Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun) in Curaçao Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 9.2 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.215 bezoekers online
Home > Nederlandse Antillen en Aruba > Curaçao > Curaçao > Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun)

Beoordelingen Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun)

7 februari 2012

9,7
Trap af en genieten

Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun) scoort een 9,2 uit 10, op basis van 228 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun) in Curaçao, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 445 vakantiefoto's van Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun) vinden. Je kunt 1 video van Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun) bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Curaçao. Vergelijk Appartement Bahia Apartments & Diving (Lagun) met andere accommodaties in Curaçao.

216 beoordelingen over Bahia Apartments & Diving (Lagun)

met oudere kinderen, Okt. 2011
Fantastische plek, voor optimaal relaxen
martin_van_vugt
2-11-2011 Het is voor ons bijna thuiskomen, als altijd warm ontvangen (letterlijk en figuurlijk). Deze fantastische plek staat voor ons voor heerlijk genieten van de rust en de omgeving op het mooiste deel van Curaçao. In alle beoordelingen is al voldoende geschreven over de donderdagavond, de ligging, de baai, de schildpadden e.d. Wist u dat de westkant van Curaçao heel veel mooie en leuke punten heeft; het Christoffelpark, Shete Boka National Park, Hofi Pastor (met de 800 jaar oude kapok boom), Wata Mula, Landhuis Knip, diverse baaien en uiteraard Jaanchies. Een auto is dus een must ook om dit deel van Curaçao te verkennen. Daarnaast niet te vergeten de mooie duiktochten onder begeleiding van Bas, die iedere keer fantastische foto’s opleveren. En zoals voor vele andere geldt, wij komen zeker weer terug.

met partner, Okt. 2011
Fantastische plek
André en Anneke Hol...
25-10-2011 Van af het op halen tot aan het weg brengen naar de lucht haven een geweldige tijd gehad bij Bahia. De apartementen liggen op een clif aan een verlichte baai waar altijd wat te doen is. De vissers met hun bootjes, de bic mama's aan het sporten in de baai en de kinderen die zwemles krijgen.Je zit midden tussen de curacaoers.Het apartement heeft een keuken/kamer,een bad kamer,slaapkamer met airco en voor en achter een balkon met uitzicht op de baai.Het is niet super lux,maar heeft alles wat je nodig hebt in huis. Er is een duikschool bij met een goede duik leraar.er is een bar en restaurant waar het gezellig en goed eten en drinken is Probeer zeker de eigengemaakte pinacolada van Thea Het vriendelijke personeel komt uit Lagun en omstreken.Om de donderdag is er een barbeque en een curacaose avond met live muziek super leuk om mee te maken.De zeer vriendelijke eigenaren Peter en Thea beloofde ons een fantastische vakantie,dit hebben ze zeker waar gemaakt. We komen er graag nog eens terug

met oudere kinderen, Juni 2011
Geweldige tijd gehad
Phaedra, Anne, Naom...
21-8-2011 Dé grote troef van Bahia is hun prachtige ligging aan de baai. Dat gecombineerd met de in-huis mogelijkheden qua duiken maakte voor ons een echte droom-vakantie. Wij hadden geen enkele duik-ervaring, maar Bas, de duik-instructeur, loodste ons hier op een heel leuke en professionele manier doorheen.
Zo werd het duiken voor ons een ervaring die een heel nieuwe wereld opende, iets dat we zeker willen herhalen (al geboekt voor volgend jaar !).
Vanop je terras kan je zo aan de bar gezellig nakaarten over de ervaringen in, onder en rond het water. Gezellige boel !
Een huurwagen heb je echt wel nodig (en is helemaal niet duur), zo kan je op vijf minuutjes rijden terecht in een klein grootwarenhuis waar je alle nodige artikelen kan vinden.
Peter en Thea verlenen hier een service die je vakantie helemaal volledig maken, je voelt je er helemaal thuis en op je gemak. Je kan altijd bij hen terecht met je vragen of problemen, ze staan altijd klaar.
Wij keren terug !

Fantastische plek voor rustzoekers
Fam Stigter
7-7-2011 Wij hebben 2 weken echt vakantie gehad in Lagun bij Peter en Thea in Bahia Apartments het is daar een schitterend mooie natuur zowel boven als onder water
De service van deze mensen is ongekend en kom je niet veel meer tegen in deze tijd.
Het was voor ons de 1e keer maar zeker niet de laatste keer

met een groep, Mei 2011
Super mooie plek
Fam. Metz
7-6-2011 Eigenlijk wil ik het niet vertellen want dan gaat het alleen maar drukker worden en wordt het moeilijker om weer te komen, maar als ik eerlijk ben wij zijn hier nu voor de vijfde keer en het blijft een mooie rustige lokatie ons verveelt het in ieder geval nog lang niet. We waren met een grote groep maar alles wat goed geregeld, de appartementen en de auto's weer prima in orde. Bas bedankt voor de mooie foto's van het duiken iedereen is er erg blij mee. Ik zeg elke keer volgend jaar kom ik een keertje niet, maar ik weet nu al dat ik volgend jaar gewoon weer lekker op Bahia ben.

met partner, Mei 2011
Mooiste plekje van Curacao
Marion & Jan
28-5-2011 Van 11 mei tot 27 mei voor de vijfde keer bij Bahia geweest. Het blijft voor ons de ultieme vacantie. Geweldige locatie, prachtige onderwaterwereld, rust en gezellig.
De zesde keer komt er zeker.

Genieten van Authentiek Curacao
H&I
27-4-2011 Heerlijk genieten van de prachtige omgeving. Vanaf het appartement slecht een twintigtal treden verwijdert van het mooiste strandje van Curacao. Peter en Thea hebben op deze unieke locatie een heerlijk paradijsje gecreëerd.
Als je het gebrek aan schreeuwerige reclames, honderd dezelfde boutiekjes en massagetafels niet mist, dan zit je hier goed.
Een erg fijn Laid-back gevoel. De eigenaren zijn oprecht geïnteresseerd zonder dat het opdringerig is.

Als je van feesten en drukke boulevards houdt met hordes toeristen dan moet je hier vooral niet heen gaan.
Hier komen de locals elke dag. Er wordt gevist en zwemles gegeven.

Kortom een plek om nog eens voor terug te komen.

H+I , Haarlem

met partner, Apr. 2011
Leuk, gezellig en zeer toegankelijk!
Ed en Ilona
19-5-2011 Bahia is een leuk en kleinschalig ingericht, gezellig met een bar,waar je wat kunt drinken en een hapje kunt nuttigen. De omgeving (westpunt) is mooi natuurlijk en ook bij bahia is het lekker groen. De liggen aan de Lagun is fantstisch, je kunt er prachtig snorkelen. We raden het bezoekers ook zeker aan om een introductieduik te nemen indien je nog niet eerder gedoken hebt. Het complex is goed beveiligd. Peter en Thea (de Nederlandse eigenaren) zijn erg toegankelijk, ze willen dat iedereen het naar hun zin hebben. Zo organiseren ze een keer in de week een smaakvolle BBQ voor de mensen die verblijven bij Bahia tegen een zeer vriendelijke vergoeding.

Wij raden het iedereen die naar Curacao gaat in ieder geval een deel van de vakantie te verblijven aan de westkant, het leukste slaap en verblijf adres is Bahia.

Onze tip, gewoon doen!

Zo kan het dus ook...!
tjerkmaas
14-5-2011 Als je in de omgeving van Lagun wil genieten van een vakantie, kunnen we je Bahia Apartments van harte aanbevelen !
Hier zijn we naar toe gegaan nadat we uit het Dolphin Heart House (ook in Lagun) zijn gevlucht, waar het vies en onveilig was.

Bij Bahia begrijpen ze hoe je het gasten naar de zin maakt. En dat alles ook nog eens voor een zachte prijs. De service is daarnaast uitmuntend en zeer persoonlijk.
Aan het strand, mét een bar, fijn personeel, prima appartementen (gezellig, schoon en compleet), prachtig uitzicht en veilig. Wat wil je nog meer?

En ook onvergetelijk; in de Lagun baai waar je op uitkijkt zwemt een schildpad waar je rustig mee kan snorkelen :)

Paradijselijk
Eric en Elly
7-5-2011 Peter en Thea hebben van deze plaats een prachtig verblijf gemaakt waar je op een rustige manier en zalig relax tempo kan genieten van de mooiste baai van Curaçao op slechts een paar treden afstand. Ver weg van de drukte van Willemstad, aan de mooiste zijde van Curaçao, was Bahia Apartments voor ons de ideale uitvalbasis om het eiland te verkennen. s' Morgens vis kopen van de lokale vissers op het strand, de prachtige natuur van Christoffelpark verkennen of de ruwe noordzijde van het eiland, genieten van de exotische dieren boven en onder water was voor ons onvergetelijk. Een tip: huur een auto (kan bij Bahia Apartments) en gun jezelf twee weken om het eiland te verkennen.

9,7

zakelijk (1)