medewerkers!
Ontspan, relax! Geniet van de Carribean!
2 april komen we weer!

met partner, Dec. 2011
"Mooi hotel direct aan het strand"
Bas10
1-1-2012 Mooi hotel met zwembad, wellness en verschillende bars/restaurants. Geen disco of casino toestanden, maar een rustig en goed verzorgd hotel. Ontbijtbuffet is heerlijk en zeer uitgebreid. Kamers (in het nieuwe gedeelte) zien er zeer goed uit, kluisje op de kamer aanwezig. Wat wel vervelend is: strandbedden reserveren op het strand. Om 8 uur is er nog niemand te bekennen op het strand, maar alle ligbedden zijn al bezet. Zouden ze moeten verbieden. Schuin tegenover het hotel ligt restaurant Rozendael,
waar je bistro-achtig heerlijk kunt eten.

met partner, Nov. 2011
"Heerlijke vakantie gehad"
Carin Kolderie
19-11-2011 Eerste indruk al meteen goed. Alhoewel de rit er naar toe niet zoveel goeds beloofde (vervallen huisjes en rommel langs de weg vanaf het vliegveld). De straat waar het hotel in ligt heeft een aantal verwaarloosde panden, een aantal hiervan zijn ze aan het opknappen, worden overigens wel heel leuk. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er zijn twee goede restaurants waar je heerlijk kan eten. En twee beachebarren, waar je overdag heerlijk kan eten. Bij de ene bar kan je broodjes en salades bestellen en bij de andere tortilla's en wokmenus. Smullen... Wij hadden een kamer op de blue wing. Van te voren vermoede we al dat de kamers enigszins verouderd zou zijn, maar de locatie was zo mooi dat we daarom toch voor deze kamer hebben gekozen. De andere kamers zijn volgens mij wat luxer, maar hebben geen frontaal zeezicht. Er waren wel jonge gezinnen, maar er is voor hen geen animatie oid.

met partner, Okt. 2011
"Genieten bij Avila Hotel Cutacao"
I. Rikken
19-10-2011 We zijn net terug en willen onze waardering uitspreken over dit hotel. TOP!!!
Vriendelijke ontvangst en begeleiding door de receptiemedewerkers, zeer vriendelijk personeel. De Schooner Bar met Glenn, Luxeandrew (Loeki), Stuart en Steven en de damens niet te vergeten maken er een gezellig geheel van.
Kamer was uitmuntend. Ontbijtbuffet was heel goed. Al met al krijg je in dit hotel al SNEL het relaxte vakantiegevoel. Wij komen zeker terug!!!

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Avila #1"
Conny en Maxime
11-10-2011 Weer hebben we super genoten in dit heerlijke hotel, Avila geeft je echt het gevoel van de Caribe.
Vriendelijk personeel,super uitzicht,heerlijke eigen strand,zalige pool met heerlijke bar,elke dag cleaning van de kamers,en er heerst een hele relaxte sfeer waardoor je direct het vakantiegevoel hebt.

Avila het was weer genieten!!!!!!!

We komen zeker terug!!!!!!!

Max en Co

"Gaat hard achteruitt 4 sterren niet waard"
Velzel
30-9-2011 We zijn nu voor de 10de keer op Curacao en voor de 2de keer in Avila
We dachten 3 weken lekker verwennen en service maar dat is ver te zoeken, het zijn met name de kleine dingen zoals. Ondanks de melding Douche bij het zwembad 1 week stuk, afval op het strand wordt niet opgeruimd, prullenbakken op het strand worden niet geleegd, bediening bij de bar help je niet, je moet soms 10 minuten wachten voordat ze je helpen bij de handdoeken, als het had geregend dan stond er dagen water voor onze deur van de kamer, als je niets zegt dan helpen ze je ook niet, tijdens het ontbijt ben ik zelf maar thee gaan inschenken de bedining had geen tijd of geen zin enz.
Avila vaart (nog) te veel op gasten die toch wel komen, of zakenmensen die alleen komen om er te slapen. Met de wetenschap dat er op dit moment veel betere hotels zijn en komen op het eiland, zal er snel iets moeten veranderen! en zal er een beter management moeten komen die bewust met de klant bezig zijn.

"Super hotel met super vriendelijke medewerkers"
Luyten
20-9-2011 Wat wil een mens nog meer? Mooi verzorgd hotel met de perfecte verzorging, zon,strand en zee.
De medewerkers zorgen ervoor dat je op je wenken bediend wordt, vooral de obers bij de schoonerbar( egmond (pito), luxeandrew, steward enz) , die verdienen echt een pluim!!!
Wij hebben een top-vacantie gehad en wil graag volgend jaar weer terug. Het was voor ons de 5e keer op curacao maar hotel avila heeft ons hart gestolen.
Ger en Mirian Luyten

"Bijzonder Top Caribian Ambiance Hotel"
William
19-9-2011 Hotel Avila Beach is een Top Hotel op Curacao. Geweldige ambiance en bijzonder goede service, zeer vriendelijke medewerkers. Klein schalig met in perfecte tropische omgeving, super beach. Een hotel waar je je direct thuis voelt. Super kamers in het Octagon gedeelte waar wij verbleven, echt super ingericht. Super uitzicht. Chapeau aan alle medewerker die ons een top vakantie bezorgde in Avila. Top receptie medewerkers en housekeeping Pearl we missen jou nu al!
Wij komen spoedig terug!

"Heerlijk genoten van 15 dagen vakantie!"
K.S. Kemperman
17-9-2011 Avila Beach Hotel is een heerlijke plek om je vakantie op Curacao door te bregen. Wij verbleven in een kamer in het Belle Alliance gebouw, echt geweldig. Uitzicht op zee, goede bedden, en uiteraard Aicro (wat wel een must is op Curacao!)
Personeel is heel vriendelijk, en attend! Vanaf Avila zit je binnen 15min lopen midden in stad, en met de taxi 5min.
Het grote voordeel dat Avila heeft is dat zij een eigen strand heeft, er zijn altijd voldoende ligbedden en handdoeken (zelfs al zat het hotel helemaal vol ivm North Sea Jazz festival!)
Al met al een geweldig verblijf gehad!

met partner, Mei 2011
"Een fantastische verlenging van onze trouwdag!!"
Jacqueline
24-6-2011 Wij zijn hier geweest voor onze honeymoon. Op ons voucher stond dat het om een honeymoon ging, maar helaas is hier door het hotel niets mee gedaan. Gelukkig heeft TO dit achteraf goedgemaakt met een mooie brief en een bloemenbon.

Dit is echt een geweldige plek voor een vakantie met je partner. Ik zou hier niet met kinderen naar toe gaan, omdat er voor kinderen niets is (behalve het zwembad en de zee).

Onze vakantie was geweldig! De kamers zijn mooi, helaas geen bad maar een mooie douche. Het kingsize bed was heerlijk. In de lobby van het hotel is WiFi, in de kamer helaas geen ontvangst.

Dit hotel is zeker een aanrader en helemaal als je een mooie honeymoon zoekt waarbij je veel kan relaxen.