Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.987 bezoekers online
Home > Nederlandse Antillen en Aruba > Curaçao > Curaçao > Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****

Beoordelingen Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****

23 februari 2012

Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** Curaçao

Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo) scoort een 9,0 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 46 vakantiefoto's van Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Villa Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)***** met andere accommodaties in Curaçao.

6 beoordelingen over Park Coral Estate (o.a. Villacao, Los Compayos,El Pueblo)*****

met partner, Jan. 2012
Top vakantie op een top locatie
jan
21-2-2012 Een schitterende plek op een mooi eiland. Zon, zee en zand. Coral Estate is zeer ruim opgezet met buitengewoon vriendelijke medewerker/ster. Een hele mooie villa die keurig is onderhouden door de mensen van het resort. Schoon bed, schoon zwembad etc,etc. We komen terug !!!!

met partner, Jan. 2012
VIlla 701
hein
4-2-2012 Geweldige tijd gehad in villapark Coral Estate.
Mooi aangelegd, vriendelijke en behulpzame bewaking.
Wij hadden Villa 701.
Mooi en schoon heerlijk huis.
Midden in het authentieke Curacao, vlak bij prachtige baaitjes.
Probeer de nieuwe ontbijtservice eens. Wij hebben er twee maal gebruik van gemaakt.
zoek op karakter ontbijtservice. Het bedrijf zit op het park.
Een uitkomst de morgen na aankomst.

met jonge kinderen
Een droomvakantie
Redeker
22-12-2011 Rust, ruimte en veilig. Een ideaal ressort ook voor duikers. Mooie zonsondergangen aan het mooiste deel van Curacao: Banda Abao.

Fantastische villa op een fantastische plek
Joke Erkelens
30-9-2011 Villa Los Compayos:
Een heerlijke villa van alle gemakken voorzien: een goed ingerichte keuken, 3 slaapkamers met elk een badkamer, een wasmachine, een heerlijk terras met grote tafel en natuurlijke het heerlijke zwembad. Coral Estatevilla's ligt dichtbij alle mooie baaien en bij onze favoriet: Playa Porto Marie.
We hebben alweer geboekt voor 2012!

met vrienden, 2011
Mooiste plekje van Curacao
Mieke en Richard
18-7-2011 Villa Villacao:
Begin dit jaar met man en twee ander stellen op vakantie geweest. Ruim ingericht en vooral de drie badkamers waren erg prettig. Hoef je niet op elkaar te wachten na het douchen (en dat doe je daar 3x op een dag). Inrichting en park erg netjes en redelijk dichtbij mooie stranden.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Droomhuis op Curacao
Frits van Doorn
16-12-2011 We zijn al vaker op Curacao geweest, maar kenden dit park (helaas) niet. Het park is zeer ruim opgezet en het huis is één van de mooisten. Je hebt er prachtig uitzicht over zee (fantastisch om de zon in de zee te zien zakken), een heerlijk zwembad en het is erg dichtbij Port Marie (mooiste strandje van het eiland). We hebben lekker genoten van de natuur (iedere ochtend de vogels voeren, geitjes die over het park lopen) en we hebben het hele eiland gezien. Voor ons is het echt een droomvakantie geweest. Aan iedereen aan te bevelen.