Bed and Breakfast La Bougainville in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast La Bougainville

9,7

Hacienda La Bougainville

Beoordelingen Bed and Breakfast La Bougainville

Juan Luis nst 17A,West groot St. Joris, Curaçao
Bed and Breakfast La Bougainville scoort een 9,4 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast La Bougainville? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast La Bougainville in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Bed and Breakfast La Bougainville vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast La Bougainville bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Bed and Breakfast La Bougainville met andere accommodaties in Curaçao.

13 beoordelingen over La Bougainville

9,7
met partner, Mrt. 2012
"Paradijsje"
EllenVerkade
20-3-2012 Curacao is een heerlijk vakantie eiland,
Hacienda Bougainville is een klein paradijsje, een heel goed verzorgd rustpunt, waar het iedere dag weer heerlijk thuiskomen is. Rob en Brigitte zijn heel gastvrij en gezellig. Zoals de website eruit ziet, is het echt.

met partner, Okt. 2011
"Gastvrijheid met een hoofdletter G"
Saskia
4-11-2011 Zelden hebben we ons zo welkom gevoeld als bij La Bougainville. Niets is te veel voor de vriendelijke eigenaren Rob en Brigitte. 's Morgens is er een heerlijk ontbijtbuffetje met voldoende en afwisselende keuze. Er wordt, als je daar behoefte aan hebt, uitgebreid de tijd genomen om je te voorzien van tips inzake uitstapjes en restaurants. Je zit midden in de natuur en toch maar een kwartiertje rijden van Willemstad waar je de drukte op kunt zoeken. De kamer is zeer ruim en heel netjes met een goed functionerende en stille airco en een comfortabel groot bed. De badkamer is voorzien van een regendouche en handdouche en ruim voorzien van handdoeken. Bij het zwembad heb je alle ruimte en in ons geval hebben wij er bijna altijd het rijk alleen gehad. Ook is daar een barbecue waar je gebruik van mag maken. Het is ons zo goed bevallen dat we in maart 2012 teruggaan om weer een week van de gastvrijheid en van het eiland te genieten.

met partner, Okt. 2011
"Fantastische plek en service"
mazereeuw
3-11-2011 geweldige B&B met elke dag een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Rob en Cristine maakten er elke dag weer een feest van. persoonlijke aandacht voor de gast, de kamer is prachtig, de bedden goed. Een heerlijk zwembad waar je alle rust en ruimte hebt voor ontspanning.
de aandacht voor de gast staat hoog in het vaandel bij de eigenaars, absoluut een aanrader voor een verblijf op Curacou!!! Een 5sterren hotel zou het niet beter doen.

met partner, Okt. 2011
"Lekker genoten op een Hacienda op de Antillen"
Karin en Dion
31-10-2011 In oktober hier geweest. Niets antilliaans deze hacienda. De kamers zijn top en hier mankeert niets aan. Airco, koelkast, een goed bed en een fantastische douche. Was nodig want het was heet. Fijn zwembadje met zoet water. Het was iedere dag fijn thuis komen op Bougainville. Gezellige mensen die Rob en Brigitte. Goede tips. Een prima ontbijt elke dag. Niets te kort gekomen. Kortom, wil je rust en een prima slaapplek dan is Bougainville the place to be. Laat ik 1 minpuntje noemen : de afstand tot het centrum van Willemstad. Omdat het autoverkeer enorm is toegenomen is het wel eens filerijden. Maar ja, de hacienda maakt veel goed. Bij het ochtendgloren een prachtig uitzicht op de Sint Jorisbaai en de Tafelberg met zijn prachtige luchten daarboven. Parkieten, patrijsjes, troepiaals, kolibries, suikerdiefjes, wara wara's enz... Rob en Brigitte, bedankt voor een fijne vakantie en met kerst hangt de curacao'se kerstbal bij ons in de boom.

"Helemaal super!"
Maurice & Claudia
14-9-2011 Wij zijn net terug van onze super vakantie op Curacao. Heerlijk zijn we tot rust gekomen en dat komt oa door de super B&B van Rob, Brigitte en Gabriella; Als je rust, mooie omgeving en gezelligheid zoekt dan ben je hier op de juiste plek! Wij hadden een verblijf incl huurauto en dat maakt het nog wat completer allemaal. Je bent in no-time op de mooiste plekjes van Curacao en 's morgens kun je heerlijk plonsen in het zwembad met mooi terras met uitzicht nadat je lekker rustig het ontbijt hebt genoten (dat elke dag weer anders is). Wij waren tijdens onze vakantie 10 jaar getrouwd; Rob & Brigitte hadden de ontbijtruimte versierd en allemaal lekkere dingen voor ons klaar gezet, super! Wat wil je meer, dit is vakantie waarin geen wens open blijft. Kortom, een aanrader voor iedereen die wat anders wil dan de drukke en onpersoonlijke resorts. Rob, Brigitte en Gabriella: Bedankt voor alles!

met partner, Mrt. 2011
"Mooi en rustgevend"
b de bruin
21-3-2011 Zeer leuke mensen die deze bed and breakfast runnen. s'Morgens stond het ontbijt voor ons klaar met de warme glimlach van de gastvrouw. De kamer was voorzien van en koelkastje en airco wat erg lekker is na een warm dagje op het strand. Het ligt een kleine 15 minuten rijden van punda en mambo beach Al met al een prima plaast om tot rust te komen

met partner, Feb. 2011
"Prima uitvalbasis om Curacao te ontdekken"
Marian en Rene
13-2-2011 Ik heb weinig toe te voegen aan de voorgaande beoordelingen. Een prima onderkomen met een zeer gastvrij gezin. Niet te vergeten de auto ( met airco ) waar wij het eiland mee verkend hebben. Een aanrader voor de Curacao bezoeker.

met partner, Nov. 2010
"Heeeeeeerlijk :-)"
Fred Scheringa
7-12-2010 Tsja......wat moeten we verder aan onze cijferwaardering toevoegen.....we hebben een fantastische tijd gehad bij "La Bougainville". In alle opzichten dankzij Rob & Brigitte en hun dochter Gabriella. Een ontspannen vakantie, met een heerlijk gevarieerd ontbijt (incl. verse koffie!). De (bad)kamer is gezellig ingericht, schoon en koel genoeg (er is een airco en een gevulde koelkast!!!!). Plenty schone handdoeken en twee wastafels.
De service kan echt niet beter en krijgt van ons een '15".
Oh ja....mocht u er gaan verblijven dan hebben we een tip voor u: als u de deur van het mooie appartement achter u dichttrekt, zorg dat u de (juiste) sleutels bij u heeft ;-)

met partner, Aug. 2010
"Heerlijke plek om lekker niet veel te doen !!"
BiMa
24-9-2010 Ach, op Curacao is vanalles te beleven, maar waarom niet tegelijkertijd genieten van deze stijlvolle hacienda van een leuke familie, met een goeie bbq en pool en een fantasisch uitzicht !! Met tips zijn we kritisch, maar we weten wel dat dit er 1 is op Curacao ! Greetz, BiMa

met partner, Aug. 2010
"Een klein paradijs op aarde!"
Kelly
10-11-2010 Mijn vriend en ik verbleven afgelopen zomer bij Rob en Brigitte en hun dochter Gabriella. Het werd een reis om nooit te vergeten! Bij aankomst stond er een lekkere maaltijd voor ons klaar en konden we meteen onze intrek nemen in een gezellige, nette en koele kamer. Tijdens ons verblijf stond het gezin altijd klaar met tips en weetjes over Curaçao. Ook het dagelijks afwisselende ontbijt lieten we ons graag smaken. De mogelijkheid om te BBQ'en en af en toe een plons in het zwembad te maken maakte het helemaal af.