Appartement Belmar Oceanfront**** in Bonaire Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Appartement Belmar Oceanfront****

De inrichting van de suite deluxe

Beoordelingen Appartement Belmar Oceanfront****

EEG Boulevard 88, 5688 LE, Bonaire
Appartement Belmar Oceanfront scoort een 8,8 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Belmar Oceanfront****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Belmar Oceanfront**** in Bonaire, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Appartement Belmar Oceanfront**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Bonaire. Vergelijk Appartement Belmar Oceanfront**** met andere accommodaties in Bonaire.

25 beoordelingen over Belmar Oceanfront****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Geweldige plaats om te verblijven"
Nico
24-8-2011 Wij zaten met onze dochter in appartement 9. Een geweldige plaats. Je schuift 's morgens de gordijnen open en de zee ligt aan je voeten. Een zwembad en een duikplaats direct voor de deur. Ook een goede mogelijkheid het duiken te leren onder professionele begeleiding. Dit geeft je een veilig gevoel.
Het gerenoveerde appartement voldeed aan alle voorwaarden voor een geslaagde vakantie.
Wij komen er zeker nog terug.
Nico

met vrienden, Mrt. 2011
"Luxe voor duikers"
pieterbremer
18-11-2011 De gerenoveerde appartementen zijn echt perfect. Eigen duikshop en leuk huisrif. Ligging ca 10 autominuten van Kralendijk.

met partner, Mrt. 2011
"In 1 woord fantastisch"
hendrik_2
4-8-2011 Prachtig appartement, rust, heerlijk zwembad en een uitzicht om nooit te vergeten.
Ook voor niet duikers een paradijs.

met partner, Aug. 2010
"Top locatie, super mooi appartement."
Hendrik
12-10-2010 Wat een genot om hier te kunnen duiken en luieren. Een echte aanrader voor iedereen die zich wat bijzonder wenst. Bonaire zonder Belmar is als de Zwitsere bergen zonder piste.

"Ijv. "Wat een topper" of "Dit nooit meer""
r.christiaans
23-5-2010 wij zaten in nr. 14. inrichting is spartaans en verouderd. balkon met uitzicht op zee. ligging is goed en heel centraal als je gaat duiken. duikschool super en het duiken hier is fantastisch.

met partner, Apr. 2010
"Duikersparadijs"
thilleke
20-5-2010 Goede appartementen, enkelen worden gerenoveerd. Direct aan zee met eigen duikschool en mooi huisrif. Een huurauto heb je wel nodig, Bel Mar ligt niet op loopafstand van Kralendijk of de supermarkt. Luchthaven op enkele minuten rijden, maar veroorzaakt absoluut geen overlast. Gasten vooral uit Nederland en VS. We zijn hier nu 2 keer geweest en komen zeker terug.

"Een oase van rust en toch alles goed bereikbaar"
Hendrik
21-2-2010 Wat een prachtige plek! Kleinschalig resort met een mooie zwembad in een tropische tuin. Prettig publiek, mooi appartement en goede service. Een eldorado voor duikers, maar door de kleinschaligheid ook voor genieters van rust.Slechts een paar km naar de stad. Ik zei het al: Prachtig

met oudere kinderen
"SUPER"
Pieter
14-12-2009 Het is hier echt geweldig.. Echt het mooiste stukje van Bonaire. Overal vlakbij (wel met auto bereikbaar) eventueel is fietsen ook mogelijk, maar vanwege de wind erg zwaar! Ik ben er al 6x geweest en het blijft fantastisch. ECHT EEN AANRADER. Deze Zomer 2010 weer erheen.

met partner, Juni 2009
"Paradijs op aarde"
Petra en Henk
10-7-2009 Bel Mar op Bonaire is een geweldige locatie voor een relaxte vakantie. Prachtig ruime appartementen met uitzicht op zee, fantastisch personeel en vele mogelijkheden om direct in zee te snorkelen, zwemmen of te duiken. Het appartement bevatte alles wat we nodig hadden.

met jonge kinderen, Mei 2008
"Bonaire is fantastisch!!!!"
Marc
30-4-2011 We hadden een schitterend appartement op de begaande grond van Belmar.
Ruim terras waarop we elke dag het ontbijt nuttigde.
Het zwembad is aan de kleine kant.
De zee is slechts enkele meters verwijderd.
Bij het appartement is geen strand, maar een grote steiger waarvan je direct in zee kan. Te gebruiken voor duiken en snorkelen.
We gaan zeker nog eens terug.