Appartement Mirador Apartments*** in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.4 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Mirador Apartments***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Mirador Apartments*** in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 17
vakantiefoto's
van Appartement Mirador Apartments*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederlandse Antillen en Aruba
met jonge kinderen
(15)
(4)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(27)
ALL
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldig gastvrij genoten van onze vakantie"
Margo en Wilbert
14-5-2012
De accommodatie is een nette buurt gelegen maar niet op loopafstand van restaurantjes en dergelijke. Daarvoor kun je de auto gebruiken die je super gemakkelijk kunt huren bij Mirador. Ze doen niet moeilijk en denken met je mee (gebruik bbq, koeltas etc). Ook wordt er, zonder opdringerig gedoe, regelmatig nagegaan of alles naar wens is. Appartement is schoon, ruim en van alle gemakken voorzien.
met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Het voelde bijna vier weken als ons thuis"
Waning
9-4-2012
We hebben Mirador Apartments bezocht omdat onze oudste dochter dolfijn ondersteunde therapie ging volgen. Binnendoor ben je met 5 minuten bij het CDTC en dus ook bij Mambo Beach/Seaqaurium Beach. We hebben gebruik gemaakt van de huurauto die bij het appartement aangeboden wordt. Ideaal en niet duur!!! De appartementen liggen rustig maar niet afgezonderd, alles is met de auto eigenlijk dichtbij. Het appartement was schoon en netjes. Voor onze jongste dochter was er een campingbedje met matras (!) en een tafelstoel! De kinderen konden prima op de porch spelen. Yvonne is een super gastvrouw! Ze staat altijd voor je klaar of het nu gaat om een routebeschrijving, extra handdoeken of een ritje naar de weekeindarts ivm een oorontsteking van de oudste, je kunt altijd hij haar aankloppen!
Voor ons was het een super verblijf op een super locatie, in een super appartement met een super gastvrouw!
We komen hier zeker terug.
met jonge kinderen, Jan. 2012
""Heerlijk rustig in een drukke stad""
Familie Gerads
7-4-2012
Mirador Apartments is een netjes ingerichte, zeer goed onderhouden en heerlijk verblijf als je rustig wilt verblijven in Willemstad. Het is sowieso aan te raden om in Curaçao een auto te huren. Vanuit hier kan je gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden ontdekken. Helemaal ideaal is het feit dat je via Yvonne Gerritsen, de eigenaresse een huurauto kunt huren maar ook voor duiklessen kan je bij haar terecht. Zelfs de transfer van en naar de luchthaven is inbegrepen in de prijs. Wij hadden het appartement met de grote privé porch die aansluit op de tuin, geheel afgesloten en ideaal als je kleine kinderen hebt. Het enige waarop je moet letten is dat je het hekje naar het prachtige zwembadje afsluit zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Yvonne is zeer behulpzaam en zeker een goede gastvrouw. Kortom het appartement is zeker een een aanrader!
met jonge kinderen, Jan. 2012
"Heerlijk rustig in een drukke stad"
ap2001
4-4-2012
met jonge kinderen, 2011
"Absuluut niks mis mee!"
annette &kids
18-12-2011
perfect appartement, hardstikke netjes, comfortabel, fris, need no more
met jonge kinderen, Okt. 2011
"Fantastisch Appartement/Vila"
Ger en Anneke
11-11-2011
Allereerst mijn complimenten naar de gastvrouw Yvonne.
Staat altijd klaar met raad en daad niets is te veel.
Als je van ruimte en rust houd is dit een ideaal appartement/vila wat geschikt is voor een heel breed publiek.
Wil je ontspannen weg met alleen je partner is dit geen probleem het appartement biedt privacy rust en ruimte.
Maar de vila is ook te gebruiken voor een familie vakantie.
Bijv. allemaal een gescheiden eigen appartement en toch dicht bij elkaar.
Wil je duiken is dit ook direct te regelen vanuit het appartement niks geen moeite om met je spullen te slepen nee heerlijk vanuit het appartement zo naar de duiklocatie.
Wij zelf hebben onze huwelijksreis gevierd vanuit dit appartement en we hebben er echt heerlijk van genoten. Wij hebben zelf enkele jaren op het eiland gewoond en vonden dit een prima appartement.
Enkele key features: ligging, netheid, faciliteiten, service gastvrouw, rust, kindvriendelijkheid.
Yvonn we komen graag nog een keer bij jullie logeren ;-)
"Goed onderhouden"
J.M.W. Peitsman
3-9-2011
De ligging is in een rustige wijk vrij centraal gelegen, Willenstad, Dina Veris Cas Abou Alles is goed te doen (auto wel verplicht).
Goed onderhouden appartement en zwembad. vriendelijke gastvrouw en gastheer
Bij vragen en of problemen is niets te veel.
Alles is er aanwezig zelfs duik lessen.
Zou je er wil gaan wonen? zelfs dan helpt de eigenaar u graag verder, uiteraard tegen een passende vergoeding.
"Mooi ruim appartement"
fam. Stark
3-8-2011
Met het gezin van de drie weken op Curaçao een week bij Mirador gezeten. Een heerlijke plek om bij te komen, met voor de kinderen een leuk zwembadje. Het appartement is ruim en goed voorzien van alle behoeften. Op de slaapkamers een airco (op de grote slaapkamer helaas geen fan). Ook de badkamer is ruim en alles is schoon, dat is nog wel eens anders op het eiland. De keuken is voorzien van een goede en ruime koelkast, koffiezetapparaat en een gaspit. Alleen een magnetron/oven zou nog wel handig zijn. Verder veel privacy op het terras met zowel zon als schaduw. Tevens mogelijkheid om lekker de BBQen. In de ochtend de mogelijkheid om lopend brood te gaan halen bij de Hollandse bakkerij.
Yvonne bedankt voor de gastvrijheid en we zullen jullie appartement zeker aanraden bij vrienden en familie.
met vrienden, Juli 2011
"Super plek, ultieme vakantie gehad"
joyce verhagen
4-8-2011
misschien een electrische poort is makkelijker omdat je in een bocht de poort hebt. nu moet je eerst uitstappen open maken en weer dicht doen.
met vrienden, Juli 2011
"Beter kun je niet krijgen!"
Frank
4-8-2011
Na een verblijf van bijna 3 weken in Mirador Apartments niks dan lof. Vanaf de aankomst op Hato wordt er goed voor je gezorgd. De polar (bier) stond koud bij aankomst, de slaapkamers zijn ruim opgezet en hebben een goede airco, de badkamer is ruim en schoon en de woonkamer/keuken gigantisch. Niet dat je die gebruikt want om lekker te zitten is het grote terras, dat tevens een mooi uitzicht biedt, veel beter geschikt. Het zwembad is mooi en wordt goed onderhouden. Helaas betekent dit dat het zwembad af en toe (1x tijdens onze vakantie) 24 uur niet gebruikt kan worden. Ook de duikschool die bij het appartement zit en van dezelfde eigenaren is, is een aanrader. Yvonne (de eigenaresse) is een geduldige instructeur die de mooiste plekjes op het eiland weet te vinden. Bij een volgend bezoek aan Curacao zou ik niet twijfelen en meteen weer een appartement bij Mirador boeken!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie