Hotel Riu Palace Aruba***** in Palm Beach Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Riu Palace Aruba*****

voorzijde hotel

Beoordelingen Hotel Riu Palace Aruba*****

J.E. Irausquin Boulevard 79, 33496, Palm Beach
Hotel Riu Palace Aruba scoort een 8,7 uit 10, op basis van 282 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Riu Palace Aruba*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Riu Palace Aruba***** in Palm Beach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 196 vakantiefoto's van Hotel Riu Palace Aruba***** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Riu Palace Aruba***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aruba. Vergelijk Hotel Riu Palace Aruba***** met andere accommodaties in Palm Beach.

277 beoordelingen over Riu Palace Aruba*****

met partner, Apr. 2012
"Super goed hotel"
eds
30-4-2012 Riu Palace Aruba is erg goed!
Fantastische ligging, va dit hotel loopt een boulevard langs het strand tot Holiday Inn. Ook leuke strandbarretjes onderweg.(Moomba)
Vanaf hier kun je via de weg weer terug lopen, er ligt een shopping mall, en diverse leuke restaurantjes barretjes (Nesto) . Kortom voor de luxe vakantieganger maar die wel voldoende vertier wil hebben, is deze plek top! Eten in Riu super! Let op : wel erg veel amerikanen, zijn duidelijk aanwezig.

met partner, Apr. 2012
"Nog mooier dan op de plaatjes!!"
ilstromp
13-5-2012 Een geweldig hotel op een mooie locatie. Schone kamers, heerlijk eten (iedere dag veel keuze) en zeer vriendelijk personeel. Wij hadden een junior suite met zij-zeezicht en dit is erg goed bevallen. Wij vonden het jammer dat we na een week weer naar huis moesten. Riu Palace is echt een paradijs!

met partner, Mrt. 2012
"Prachtige lokatie"
cathyco30
31-3-2012 super hotel niets op aan te merken.
zeer gedienstig personeel
2 x per dag nieuwe handdoeken op de kamer
barkast gevuld met blikjes cola ( echte cola)
super eten zeker ook de restaurantjes vielen mee en de coctails waren echt , geen namaakprodukten
prachtige vakantie gehad een van de beste ooit

met partner, Mrt. 2012
"Super hotel!"
Esther
22-3-2012 Gisteren teruggekomen van onze vakantie. Een zeer goed verblijf gehad.
Hadden een kamer welke in het hoofdgebouw gelegen was, Juniorsuite met zeezicht. Overigens hebben alle kamers zeezicht, in welk blok je ook zit.

Vriendelijk en correct onthaal bij de receptie, kamer perfect schoongemaakt en 2 maal per dag schone handdoeken. Bedden waren voor ons te hard, maar dat is maar net wat je gewend bent en wat je fijn vindt!

Overdag wordt er van alles georganiseerd bij het zwembad. Poolbar is vanaf 's morgens geopend, bij het zwembad komt er iemand langs voor drankjes. Stranden in Aruba zijn echt prachtig. Over het strand kun je ook wandelen, het zijn nl geen privéstranden. Animatie 's avonds stelde niet zo heel veel voor.

Buffetrestaurant erg goed, zo ontzettend veel keuze! Tijdens de lunch ook belegde sandwiches, veel salades etc. Ik snap niet dat mensen kunnen klagen over het eten! Restaurants ook super! Vooral de rib eye in de steakhouse was voortreffelijk!

EEN AANRADER!

"Fantastisch mooi,supergeweldig!"
nathaliepijnenburg
26-5-2012 Mooi en net hotel.Vriendelijk personeel.Heerlijk gegeten en erg schone kamers.Handdoeken werden wel tig keer verschoond.Alles erg zuiver.Buffet was geweldig maar a lacarte echt super!we hebben alle restaurants geprobeerd,heerlijk gewoon.Strand supermooi en nieuw winkelcentrum is dichtbij.Echt een aanrader.Wij zaten zelfs
in het C gebouw waaroverveel mensen hebben geklaagd via Zoover.Ik begrijp het niet,heb veel luxe hotels gehad,oa in Dubai.Dit was ook pure verwennerij.

met vrienden, 2012
"Geweldig hotel"
bas
19-2-2012 net terug van aruba en verblijf in het riu palace hotel.

wat een super hotel mooie ligging ,geweldig stranden goede service drinken wordt aan je ligbed gebracht.

animatie team is goed.

lekker eten en goede bediening.
we zaten in het hoofdgebouw in een juniorsuite wat een mooie kamer is.

dit was zeker voor herhaling vatbaar.

voor de mensen die er nog heen gaan veel plezier en geniet ervan.
gr

met jonge kinderen, Feb. 2012
"GEWELDIGE VAKANTIE IN EEN GEWELDIG HOTEL !"
steenhorst
13-3-2012 Er ontbreekt niets aan... helemaal top... wat wil je nog meer ?!
We hebben een geweldige vakantie gehad (6 personen, waarvan 2 kids). Animatie was erg leuk, werd genoeg gedaan.. onze kinderen deden iedere dag mee met van alles...
SPA was heerlijk en iedereen erg vriendelijk.. Kamers waren top en super schoon.. 2x per dag schone badlakens !! EN om de dag schone bedlakens.. Waardevolle spullen gewoon in je kluisje met eigen pincode, niemand die erbij kan...
Eten was geweldig.. veel variatie... keus uit diverse thema restaurants, die vonden wij wat minder... maar met het buffet had je echt alles !!!
Service bij het zwembad TOP, ze kwam je drankje brengen en een gezellig praatje maken (CHristina)..
We gaan zeker nog eens terug !!!

met partner, Feb. 2012
"Topper onder de toppers"
pappaert steven
14-2-2012 14/02/2012 we zijn net terug van een prachtige vakantie in een prachtig hotel waar alles maar dan ook alles top is !!!! Bedankt riu palace Aruba !!!!

met partner, Feb. 2012
"Gaan zeker nog een keer terug!"
juul
19-2-2012 Alles was top, het personeel is vriendelijk, enige nadeel is dat meeste personeel uit colombia en venezuela komen en niet goed engels kunnen maar alleen maar spaans, maar ze waren zeer vriendelijk! De accomodatie is prachtig, uitzicht ook! Het eten in buffetrestaurant was bij ontbijt, lunch en diner, zeer gevarieerd en heerlijk gegeten, als je hier geen keus kunt maken weet ik het ook niet meer hoor! Je kunt ook nog in de andere restaurants eten al heb ik dit niet gedaan! Kamers waren ruim we zaten in C gebouw wat dan volgens sommige minder moet zijn maar niks is minder waar, 2 X 2 persoonsbedden, goede airco, ruime badkamer en uitzicht op zwembad en strand. Alles bij elkaar super Hotel!

met partner, Jan. 2012
"Haalt RIU standaard niet"
Ruud_24
19-2-2012 Mensen die nog nooit in een RIU Palace zijn geweest, zullen wellicht een hogere beoordeling geven. Op enkele uitzonderingen na, haalt het personeel de bij RIU gebruikelijke normen niet. Voorbeelden: " smijten met borden en bestek aan tafel", de gast moet zelf om zijn drankjes vragen en soms meer dan eens, buffetten zijn soms slordig qua opmaak. Cocktails die in andere RIU's ter plekke worden gemaakt, komen nu soms kant- en-klaar uit de tap.
Mooi strand, maar wel publiek en je moet er betalen voor je parasol.
In het hoofdgebouw heb je tot 3 à 4 uur 's-nachts last van het hardrockcafe aan de overkant.
Er zijn wel genoeg bedjes bij het zwembad, dus niet nodig om al om 7 uur te reserveren. Winkel-/uitgaanscentrum op loopafstand, naar Oranjestad kun je met de taxi ($ 11). Schoonmaak was prima. Kortom een goed hotel, maar voor deze prijs kun je ook betere krijgen.