Aparthotel Captain Don's Habitat*** in Bonaire Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Captain Don's Habitat***

Onze cottage

Beoordelingen Aparthotel Captain Don's Habitat***

103 Kaya Gob. N. Debrot, 8431 ET, Bonaire
Aparthotel Captain Don's Habitat scoort een 8,3 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Captain Don's Habitat***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Captain Don's Habitat*** in Bonaire, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 91 vakantiefoto's van Aparthotel Captain Don's Habitat*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bonaire. Vergelijk Aparthotel Captain Don's Habitat*** met andere accommodaties in Bonaire.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Captain Don's Habitat***

met een groep, Apr. 2012
"Beter bestaat niet"
Ger Dijkshoorn
4-5-2012 Na een bezoek aan Curacau hadden we het wel gehad met de Antillen. Op aanraden van vrienden toch maar Captain Don's Habitat op Bonaire geprobeerd. Is inderdaad super! Veel gemoedelijker en vriendelijker dan Curacau en Aruba. Appartement perfect, ontbijt fantastisch, avondeten ook erg goed. Huur wel een auto, Bonaire is de moeite waard om te verkennen. De duikbasis is de meest vriendelijke ter wereld en de service is wonderbaarlijk goed. 24 uur per dag kantduiken en 3x per dag een bootduik. Je kunt in het hotel zelfs Harley-Davidsons huren voor tochten over het eiland (een auto is natuurlijk ook mogenlijk). Deze vakantie was de beste aller tijden! Bonaire (Captain Don) we komen volgend jaar terug.

zakelijk, Feb. 2012
"Heerlijk verblijf in captain don's"
cinbas
29-3-2012 Het onderkomen captain don's habitat was echt fantastisch...kamer (wij hadden een junior suite) was pure luxe (flatscreen, Ipod-stereo installatie, goede wifi, echt prima voor elkaar). Eten s' avonds bij het aanpalende restaurant rum runners was goed met prachtig zicht op de caribische zee en klein bonaire. vanaf je tafeltje heb je zicht op de jagende tarpons (roofvis) van rond de twee meter.

In een week hebben we het hele eiland gezien. Met name de lokale bevolking heeft ons veel moois laten zien. lac bay was fantastisch, s'middags een biertje bij karels bar bij de pier was heerlijk, het slagbaai park rondom het gotomeer ook mooi...

maar wat mij echt altijd zal bijblijven is de ongelooflijke relaxedheid en ongedwongenheid van het eilandje...die hele rustige sfeer en veilige omgeving...simpelweg een droom. Grappig ook die Nederlandse invloeden in zo'n caribische sfeer...Ook als je niet echt een duiker bent, is het echt een fantastisch eiland. Captain don' s is een goede keus!

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Weer geweldig"
yvonne
12-3-2012 De 2 keer dit hotel en nog steeds super, ligging 2 kamer bungalow in tropische tuin.Zwembad is de grond/trap gemaakt vorige keer wat ruw maar niet hinderlijk.Jammer van 1 kapote parasol waardoor er minder mensen in de schaduw konden liggen.Receptie behulpzaam koffiezetapparaat stuk gelijk een nieuwe.Restaurant goed eten personeel nog steeds het zelfde, alleen klein min puntje nog steeds de zelfde kaart als vorig jaar.BBQ op maandag avond super. Catch of de day heerlijk zeker doen.Duikcentrum goed wil je vroeg weg even melden dan krijg je de avond er voor de spullen.Mooi huis rif lekker om s'avonds nog even te duiken.Prima verzorging duikfles voor onze dochter van 12 jaar.(kleiner)Bijna vergeten de schoonmakers van de bungalow super.
Wij komen zeker terug.

"Geweldige plek"
Marian
21-9-2011 Captain Don's is een echte aanrader. We hebben er heerlijk genoten, met mooi uitzicht op de zee en Klein Bonaire.. Je kunt al mooi snorkelen bij het huisrif, de ligging is ook goed, ong 5 min met de auto naar Kralendijk. Het eten bij het restaurant is ook erg lekker.

met vrienden, Sept. 2011
"Het is er heerlijk"
Foppe
18-9-2011 We zijn net weer terug van 16 dagen vakantie. Het is er werkelijk perfect. Onze 5de keer alweer en we hebben weer genoten. De mensen zijn erg aardig hulpvaardig en maken het er prima naar je zin. De medewerkers blijven er ook hetzelfde wat een goed teken is.
Voor wie het interesseerd de vrouw die de duikoperatie leidde is weg. Wij hebben ons er nooit echt aangestoord maar het is nu nog wel een stuk relaxter daardoor geworden.
Wij gaan volgend jaar zeker weer.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldig!"
Marjan
16-10-2011 Captain Don is geweldig. We zaten in een groot huis met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Niet het nieuwste van het nieuwste maar het ziet er allemaal schoon en verzorgt uit. Dagelijkse schoonmaak en schone handdoeken. Restaurant RumRunners is echt een aanrader. We hebben daar een 4 gangen verrassingsmenu ter ere van onze 30 jarige trouwdag gegeten. Elke (van de bediening) is een ster! Ze heeft onze avond tot een grootst succes weten te maken. Dag van te voren had onze dochter met haar besproken wat wij lekker vinden, dit alles is tot een formidabel menu geconformeerd door het keukenpersoneel.
Voor duikers en is het een paradijsje :-)

met partner, Apr. 2011
"Perfect om te snorkelen en te duiken!"
Tita
20-5-2011 Onze hotelkamer lag in het nieuwe gedeelte, met uitzicht over zee. Prachtig!
Je kunt inderdaad zo vanuit het hotel snorkelen. Hebben we dus ook (voor het eerst!) gedaan. Meteen bij het hotel zie je al allerlei mooi gekleurde vissen.
Ontbijt goed, avondeten in restaurant Rum Runners nog beter.
Bed sliep ook goed. Grote TV met aantal Amerikaanse zenders (oa CNN), Antilliaanse zenders, BVN, Duitse zenders. Magnetron en koelkastje op kamer.
Als je een kamer op de 1e verdieping hebt, let dan op als het geregend heeft! De trap wordt dan spekglad en ik ben er vanaf gegleden met een flinke gekneusde en geschaafde voet tot gevolg.

met partner, Mrt. 2011
"Goede plek voor ervaren duikers"
Bert
7-4-2011 We zijn eerder in Habitat Bonaire geweest: 2001, 2003 en 2004. Na 7 jaren is er wel e.e.a. veranderd: nieuwbouw kamers, nieuwbouw duikcentrum e.d. Hoewel, veel van het personeel uit 2001 werkt er nog steeds, dus is er ook veel hetzelfde gebleven.

Duiken is eenvoudig daar, je hebt een locker aan een pier, de flessen staan erboven, aan het einde van de pier is het (uitstekende) huisrif. Is dat niet voldoende, dan huur je een pickup en maak je gebruik van de vele duikstekken op het eiland. Ook "doet" Capt Don 2 bootduiktrips per dag.

Het restaurant (Rum runners) staat sinds kort op zichzelf. Echter, het voedsel is meer dan uitstekend en voor een prima prijs. Veel Bonairianen komen er ook eten. Je hoeft voor een prima maaltijd niet van het terrein af.

Het zwembad werd net gerenoveerd, dat was minder. Helaas.

De service van het personeel is wat laks en gemakkelijk geworden. Voor het duikend personeel. Dames en heren, iets meer bij de les blijven svp!

met partner, Mrt. 2011
"Super!! tot snel Capt. Don!"
iza_f
9-5-2011 Fantastische plek op Bonaire! Wij verbleven 2 weken in een ''ocean front jr deluxe suite'', welke pas nieuw zijn bijgebouwd. Alles is laagbouw, kleinschalig en goed verzorgd. Leuk zwembad, hotel is direct aan zee gelegen. Prachtig uitzicht op Klein Bonaire vanaf ons grote terras! Personeel zeer vriendelijk en duikschool ook heel goed. 3 boorduiken per dag en verder ongelimiteerd kantduiken (fles in de auto en gaan!). Goed materiaal en behulpzaam personeel bij de duikschool. Huisrif erg leuk, ook zeer geschikt voor nachtduik. Er is geen ligstrandje aan het water. Ontbijt met vers gemaakte omelet. Restaurant RumRunners is bij het hotel gelegen, heerlijk eten, vers gevangen vis ook. Zowel voor lunch, diner als pizza, of gewoon op het terras van een drankje genieten met fantastish uitzicht! Capt. Dons' is niet zo massaal als het naastgelegen Buddy Dive Resort. Voor kinderen is er behalve het zwembad niets te doen. Voor mensen zonder kinderen is het een paradijsje :-)

met oudere kinderen, Feb. 2011
"Super (maar niet door vertellen)"
yvanerkelens
7-3-2011 We hadden een 2 kamer bunglow mooi gelegen in tropische tuin.Prachtige snorkel en duikplek wel rekening houden als je geen buddy hebt dan krijg je de gids en duik je eigenlijk alleen zoek dus direkt een buddy. Alleen duiken is daar toegestaan,hier kan je uren over praten. Het restaurant is goed en redelijk betaalbaar, voor antiliaanse begrippen snelle bediening in vergelijking met bijv Curacao. Receptie behulpzaam met excursie's die je zelf wilt plannen. Huur een Pick up truck dan kan je overal rijden ook over niet verharde wegen.Leuk voor kinderen de Ezel opvang Vlinder tuin. Wij hebben een super week gehad en komen zeker terug

1 2 3 4 5 volgende