Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)*** in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.4 | Zoover
Kies een internationale website
32 °C
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)***
Jan Kok 51, Curaçao
Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)*** in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 84
vakantiefoto's
van Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederlandse Antillen en Aruba
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Curaçao
. Vergelijk Appartement Jan Kok Lodges ( in Jan Kok)*** met andere accommodaties in
Minder tekst <<
(2)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(123)
ALL
met partner, Mei 2012
"Mooi plek geweldig uitzicht"
Corrie en Bert
1-6-2012
Mooie plek zeer vriendelijke famillie, zijn het complex aan het opknappen, Jeroen is hard aan het werk.Gastvrij en schoon.
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuke accommodatie op platteland Curacao"
Hoogendoorn
7-5-2012
Net terug van een heerlijke vakantie op Curacao met onze 2 kinderen. Hebben het echt heerlijk gehad op dit mooie en vriendelijke eiland. De acc ligt prachtig op een rustig maar zeker centraal stukje Curacao. Dicht bij mooie baaien, natuurschoon en zowel Willemstad als de Westpunt zijn niet ver om aan te rijden. De nieuwe eigenaren zijn erg aardig en staan altijd voor je klaar. Bij aankomst stonden er al wat spullen in de koelkast en alles was schoon. Er waren ruim voldoende handdoeken . De inrichting is inderdaad eenvoudig maar netjes en gezellig. In de buurt zit een pin,supermarkt, bakkertje en een aantal eetgelegenheden. In deze omgeving lopen er wat meer dieren op straat zoals geiten, honden en leguanen , dus opletten met rijden. Maar wij vonden dat juist wel wat hebben. Wij hopen zeker nog een keer terug te keren en dan kiezen we weer voor Jankok lodges.Vrijheid, rust met alles op prima rij afstand ..daarbij de ideale prijs/kwaliteitverhouding.
met een groep, Apr. 2012
"Een geweldige plek voor alle leeftijden"
Lia Vis
15-5-2012
We hebben een geweldig leuke vakantie gehad, wij waren bij jullie met ons hele gezin kinderen en kleinkinderen totaal met 11 personen. en hebben het allemaal erg naar ons zin gehad.zelfs de jongeren onder ons vonden de rust heerlijk na een actieve dag want er is zoveel te doen op Curacao dat beseffen de meeste toeristen niet, jullie zijn goed bezig met verbeteringen, heerlijke handdoeken en bedlinnen . we komen graag nog een aantal malen terug lieve Frederieke en Jeroen probeer jullie droom waar te maken.Het is en blijft een heerlijke locatie
met partner, Apr. 2012
"Dit is pas relaxed!"
Peter en Nathalie Z...
29-4-2012
Dit is de tweede keer dat we hier logeerden en er zullen nog vervolg-vakanties gaan komen. Ideale ligging omdat je niet ver hoeft te rijden naar de mooiste stranden van het eiland en ook maar 20min. van Willemstad. Jeroen en Frederieke, de nieuwe eigenaren, maken er een nog mooiere plek van met nieuwe lodges, verzorgde tuin, verbeterde parkeerplekken; ook fijne nieuwe badlakens en beddegoed. De bbq hebben we vaak gebruikt. (staat op ieder terras) Dit is nou zo'n Zwitserleven-gevoel waar je vaker terug wil komen.
met partner, Mrt. 2012
"Top Plekje"
Frans , Thea, Claud...
16-4-2012
Vooral voor rustzoekers is dit een topplek. Wij hebben het er reuze naar onze zin gehad, mede door de enorme gastvrijheid van Jeroen en Frederieke. Zelfs de boodschappen stonden in de koelkast. Een Ideale basis om de heerlijke strandjes in de omgeving te verkennen.Een auto is wel noodzakelijk.
met partner, Mrt. 2012
"Prima appartement voor uitstekende prijs"
Joep de Jong
19-3-2012
Zojuist terug gekeerd van een heerlijke vakantie op Curacao. De goede vakantie begint al met een warm ontvangst door de eigenaren bij het vliegveld en bij de appartementen.
De studio's (appartementen kunnen we nl niet beoordelen) zijn eenvoudig, maar bieden alles wat je nodig hebt. Luxe is het allemaal niet, maar in onze ogen heb je op zo'n prachtig eiland ook niet veel nodig. De prijs/kwaliteit verhouding komt echter nooit in gedrang, door de zeer nette (lage) prijs die gevraagd wordt.
De ligging is niet echt ideaal als je komt voor al het entertainment dat Curacao te bieden heeft. Dat vindt toch met name plaats aan de zuidkant van het eiland en dat is ruim een half uur rijden. Als je komt voor rust en prachtige stranden is Jan Kok Lodges echter de ultieme uitvalsbasis.
Tenslotte willen we net als onze voorgangers een pluim geven aan de eigenaren Jeroen en Frederieke. Zonder opdringerig te zijn, zijn ze zeer hartelijk en doen ze alles om je vakantie te laten slagen.
met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Prima bungalow, leuke sfeer, zeer goede service"
Thierry, Silke en A...
22-3-2012
De bungalow van de Jan Kok lodges is ons (gezin met een zoontje van 15 maanden) heel goed bevallen. De accommodatie ligt erg goed, je kunt snel en makkelijk naar Willemstad, enkele mooie stranden direct in de buurt en ook naar Westpunt. De ontvangst door de eigenaren Jeroen en Frederieke (en hun 3 kids) is erg gastvrij en vooral ook oprecht en persoonlijk. De lodges (1 bungalow en een aantal appartementen) liggen in een rustige omgeving, er zijn veel vogels te zien en te horen. De bungalow zelf is eenvoudig, maar alles is aanwezig. En mocht je iets missen, dan is het vaak zo geregeld. Je hebt een heerlijk eigen beschut terras, een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met airco en een badkamer. Bij de lodges is ook een klein zwembad aanwezig. De Antilliaanse dames die de accommodaties schoonhouden zijn erg vriendelijk, komen altijd even informeren of je nog handdoeken hebt om te wassen en maken graag ook even een praatje. Dus geen groot luxe resort, maar gewoon waar voor je geld.
met partner, Feb. 2012
"Van goed, naar beter, naar best!"
Henk en Inger
12-3-2012
We zijn voor de 4e keer te gast geweest bij Jan Kok Lodges. Alle goede dingen uit het verleden zijn er nog steeds. Mooie ruime appartementen in een prachtige omgeving. Met recht een van de mooiste plekjes van Curaçao! Het kan bijna niet beter. Of toch wel! Jan Kok Lodges heeft nieuwe eigenaren gekregen: Jeroen en Frederieke. En deze nieuwe beheerders zijn hard aan het werk om het complex weer een nieuwe impuls te geven. Wat ons betreft ook nu weer een hartverwarmende gastvrijheid, maar met een andere aanpak. Jeroen en Frederieke zijn vanaf januari 2012 hard aan het werk om het verblijf in Jan Kok Lodges nog aangenamer te maken. En dat is nu al goed gelukt, door allerlei kleine wijzigingen die al direct toegepast werden om het verblijf van de gasten nog aangenamer te maken (nieuwe kussens, nieuw beddengoed, nieuwe handdoeken). En ze hebben nog zo veel mooie plannen met het verblijf. We kijken uit naar ons volgende bezoek aan dit aangename en kleinschalige complex. Van beter naar best!
met partner, Feb. 2012
"Schitterende omgeving."
Elke
20-3-2012
Als je houdt van rust en natuur is dit het juiste adres. Je hebt op Curacao niet veel ruimte nodig binnen. Door het mooie weer ben je toch veel buiten.
De studio die wij met 2 personen hadden is ruim voldoende.
Lekker is dat de douche verwarmt is. Bij veel accommodaties is dit niet zo.
Wij gaan er van uit dat de nieuwe eigenaren er voor zorgen dat het alleen maar mooier en beter wordt.
Zoals al gezegd: Nieuw beddengoed/ Nieuwe Handdoeken/ Nieuwe kussens
Dus wij komen zeker nog een keer terug.
met partner, Okt. 2011
"Super vakantie"
Sas en Rene
29-10-2011
Dirk en Gerlinde zijn heel vriendelijk en behulpzaam.Dankzij hen hebben we mooie plekjes gezien die je niet in de reisgidsen terug vindt!Het appartement was netjes , met goede bedden en voldoende handdoeken. De BBQ op het terras hebben we vaak gebruikt. Zeker voor herhaling vatbaar!!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie