1.151.540 beoordelingen - 42.167 bestemmingen - 255.657 accommodaties - 15.547 bezienswaardigheden - 9.492 bezoekers online

Je gebrulkt een internetbrowser die wij helaas (nog) niet volledig ondersteunen.

Zoover zal beter werken als je een van de volgende internetbrowsers gebruikt:Internet Explorer 8 of Firefox 3.
Maak een keuze uit een van de browsers om deze gratis te downloaden.

Beoordelingen Djambo

9 september 2010

9,5

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Djambo? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Djambo in Bonaire, geschreven door andere reizigers.
  • Weer
Lettergrootte: A   A   A

11 beoordelingen van Djambo

NL (11)

met een groep, Juli 2010
Djambo Paradise, the place to be
vanessa van Workum-van Di... vanessa van Workum-van Di...
12-8-2010 Voor het eerst op het geheel nieuwe kleinschalige complex Djambo verbleven. Wat een fantastische locatie. Waarom een paradise? Djambo is mooi en je kunt er heerlijk wegdromen. De appartementen zijn heerlijk luxe. Voorzien van een goede airco, een goed uitgeruste keuken en WIFI. Met een paar passen ben je in het heerlijke zwembad. En als kers op de taart is er ook een gezellige bar iedere dag vanaf 17:00 uur geopend tegen happy hour tarieven. Achter de bar staan de gezellige eigenaren, altijd in voor een praatje en plezier. Daarbij organiseren zij op woensdag een heerlijke Barbeque. Super gezellig en zo leg je al snel contact met de andere vakantiegangers. De ligging is erg gunstig, dichtbij het centrum Kralendijk, dichtbij het vliegveld en je bent zo in Sorobon. De eigenaren weten ook precies de mooiste plekken te vinden van Bonaire. Ofwel Djambo Paradise, the place to be.

met jonge kinderen, Juli 2010
Geweldige appartementen super genoten
Mathijs van Dijk Mathijs van Dijk
11-8-2010 Djambo heeft gloednieuwe appartementen super gelegen en een mooie zwembad. De appartementen zijn dicht bij centrum van kralendijk. De appartementen zijn voorzien van airconditioning , volledig uitgerust keuken en gratis WIFI. De bar is erg gezellig en de eigenaren zijn echt vriendelijk en behulpzaam. Dankzij hun hebben wij de mooiste plekjes van bonaire gezien. Ik zal volgende keer zeker hier weer boeken- wij hebben een super vakantie gehad mede dankzij de mooie locatie en luxe appartment van Djambo.

met partner, Apr. 2010
Lekker ruim mooi zwembad
Jan Romer Jan Romer
15-5-2010 Wij zijn van 23-3 t/m 11-5 bij Djambo geweest.
Dit is ons zeer goed bevallen en komen hier zeker weer terug.
Prima gast heren en natuurlijk de dames.
We kunnen dit zeer aanbevelen,hebben een top vacantie hier gehad.
De bbq is ook aan te bevelen.
MVG Marjan Jan Romer

met partner, Apr. 2010
nooit meer....
cin cin
5-5-2010 ...maar 9 dagen naar Bonaire.
Wij boekten bij Bonaire funtravel 9 dagen Bonaire en verbleven in het splinernieuwe Djambo. De 2 Nederlandse stellen hebben alles tot in de puntjes verzorgd en goed over het hele concept nagedacht. Er is veel accomodatie te kiezen op Bonaire, enkele hebben wij ook bezocht. Hieruit kunnen wij vol overtuiging zeggen dat Djambo niet te overtreffen is! Prachtige appartementen, sfeervol ingericht ( met buitenkeuken!) 2 stappen naar buiten en je ligt in het zwembad. En de gezellige Djambobar openet om 17u elke dag. Hier kun je een heerlijk koud biertje nuttigen en met bv. andere duikers kletsen. er zijn weinig plaatsen waar ik voor de 2e keer zou willen boeken ter wereld. Maar Djambo gaat ons zéker terug zien. Er is werkelijk NIETS wat wij hier kunnen afkraken ( is toch wat wij Nederlanders snel doen;) IN een paar minuten wandel je naar centrum Kralendijk. Hier vind je verschillende restaurants met heerlijk eten. Facliteiten rondom duiken ook perfect hier!

In één woord: Super
Nicolette Nicolette
29-4-2010 Wij verbleven hier van 3 t/m 17 april, althans dat was de bedoeling. Doordat we niet konden vliegen zijn hier nog twee dagen bij gekomen. Dit alles was geen probleem.

Djambo is een nieuw complex wat gerunt wordt door 2 Nederlandse stellen. De appartementen zijn netjes, schoon en ruim. Regelmatig wordt alles verschoont, absoluut geen klachten.
Een gezellige bar en als je geluk heb ook een BBQ. Sfeer is echt top, ook het persoonlijke contact met de eigenaren.
Het ligt vlak bij Kralendijk, wat je zelfs zou kunnen lopen.

Als wij nog eens terug gaan, komen we hier zeker weer.
Mocht je hier heen willen, neem dan ook eens contact op met deze mensen, zij kunnen je ook alles (op de vlucht na) bieden.

alleenreizend, Mrt. 2010
Lekker plekje, prima sfeer
Bart V Bart V
24-4-2010 Als Windsurfer kom ik graag op Bonaire en als je vaker komt is de financiele kant ook belangrijk. Het gloednieuwe Djambo biedt erg veel prijs-kwaliteit gezien.

Centrum op loopafstand, ruime schone kamers met een leuk ‘open woonkamer’ concept, groot zwembad, leuk barretje. Zo’n eigen kluisje geeft een veilig gevoel. Handig die spoelbakken om je windsurf spulletjes af te spoelen.
De eigenaren wonen zelf ook op het complex en proberen het je zoveel mogelijk naar de zin te maken zonder overdreven aanwezig te zijn. Handig dat ze je veel tips kunnen geven.
De auto die ze voor me geregeld hadden heb ik zelf niet voor die prijs kunnen vinden en het mooie is dat ze ‘m komen brengen.

Je kan je eigen ding doen bij Djambo en hebt alle vrijheid, maar ook als je zonder partner komt is het een prima plekje: het sociale ‘pool barretje’ gaat om 17:00 open (nou ja, Bonairiaanse tijd: 17:15…) en de eigenaren hebben altijd tijd voor een praatje.

Prima plekje, volgende keer weer!

met partner, Mrt. 2010
Relaxe plek
Wilma Wilma
5-4-2010 Samen met mijn vriend bij Djambo geweest. Gezellige en vooral ontspannen plek waar iedereen zijn eigen gang gaat. Heerlijk zwembad en tuin, met meer dan voldoende privacy. Wij hebben vooral gedoken en prima tips van de eigenaren gehad. Handig dat deze zelf bij de appartementen wonen. En vooral makkelijk, je loopt zo naar Kralendijk. Je mag dan wel met een slok op rijden, maar waarom de auto nemen als je kan lopen. En de zee is vlak bij, je loopt zo naar de mooie blauwe Caribische zee.

Heerlijke relaxe plek, zonder poe ha! Aanrader voor iedereen die lekker zichzelf op vakantie wil zijn en niet tussen de 5 sterren allure mensen wil zitten :)

Een fijne plek
wissink wissink
1-4-2010 Onze dochter had ons dit resort geadviseerd. Zij woont op Bonaire in een klein huis waar wij niet konden verblijven.
We zijn er drie weken geweest en hebben volop genoten van de rust op Bonaire en van het complex. Wij hadden niet de beschikking over een auto maar omdat het centrum van \kralendijk op loopafstand ligtbleek dit geen probleem te zijn. Meerdere malen zijn we naar het centrum gelopen om ons te vergapen aan de grote cruiseschepen.
De kamers waren schoon met heerlijke bedden. Weij zijn zelf niet zulke zwemmers maar als onze dochter met haar dochtertje langs kwamen dan waren die niet meer uit het zwembad te krijgen. Volgende keer komen we zeker hier terug. Djambo is een erg prettig en gastvij complex.

Top accommodatie
Paulien Paulien
12-3-2010 Wij hebben een super vakantie gehad bij Djambo en sluiten ons aan bij onderstaand. Liselot,Dick, Martin en Ilse bedankt voor de gastvrijheid we komen zeker een keer terug!

Heerlijk appartement!
Suus Suus
22-2-2010 We hebben een heerlijke vakantie gehad bij Djambo. De appartementen zijn gloednieuw en goed ingericht. Je hebt een prima slaapkamer (fijne bedden!) en badkamer die afsluitbaar zijn en een heerlijke "buiten"keuken c.q. woonkamer. Ook het zwembad en ligstoelen zijn prima. De eigenaren zijn erg relaxed en enthousiast en zijn aanwezig op het complex om je te helpen waar nodig. Supermarkten zijn op loopafstand en ook het strand is een paar minuutjes lopen. Naar het dorpje ben je ongeveer 10 minuten onderweg, maar is echt heel goed te doen. We hebben lekker gegeten op de boulevard. Kortom: leuk complex op een leuk, rustig eiland. Geen massatourisme en een fantastisch klimaat. Lekker bijkomen!

9,5

Toon score en beoordelingen van :
met een groep (1)

Print beoordelingen
RSS feed

Zoover Weblog

Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Welk land heeft de beste wegrestaurants?