Hotel Kunuku Aqua Resort*** in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Kunuku Aqua Resort***

9,6

Hotel Kunuku Aqua Resort*** Curaçao

Beoordelingen Hotel Kunuku Aqua Resort***

Weg Naar St. Willibrordus 36, Curaçao
Hotel Kunuku Aqua Resort scoort een 9,3 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kunuku Aqua Resort***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kunuku Aqua Resort*** in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Hotel Kunuku Aqua Resort*** vinden. Je kunt 3 video's van Hotel Kunuku Aqua Resort*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Hotel Kunuku Aqua Resort*** met andere accommodaties in Curaçao.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Kunuku Aqua Resort***

met een groep, Mei 2012
"Mooi appartement!!"
fam.vlug
16-5-2012 Een mooi complex, leuk zwembad, regelmatig wordt het appartement schoongemaakt. Het enige minpuntje is dat op het terras geen lekkere luie stoelen staan, maar misschien in toekomst????

met jonge kinderen, Mei 2012
"Echt geweldig!"
Maik Janssen
20-5-2012 Net terug van Kunuku Aqua Resort! Wat een geweldige 2 weken hebben we gehad! De kinderen vermaken zich helemaal in het zwembad met de geweldige glijbaan! Personeel zeer aardig en behulpzaam! De locatie is geweldig, je bent in de buurt van de mooiste stranden van Curaçao! En een auto heb je ook echt nodig, ook de service die via Kunuku Aqua Resort met betrekking tot de auto is echt top! Er is ook een Restaurant/bar aanwezig, waar je een heerlijke hap kunt eten! We hebben echt een geweldige tijd hier gehad! We komen zeker terug!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fantastische accommodatie!"
Diana ten Lohuis
7-5-2012 Wauw, het Kunuku Resort op Curacao is echt een aanrader. Grote, ruime appartementen die lux en comfortabel zijn ingericht maken de vakantie echt compleet. Het Resort ligt in een prachtig aangelegde tuin met een groot zwembad en een 42 meter lange glijbaan. Onze kids konden er geen genoeg van krijgen. De medewerkers zijn er erg vriendelijk en doen er alles aan om het gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Het Resort ligt centraal op Curacao zodat je het westen en oosten van Curacao makkelijk kunt bekijken. Een auto huren is aan te raden zodat je op eigen houtje Westpunt, het Cristoffelpark, de prachtigste baaien, de flamingo's, Willemstad (Punda en Otrabanda), Salina, Jan Thielbaai en het Sea aquarium en de struisvogelfarm kunt bezoeken. Gewoon geweldig! Wij komen hier beslist terug. Kunuku bedankt!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima ressort"
Klein
4-5-2012 Super service
Leuk ze

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Mooi ressort!"
K. Teunissen
27-3-2012 Mooi ressort, netjes en goed onderhouden! Klantvriendelijk al gaat het bij de betaling soms mis. Wij wonen op St. Maarten en we moesten/konden in dollars betalen, echter de koers is niet zoals op St. Maarten 1$80 voor een gulden! Dus dat kwam hoger uit dan verwacht. Jammer dat dit niet van te voren gecommuniceerd werd!

met partner, Mrt. 2012
"Fantastisch Ressort! Echte aanrader!!"
stefan
11-4-2012 Aanrader omdat:
- je met je neus op de mooiste stranden van curacao zit (porto marie daaibooi cas abou)
- je deze geweldige ruime huizen voor deze prijs nergens anders vindt
- perfect en netjes onderhouden, wordt vaak schoongemaakt
- Ideaal voor kinderen. Maar wij als stel zaten ook perfect

Dus? Ideaal!!. Vaak zijn fotos op een site mooier dan in het echt. Geloof me het is er echt zo mooi en netjes.

Super staf die alles voor je regelt.
bv bij ons oa: reserveringen bij restaurant in Willemstad en duiktrip. Overigens echt een aanrader, Duikschool Sublub met Mieke en Kees (Nederlands). Mn vriendin was geen duiker maar die hebben ze super enthousiast gemaakt met een introduik.

Eten en drinken? Heerlijk op het resort bij Kunukus hut. Vriendelijke bediening en lekker eten en drinken!! gezellig plekje!!

Locals bij zwembad in weekend?Geen last! ze moeten reserveren van te voren. Zo kan het resort precies in de gaten houden hoeveel mensen er zijn. Overigens vriendelijke en nette mensen.

met jonge kinderen, 2012
"Heerlijk rustig complex met alle luxe"
Angela en Andre
5-3-2012 Heerlijk rustig en luxe appartementencomplex. Centraal gelegen op het eiland. Auto moet je op het eiland toch huren omdat je anders niet kan genieten van alle mooie verschillende baaien op het eiland. Enigste minpuntje was dat we 15 euro boete moesten betalen omdat de vaatwasser niet leeg gehaalt was. Omdat we nog aanwezig waren hebben we hem nog vlug leeggehaald en hoefden we het niet meer te betalen. Was wel een beetje jammer. Verder was de service perfect.

met partner, Feb. 2012
"Prachtig appartementen complex. Helemaal TOP"
Tineke
13-3-2012 Op prachtig en goed onderhouden park gelegen appartementen complex, zeer ruime appartementen ( 6 pers) 2 badkamers, airco in de slaapkamers en alle luxe in de keuken. Ruim zwembad met ligbedden en bar waar evt. ook gegeten kan worden (ontbijt kan ook in app. bezord worden) Er wordt 1x per week schoongemaakt en als je 9 dg. verblijft wordt het bed niet verschoond, iets wat wij te weinig vonden. Wel voldoende handdoeken, deze kunnen ook extra bij (zeer vriendelijke) receptie gehaald worden.
Een auto huren is een must als je iets van het eiland wilt zien.
Leuke restaurantjes in de buurt - Daniel (loopafstand), Buurvrouw en
E Lanternu (10 min. rijden) Verschillende mooie baaien, van heel rustig zonder accomodatie tot druk met ligstoelen en restaurent en verhuur van duik/snorkel art. Christoffelpark & Seta Boka is ook zeker het bekijken waard. Al met al een vakantie welke voor herhaling vatbaar is.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Super resort en goede uitvalsbasis"
Marina_H
20-4-2012 We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het resort en ons appartement, op de begane grond vlakbij het zwembad, voldeden aan onze verwachtingen en men was vriendelijk, behulpzaam en flexibel. De volgende bezienswaardigheden bevelen we van harte aan: het strand van Cas Aboa, de golven op de kust bij Shete Boka zien slaan, over de Koningin Juliana-brug naar Willemstad, het Kura Hulanda museum en natuurlijk een family-swim met dolfijnen.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Kleinschalig Top park & gateway to the Beaches"
Marc & Dees.
16-3-2012 Dit is een top park omdat;
-Er een superkindervriendelijk zwembad MET glijbaan is
-Het ligt geografisch goed naar stranden aan de westpunt
-er ruime luxe, mooie nieuwe appartementen zijn
-Het gemak van het resort maar weg van de massa
-Goed aanrijden naar Willemstad
-Klein park, 25 appartementen.
En last but no least relaxte en servicegerichte staff !

1 2 3 4 5 volgende