Bezoek het Donkey Sanctuary, zeker als je met kinderen bent.
Meld misbruik
Bootje biertje is leuk en informeel en kan fungeert overdag als een soort water taxi richting klein Bonaire. Voor als je niet wilt duiken en aan het strand wilt liggen. Er zijn overigens geen voorzieningen op klein Bonaire...
Meld misbruik
Kayakken in de mangrove is heel mooi, maar ..........................JE WORDT LEK GESTOKEN DOOR AL DIE MUGGEN!!!!!!!!!
Tip: trek een duikpak aan, dat scheelt al een hele boel en nat wordt je toch.
Meld misbruik
Wat is Bonaire mooi en vooral de onderwater wereld.We hebben op veel plekken gesnokelt maar wat we met de SEA COW zagen was TOP!!! Eindelijk schildpadden Ze nemen je mee naar klein Bonaire waar het prachtig is Ze hebben alles aan boord zelfs brillen op sterkte wat voor mij dubbel fijn was zag eindelijk meer.Je krijgt heerlijke zelf gemaakte hapjes en de rumpunch was te lekker. Ja dit zijn echt mensen die weten hoe het moet en heb veel van ze geleerd voor ons was dit de aanrader op het eiland.
Meld misbruik
Een absolute "Must do" is een boot huren bij Bonaire Boatrental (Ger en Ria - oer Rotterdammers) Mooie en nieuwe boten ietsie duurder dan de concurrenten maar wel boten die nieuw en in topconditie zijn. Lekker zwemspullen mee en varen naar klein bonaire om te zwemmen en te snorkelen. Als je wilt kan je ook via Bonaire boatrental waterski of board lessen krijgen, toppie en leuk.
Meld misbruik
DUIKEN,SNORKELEN EN NOG VEEL MEER...
Vlindertuin, kanoen in mangrove, ezelshelter / safari, duizenden flamingo's, zoutvlaktes, pekelmeer, zeilen, watertaxi naar klein bonaire,dagelijkse markt cruiseseizoen wilhelminapark, openlucht bios tw chill out en plaza, kiten, windsurfen, landzeilen, golfen, paardrijden, biken, washingtonslagbaai,enz enz