Appartement Rian en Leigh in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Appartement Rian en Leigh

Appartement Rian en Leigh Curaçao

Beoordelingen Appartement Rian en Leigh

St. Michielsweg, Curaçao
Appartement Rian en Leigh scoort een 9,1 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rian en Leigh? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rian en Leigh in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Appartement Rian en Leigh vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Appartement Rian en Leigh met andere accommodaties in Curaçao.

11 beoordelingen over Rian en Leigh

met partner, 2012
"Gewoon een heerlijk appartemenet"
Diana Herinx
14-5-2012 tja we zijn nu voor de 2de keer bij Rianne geweest,en ondanks steeds wisselende huisvesting op Curacao de afgelopen 7 jaar ga ik voortaan alleen nog maar bij haar!! lieve hondjes,altijd vriendelijk en behulpzaam, taartenbakkend mogen we meeproeven en een zwembad om u tegen te zeggen. darnaast ook nog eens perfecte verbinding met de stranden en willemsstad[geen files!!!!] kortom een heerlijk verblij!!

met vrienden, Juli 2011
"SUPER!"
Patricia
23-8-2011 We kwamen laat aan op zaterdag en dus nog maar een half uurtje om boodschappen te doen. Rian kwam ons op het vliegveld halen en is met ons naar de supermarkt geweest. Ook konden we de dag erna mee rijden naar het strand, ze staat altijd voor je klaar als er wat is. Echt superservice dus. Het voelt allemaal heel huiselijk aan en als je van dieren houdt zit je helemaal goed. De studio was ook goed, mooi zwembad en een mooie tuin. Het was erg gezellig en als ik weer naar het eiland ga, dan ga ik zeker weer naar Rian en Leigh.

met vrienden, Sept. 2010
"Heerlijk zwembad, prima gastvrouw, rustige ligging"
Dirk en Anka Koolme...
22-10-2010 Leuk appartement aan de rand van het zwembad, vrije tuin en gelegen in de woonwijk julianadorp.
Gastvrouw Rian en dochter Leigh staan altijd voor je klaar met raad en daad, halen en brengen vliegveld was inbegrepen teves bracht ze ons even bij de supermarkt voor de eerste boodschappen, een auto is hier wel nodig dus deze de volgende dag gehuurd bij Michel carrental prima service.

Kippen, schildpadden, honden, katten, alles loopt er los door elkaar. lekker terras en groot zwembad 140 cm tot 3 meter diep, dus geschikt voor de iets grotere kinderen met een zwemdiploma.

"Uitstekend!"
Barbara
14-6-2010 Zeer gastvrij, alles mag, niks moet. Zwembad in de tuin, mogelijkheid tot BBQ, alleen of met meerdere gasten. Voldoende privacy, schoon en leuk ingericht appartement. Je voelt je thuis, een aanrader!!

"Gezellig, gemoedelijk, goede ligging"
Sandra Somsen
10-6-2010 Ik heb hier een geweldige tijd gehad.
Appartementen schoon en ruim. Gastvrouw zeer attent en niets was haar teveel. Geweldig zwembad. Alles prima in orde en zeker een aanrader!

"Gezellig,ruim en overzichtelijk"
johan en sherwin
10-6-2010 als je aan komt,denk je is dit het?maar eenmaal binnen het hek denk je, yes this is it.rust,ruimte stilte gezellig van alle gemakken voorzien.een heerlijke plek om alle kanten op te trekken,of lekker thuis te blijven, wij komen zeker terug.buiten de drukte maar toch heel dichtbij. fantastisch een dikke voldoende.

"In 1 woord: Geweldig!!!"
Monique van Duyvenv...
10-6-2010 Rian is zo ontzettend gastvrij, je kan voor allerlei vragen altijd bij haar terecht, ze zorgt echt ontzettend goed voor haar gasten. 's Avonds lekker op het terras borrelen of barbeque met haar en andere gasten, je voelt je er echt thuis!

"Echt vakantie! "
Wendy en Bas
9-6-2010 Een sfeervol, rustig en kleinschalig appartementen complex.. een heerlijk zwembad met ligstoelen aanwezig. Centraal gelegen zodat alles goed en snel te bereiken is. Grote tuin waar veel dieren aanwezig zijn. Er heerst een heel relaxte en gastvrije sfeer. Wij hebben het heerlijk gehad en komen zeker een keer terug.

"Een oase van rust en vriendelijkheid"
Inge Vissia
9-6-2010 Rian is buitengewoon vriendelijk, een hele fijne gastvrouw. Je bent bij haar echt op vakantie. Ze vertroetelt je, verwent je met haar lekkere eigengemaakte taarten, geeft adviezen over diverse locaties op het eiland, geeft tips, wijst de weg, weet erg veel van het eiland, kent alle lekkere restaurantjes: kortom, geen vraag is haar te gek.
De appartementen zijn schoon en netjes, de bedden zijn uitstekend. Er kan een klamboe opgehangen worden. Het zwembad is groot en schoon en heerlijk om regelmatig lekker in af te koelen. Ze heeft drie lieve honden, een kat, kipjes en veel schildpadden. Een vakantie bij Rian is om nooit te vergeten!

met jonge kinderen
"Lekker rustig in midden curacao"
charissa
9-6-2010 we zijn er twee weken geweest en hebben het goed naar ons zin gehad leuke appartementen geen super deluxe maar gewoon super gezellig en vooral ook belangrijk schoon leuk met honden en kippen erg gezellig lekker rustig bij het zwembad al met al het was voor ons een hele geslaagde vakantie we gaan als we kunnen weer terug