Hotel Westin Aruba Resort***** in Palm Beach Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Westin Aruba Resort*****

uitzicht op zwembad en de zee

Beoordelingen Hotel Westin Aruba Resort*****

J E Irausquin Boulevard 77, 80112, Palm Beach
Hotel Westin Aruba Resort scoort een 8,9 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Westin Aruba Resort*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Westin Aruba Resort***** in Palm Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Westin Aruba Resort***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Westin Aruba Resort***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aruba. Vergelijk Hotel Westin Aruba Resort***** met andere accommodaties in Palm Beach.

24 beoordelingen over Westin Aruba Resort*****

met partner, Feb. 2012
"Zeer net en gezellig hotel."
Gen
29-2-2012 I.v.m overboeking een nachtje hier mogen logeren. Het was complementary dus dat viel nog mee. Erg net hotel en de mensen zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam. De kamer was mooi ingericht en het bed sliep heerlijk. Het ontbijt (buffet vorm) vond ik niet bijzonder. Het is erg Amerikaans gericht (scrambled eggs en saussage). De cocktails zijn goed en zeker niet duur. We kunnen dit hotel zeker aanbevelen en zouden zo terug gaan.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Goed hotel"
Inez Leeuwenburgh
16-8-2011 Goed en schoon hotel. Goed ontbijt. Uitstekende service. Dicht bij centrum gelegen. Minpunt is het inschrijven op strandbedjes en parasols. Zijn te weinig bedjes en als je zeker wilt zijn van een bedje dan moet je of de dag eroor betalen of om 7 uur 's ochtends gaan reserveren. Bij het zwembad zijn wel genoeg bedjes, dus dat is een betere optie en zit je zo op het strand.

"Goed hotel."
anoniem
10-8-2011 De laatste week van juli verbleven wij in dit hotel. Onze ervaringen zijn wisselvallig. Zo kregen we een kamer met alleen een 2 persoons bed terwijl we een boeking voor 3 pers. hadden gedaan. Overigens is alles in dit hotel aanwezig om je vakantie te laten slagen. Personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. Vervelend is alleen wel dat je erg weinig uitleg krijgt over hoe dingen werken in het hotel zodat je veel zelf moet uitzoeken en moet vragen... Ook is het erg op Amerikaanse toeristen gericht en je moet maar afwachten of het personeelslid dat je aanspreekt Nederlands verstaat of niet. De handdoekenservice bij het zwembad en strand is ideaal. Ontbijt is prima maar wel prijzig zoals alle restaurants en bars van het hotel. De minibar wordt alleen op verzoek geactiveerd en wanneer je van de koelkastfunctie hiervan gebruik wilt maken zijn daar kosten per dag aan verbonden. Wat ons betreft een goed hotel dat op een aantal punten zijn 5 sterren waarmaakt. Verbeterpunten zijn er ook.

met partner, 2011
"Net hotel met een hoog service niveau"
Van Dijken
11-6-2011 Dit hotel is ons goed bevallen, nette, grote kamers met een goede airco. Badkamers zijn gedateerd en kunnen wat onderhoud gebruiken maar zijn schoon. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De ligging gelijk aan het strand is perfect, er was altijd een bedje vrij, ook later op de dag. Wellicht heeft dit ook met het laag seizoen te maken. Een auto huren is een aanrader en kost weinig. Vlakbij zijn veel verschillende restaurants met voor ieders smaak wat wils. Het ontbijt was uitgebreid en goed. Wellicht een tip, van 16.00 tot 18.00 is het happy hour bij de bar aan het zwembad en zijn de drankjes voor de helft van de prijs, ze hebben er erg lekkere cocktails! De prijs - kwaliteit verhouding is goed, mede door de gunstige dollar koers.

"Top plek om te verblijven"
Fam. Stegers
10-7-2011 Super hotel om te verblijven, goede ligging vriendelijk personel en een zeer goede service!
Maken waar wat er beloofd wordt, en als er iets is dan wordt het opgelost. Zo is abusievelijk mijn eigen strand handoek meegenomen. Oplossing: 2 nieuwe strandhandoeken, en een gratis lunch compleet verzorgd met uiteraard excuses. Wij hebben hier in ieder geval 2 weken heerlijk genoten, zeker een aanrader voor iedereen.

zakelijk, 2011
"Groot hotel met goede service"
pverduijn
6-6-2011 Vandaag teruggekomen uit dit groot hotel met een zeer goede servicegraad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel kamer met heerlijke bedden, goede airco en voldoende ruimte, wel een klein balkon. Ontbijt is heerlijk, drank aan de bar is vrij prijzig in vergelijking met de talrijke gezellige bars met live muziek aan palm beach. Ook zeker de moeite waard om met een auto de noordoostkust te verkennen.

met partner, Mei 2011
"Ideaal hotel!"
Margriet
7-6-2011 "Hotel Westin Aruba Resort" is een prima hotel! Erg fijn vond ik het dat bij het ontbijtbuffet de koffie en drankjes aan tafel geserveerd worden. De prijzen voor eten en drinken in het hotel zijn erg hoog (voor hamburger met friet op het terras buiten betaal je al 20 dollar). De laatste dagen van ons verblijf was er een groep van 150 man voor een Joodse bruiloft. Er was veel overlast (heel de nacht lawaai van dronken gasten (er heeft de hele nacht een portier op onze gang gestaan om de dronken gasten in hun kamer te houden), gereserveerde standstoelen die 'gewoon' ingepikt werden. Na 's nachts een klacht ingediend te hebben kregen we een free late check out (normaal 50 dollar) + 50 dollar tegoed op ons account. Dit vond ik erg netjes. Ik ga hier zeker een keer terug!

met partner, Sept. 2010
"Een heerlijk hotel"
Catalina
19-9-2010 2 weken in september geweest. Dit is een wat rustigere periode waardoor er altijd wel wat bedjes vrij zijn op het strand. Mooi en luxe hotel, nette en mooie kamers met een ruim balkon. Vriendelijk personeel. Het eten is lekker maar behoorlijk duur in het hotel. Vlakbij het hotel ligt een lange straat met veel restaurants waar je lekker en goedkoper kunt eten. Aanraders zijn Smokey Joe's (de lekkerste spare-ribs van het eiland!)en Salt & Pepper (lekkere tapas en niet duur).
Een heerlijke vakantie gehad!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Heerlijke vakantie!"
Karianne
14-8-2010 Met partner en kind van 12 jaar een heerlijke vakantie gehad. Zonnig eiland met vriendelijke mensen. Het hotel is prima. Schone kamer, lekkere bedden. Het koude water is vrij warm, dit is op het hele eiland zo en komt omdat de water leidingen niet diep liggen. Wij hadden logies met ontbijt, wat goed was. Een paar keer in het hotel gegeten, goed, maar duur. Op loopafstand een centrum met allerlei restaurantjes. Voor een bedje met parasol(hutje) moet je inderdaad om 7 uur in de rij gaan staan. Het eiland is klein, leuk om met een huurauto rond te rijden, maar weinig/geen bewegwijzering.

met partner, Mei 2010
"Goed hotel aan het eind van palm beach"
erik de viking
21-7-2010 Alhoewel het een groot hotel is, merk je daar weinig van. Personeel is erg vriendelijk en altijd wel plek bij het zwembad. Op het strand is het echter wel druk.
Eten in het hotel hebben we maar één keer gedaan. was niet echt top. Maar leuke restaurants genoeg in de buurt. Is eigenlijk ook veel leuker. Dus ga niet AI.
Veel grote leguanen bij het zwembad, als je daar bang voor bent NIET naar dit hotel gaan. Verder veel amerikanen.