Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort**** in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort****

6,1

Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort**** Curaçao

Beoordelingen Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort****

Bapor Kibra z/n, Curaçao
Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort scoort een 7,8 uit 10, op basis van 176 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort**** in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 177 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort**** met andere accommodaties in Curaçao.

173 beoordelingen over Van der Valk Kontiki Dive & Beach Resort****

6,1
met partner, Mei 2012
"Droomvakantie!"
KvH
24-5-2012 Kontiki is echt een geweldig resort. Ontvangst bij de receptie na een lange reis met gekoelde drankjes begon al goed. We hadden een tuinkamer op de beneden verdieping en konden direct het zwembad in lopen vanaf het terras. Alles was netjes verzorgd en goed schoongemaakt. Iedere dag werd de vloer gedwijld, bed verschoond en schone handdoeken. Er is een klein koelkastje aanwezig maar wel tip om zelf een flessenopener en evt. wat wegwerpbordjes of mesjes mee te nemen voor het smeren van toastjes of fruit te schillen etc. Wij hebben overigens geen enkel moment last gehad van geluidsoverlast.
Cabana Beach is ook goed verzorgd en als je HP boekt mag je 's avonds a la carte dineren (maakt niet uit hoeveel of wat je besteld, 3 gangen is inbegrepen). Drankjes zijn ook prima betaalbaar.

met partner, 2012
"Prima hotel"
Ivonne
27-4-2012 Hier verbleven van 13/4 t/m 24/4 en een geweldige tijd gehad. Wel kwamen we in eerste instantie op een kamer waar de geur van urine duidelijk aanwezig was terwijl deze kamer brand schoon was. De receptioniste vertelde ons dat dit de lucht is van nat riet (van het dak). Echter was de lucht zo sterk dat wij om een andere kamer gevraagd hebben en deze ook direct kregen. Wat dat betreft uitstekende service.
Op de kamer waar we verbleven was deze geur minimaal aanwezig en bij het aandoen van de airco was deze verdwenen. Verder zijn de locatie, het eten, het strand, het personeel uitstekend!!!

met partner, Apr. 2012
"Ontzettend mooi aangelegd hotel"
mevrouw le cointre
25-4-2012 Het hotel ziet er prachtig uit met de tuin en de zwembad die tussen de huisjes doorloopt. Er hangt wel een vervelende geur in de huisjes wat waarschijnlijk komt door het palmbladeren dak in combinatie met regen. Het hotel werkt samen met Cabana beach omdat het zelf verder geen faliciteiten heeft. Op zich een goede optie maar wel jammer dat het personeel op Cabana over het algemeen geen plezier in het werk uitstraalt. Zonde want het is wel een leuke beachclub

met partner, Apr. 2012
"Droom"
eds
30-4-2012 Dit hotel is een droom, prachtige kamers en op loopafstand van strand en de top lounge bar Cabana. Heerlijk rustig, niets moet alles kan.
Met muziek overlast valt het mee want Mambo is dicht, wordt gerenoveerd. Kan zeker tot juli /aug duren. Dit is wel iets om rekening mee te houden. (voor de stappers onder ons). Wel wat bulldozer geluid maar valt mee.

met partner, Mrt. 2012
"Dit is echt geweldig!!"
CORINA
18-4-2012 We zijn net terug uit dit geweldige eiland met dit perfecte hotel , we raken er niet over uit gepraat, we zijn haast overal geweest maar dit is voor ons de topper.
Heel veel privacy, mooie tuin, schone kamers aardige medewerkers zowel bij de bediening als bij receptie hier valt niets op aan te merken.
En van de muziek hebben wij geen last gehad ookal was er wel een feest, ja het gaat lang door tot wel 5 uur, maar ogen dicht en slapen met een achtergrond muziekje, nee daar zal je ons niet over horen, Tis vakantie!

met partner, Mrt. 2012
"Paradijsje ! Aan het strand !"
johannes de rooij
24-3-2012 Net terug van 2 weken Kontiki ! Erg genoten ! Geweldige tuin, zwembaden die langs de kamers zijn gelegen en restaurant & strand ( Cabana ) op goed niveau. Leuk opgezette houte huisjes en erg ruim !
Personeel ook heel vriendelijk en goed getraind en hebben alles over voor de gasten. Dit hebben wij als zeer bijzonder ervaren.

Cabana & Kontiki is the place to be en wij gaan volgend jaar zeker terug.

met partner, Feb. 2012
"Fantastisch aangelegd resort!"
Ton
27-2-2012 Kontiki Beach is een geweldig mooi aangelegd resort. Gelegen in een een prachtige tropische tuin waarbij de kamers verdeeld zijn over verschillende hardhouten gebouwen met elk 4 kamers. Allen weer grenzend aan het zoutwaterzwembad. Bijzonder vriendelijk en behuulpzaam personeel. Het ontbijt kan genuttigs worden in het aan het strand gelegen restaurant Cabana. Zeer uitgebreid en steeds goed aangevuld. Ook 's avonds kan er goed gegeten worden. Drie keer per week is er live muziek die, samen met de activiteiten op het naastgelegen Mambo Beach wel tot wat geluidsoverlast kan geven. Kamers zijn bijzonder ruim met thee en koffiezet faciliteiten en een koelkastje. Daarnaast een ruime badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en wastafel. Door de natuurlijke wijze waarop het zwembad is aangelegd is e.e.a. iets minder kindvriendelijk.

met vrienden, Feb. 2012
"Geweldig!"
bloem
10-3-2012 Wij zijn net een week terug uit Konitiki en hebben nog meer genoten dan we verwacht hadden. 1 minuut lopen vanaf strand en geen last gehad van geluidsoverlast. Prachtig onderhouden tuin met veel sfeer. Ontbijt kan je beter zelf kopen in een supermarkt iets verderop waar een busje iedere dag van 9:15 tot 10:00 naar toe rijdt. Op Cabana erg duur en weinig wat je er voor krijgt. De service was ontzettend goed. We wilde een taxi krijgen naar Punda om 01:00u en was nergens te krijgen maar de receptie heeft er alles aan gedaan om het toch mogelijk te maken. Na 3 uur was het dan uiteindelijk toch gelukt. Daarom is het verstandig zelf een auto te nemen om het eiland te verkennen en naar leuke restaurantjes te gaan. Bussen komen soms niet opdagen en taxi's zijn ook erg makkelijk. Alles dus op z'n Antilliaans. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en komen zeker terug!!

met partner, Jan. 2012
"Geweldig!"
V de Zwart
1-2-2012 Wat een super locatie! Prachtige tuin,mooie hotelkamer die zeer ruim is,groot balkon en een ruime badkamer!
We hadden half pension,en konden dus gewoon à la carte eten bij Cabana, de place to be !!!Volgend jaar zeker weer!!!

met partner, 2012
"Weinig aantrekkelijke optie"
Marc
5-1-2012 Huisjes zien er leuk uit, maar eenmaal binnen is het alsof je een natte grot in loopt. Vieze muffe lucht. En dan de gehorigheid. Eerste paar dagen een stel tieners boven ons hoofd, leken wel konijnen. De dagen erna een stel dat iedereen vriendelijke gedag zij voor de deur en zodra die dicht ging gingen ze helemaal los in de ruzies. Dag of nacht, maakt niet uit. Enorme herrie.
Dan nog alle kabaal van Mambo en de Wet & Wild vlakbij en je hebt geen nacht rust.
In de directe omgeving helemaal niets te doen, behalve het strand.
Personeel is wel vriendelijk en ze doen hun best, alleen hun best is vaak net niet genoeg. Jammer.
Cabana beach club is wel gezellig, eten is alleen matig, saai, beperkte kaart, weinig smaak, kleine porties maar wel behoorlijk aan de prijs.
Nooit schoonbeddengoed gekregen tijdens ons verblijf. Elke dag klopte er wel iets niet met de handdoeken, teveel, teweinig. Gewoon slordig.