Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)**** in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 7.7 | Zoover
Kies een internationale website
32 °C
Weersverwachting en klimaat...
Beoordelingen Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)****
Coral Estate, Rif. St. Marie, 8001, Curaçao
Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)
scoort een
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)**** in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38
vakantiefoto's
van Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
Nederlandse Antillen en Aruba
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Curaçao
. Vergelijk Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Curaçao)**** met andere accommodaties in
Minder tekst <<
Aanbieders
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Coral Estate Seaside (vh. Habitat Cur...
Verklein aantal aanbieders
(8)
met een groep
(2)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(56)
ALL
met een groep, Juli 2011
"Personeel laat te wensen over"
Malu
3-8-2011
Samen met mijn ouders heb ik een week in een huisje van het Coral Estate Resort gezeten. Het huis was van particulieren, dus wij zaten niet in het Habitat hotel. Het huis was prachtig (huisje 1022) maar wel een beetje onpraktisch ingedeeld. Er was te weinig berg- en beweegruimte op de slaapkamers en in de badkamer was ook amper ruimte om je toiletspullen neer te zetten. Het huis had wel een klein zwembad en zeezicht, dit maakte het allemaal comfortabel en luxe. Het personeel was iets minder, het meisje van de receptie was nogal een sekreet en de receptie was op de meest ongebruikelijke tijden gesloten. De beveiliging daarentegen was wel weer heel aardig, maar dat waren Antillianen dus dat verklaart een hoop (zijn nou eenmaal veel vriendelijker dan Hollanders). De ligging is prima, wel ver van Willemstad maar daarentegen wel dichtbij alle mooie stranden.
met partner, 2011
"Begrip voor minder klantvriendelijke houding"
L. den Hartog
28-2-2011
Aangezien wij twee maal Coral Estate Seasite(Habitat) hebben bezocht en wij juist het personeel erg vriendelijk vonden, wilden we voor de derde maal daar onze vakantie doorbrengen.
Helaas wordt het hotel per 1 maart gesloten wegens reorganisatie.
Het personeel weet dus sinds begin februari dat ze hun baan kwijt zijn en dat verklaart dus wel hun onvriendelijke houding tegenover de gasten!
We hopen dat men hiervoor enig begrip kan hebben want voor ruim 40 mensen, ander werk zoeken, zal op Curacao niet zo eenvoudig zijn.
met vrienden, Feb. 2011
"NIET klantvriendelijk"
Mw Finkelnberg-Hors...
20-2-2011
Op een enkele uitzondering na hebben wij het personeel als onvriendelijk , ongeinteresseerd en slordig ervaren. Daarnaast was de inrichting van de keuken incompleet. D.w.z. maar 2 waterglazen , onvoldoende bestek , kookplaat deed het niet. Wij hebben niet gekookt dus dit gegeven hebben wij maar zo gelaten.
Het eten was uitstekend alsmede de slaapkamers. Mooi strand .mooi klein zwembad ,mooi park
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Coral Estate Seaside (vh. H...
Verklein aantal aanbieders
Extra5procentkorting.nl
AlleReizenOp1Site.nl
Meer aanbieders
met partner, Jan. 2011
"Wat een onvriendelijk personeel"
nikita
9-2-2011
wij zijn voor de 2e keer op dit resort geweest, de ligging en het hotel zelf is prachtig! alleen het personeel daar mag wel een cursus "hoe ga ik met gasten om" nemen! werkelijk niet normaal hoe ze daar met je omgaan. ze zijn heel nors en er kan geen vriendelijk woord vanaf! jammer.... wij gaan hier ook niet meer heen...
met partner, Okt. 2010
"Super stek, mooiste plek op Curacao"
Caroline
4-11-2010
Wij zijn hier nu voor de tweede keer. Het was weer helemaal geweldig. Ze hebben nu een eigen gezellig prive zandstrand gemaakt. Eindelijk lekker zonnen op het strand na een duik! De kamers zijn wat niet luxe maar lekker ruim en hebben alles wat je nodig hebt. Gewoon prima 3 sterren. Nieuwe duikcentrum heeft nog gewoon hetzelfde personeel als vorig jaar, ik vond het nog steeds een prima sfeer. Wij gaan volgend jaar weer!
"Moet nodig opgeknapt worden"
Loeki en Hans Verbu...
31-7-2010
We zijn afgelopen mei voor de 6r keer geweest en het wordt minder. Pas in de 3e Lanaivilla werkten beide airco's. Restaurant heeft onvriendelijke bediening. Moet nodig worden opgeknapt. Buitenkeuken was armoedig. Kamer en bedden zijn prima.
Nieuwe duikschool was ook geen verbetering.
"Jammer van de duikschool"
gerdien verrips
3-4-2010
Mooi rustig gelegen complex. Vriendelijk hulpvaardig personeel.
Eten redelijk (vreselijke stoelen om op te zitten) ontbijt erg goed
Enige minpunt is de duikschool. Zeer onvriendelijk, onbereidwillig en ondeskundig personeel
Aanrader huur een auto
met partner, Mrt. 2010
"OK"
Angela
31-3-2010
Na de recente lovende recensies waren de verwachtingen hoog gespannen. De werkelijkheid viel ons (daardoor) enigszins tegen. De algemene indruk was prima, maar enige nuance is op z'n plaats. Plus: elke dag schoon beddegoed + handdoeken, geweldig uitzicht (ocean view-room), mooi zwembad, mooie ligging van restaurant, vriendelijke parksecurity en receptie. Min: gehorige accomodatie, desinteresse/onverschilligheid bedienend personeel, diner in het restauarant is belabberd, ontbijt redelijk (hoewel voor beide gold dat sommige dingen naar schoonmaakmiddel smaakten (op verschillende dagen!)). Het strand bij habitat is prima, maar uitgestorven (waarschijnlijk doordat er geen parasols zijn en je niet heel eenvoudig het water in kan). De stranden Daaibooi en Porto Mari zijn echter dichtbij.
met partner, Mrt. 2010
"Super relaxt"
Marieke
Bekijk foto's
17-3-2010
Wat een geweldige relaxte omgeving!!
Net 11 dagen op Curacao geweest en wij gaan zeker nog een keer terug.
Appartementen zijn prima, geweldig uitzicht en met een paar stappen kan je volop snorkelen. Het personeel is super vriendelijk en ook het eten op 't resort is prima!
Als er nog wat schaduwplekken op het strand komen is het helemaal af.
Het resort ligt wel rustig en ietwat afgelegen dus voor uitstapjes moet je wel een auto huren, Willemstad ligt op ong 30 min rijden.
Super om daar een middag vanaf een terras te kijken naar alle in en uitgaande schepen en dan vooral de cruise boten.
Kortom genoeg te beleven en lekker relaxen!
met vrienden, Mrt. 2010
"Heerlijk"
Wendy
10-3-2011
Het hotel is super mooi, vriendelijk personeel en uitstekende keuken. Enige nadeel is dat het zover van curacao stad af ligt. Toch wel half uur rijden.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie