Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino**** in Oranjestad Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino****

Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino**** Oranjestad

Beoordelingen Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino****

L. G. Smith Boulevard 82, Oranjestad
Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino scoort een 8,4 uit 10, op basis van 154 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino**** in Oranjestad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 69 vakantiefoto's van Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aruba. Vergelijk Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino**** met andere accommodaties in Oranjestad.

151 beoordelingen over Renaissance Aruba Resort & Casino****

met partner, Apr. 2012
"Geweldig Hotel in luxieus Hotel"
martijn1985
16-4-2012 Last minute geboekt naar Aruba; Het Renaissance heeft onze verwachtingen overtroffen. Mooi hotel welke is gesplist in twee gebouwen. Beach Resort gericht op families en Marine Resort voor 18+.

Beide hotels voorzien van zwembad waar het Beach Resort een strand heeft bij het zwembad. Tevens mogen gasten gebruik maken van het prive eiland van het hotel. Deze is te bereiken door de shuttle boot te nemen die de gehele dag op en neer vaart.

Prijzen zijn goed in het hotel. Ontbijt buffet vers en uitgebreid. Ook voor lunch, cocktails of andere soorten drank aan de bar van het hotel heb je een goede prijs/kwaliteit verhouding. Kamers schoon en ruim; personeel vriendelijk en behulpzaam.

Oranjestad is wel vergane glorie. Maar er zijn genoeg restaurants rondom het hotel en ook Palm Beach is prima te bereiken.

Kortom heerlijk voor een week zon, zee en strand!

met partner, Jan. 2012
"Prima hotel al uitvalsbasis, midden in de stad"
hcoomans
2-3-2012 Ocean Suites, jammer genoeg is het lang geleden dat dit hotel gerenoveerd is. De ligging is perfect(midden in de Stad en toch aan de rand), uitzicht geweldig, op de cruise schepen. Het personeel is zeer vriendelijk enbehulpzaam. De kwaliteit van het eten is goed, jammer dat de tafels en stoelen niet vervangen worden. Deze zijn oud en een beetje kaal door het schoonmaken. de prijs/kwaliteit was een aantal jaren veel beter. Eigenlijk biedt het niet wat 4,5 sterren moeten geven. De restaurants in de Marina zijn goed, jammer dat het LG Smith een open verbinding heeft met het casino. Daar de kou van de airco en de stank van het casino is hier duidelijk te merken. Al hoewel de kamers en het sanitair verouderd zijn is alles schoon en er wordt iedere dag schoongemaakt.

met partner, Nov. 2011
"Geweldig mooi en goed hotel"
Femke
23-1-2012 Hotel Renaissance Aruba Resort & Casino is een hotel voor stellen. Er overnachten geen kinderen in dit hotel.
Het hotel is uniek, mooi en goed. Vooral de bootjes die naar binnen varen is iets wat je niet vaak ziet. Deze bootjes brengen je naar een waanzinnig mooi eiland. Blauw zeewater, wit strand, er zijn leguanen en flamigo's die het nog unieker maken.
Het eten is goed, als je all inclusieve zit kan je bijna alles van de kaart kiezen. Echt geweldig!
De hotelkamer is prima, grote comfortabele bedden. Alleen de badkamer was wat minder. Klein en was wel aan vervanging toe.
Het was een fantastische vakantie en wij zouden iedereen dit hotel aanbevelen.

met partner, Nov. 2011
"Ocean Suites"
danitscha1983
7-12-2011 Verbleven in de Ocean Suites, net een klein appartement! Woonkamer, slaapkamer, ruime badkamer en klein keukentje. Incl magnetron, twee tv's, heerlijke bedden en bad! Voor de baby geen campingbedje maar een echt' kinderbed, helemaal goed! Zwembaden erg fijn, privé eilandje waar je met de boot naartoe kunt is helemaal geweldig! Nadeel van het hotel dat er alleen wifi in de lobby is. Ligging is perfect, vlakbij het vliegtuig en midden in de stad. Genoeg winkeltjes en eettentjes op loopafstand. Personeel heel erg vriendelijk, spreken bijna allemaal Nederlands.

met vrienden, Sept. 2011
"Super hotel"
koen67
19-9-2011 Hotel bestaat uit twee delen (Suites en Manor). De Suites waar ik verbleef is een mooie plek met utizicht op zee. Het plasje water (strandje bij het hotel) is geen aanrader. Beter is om naar het prive eiland te gaan met de pendelboot. Hier is het fantastisch. Twee kleine baaitjes (rechts zitten de muggen en flamingo's).

Manor is meer zakelijk gericht, en licht op 5 minuten lopen in de haven.

Eten is erg goed. Met de all-in formule die wij hadden kon je gratis eten en drinken in diverse restaurants. Personeel is super vriendelijk.

De kamer was ruim genoeg. het sofabedje was niet best, maar het grote bed was super. Ook het gevraagde extra bed werd kosteloos neergezet. Internet is in de lobby gratis.

Als ik een min punt moet noemen zijn het de amerikanen die de poolbar tijdens happyhour blokkeren (hebben meestal geen all-in).

"Zeer goed & gastvrij hotel"
Mark
25-8-2011 Wij zijn er afgelopen juli 16 dagen geweest en hebben het er zeer naar ons zin gehad. Personeel is heel vriendelijk en de kamers + bedden zijn super. Het enige wat beter kon was het bad, wat toch wel wat verouderd eruit zag. Maargoed wij douchen er alleen in want het bad zelf was erg klein.

Het prive-eiland + transfer ernaar toe, geeft je echt een vakantiegevoel die je moet beleven. Goede service op het eiland. Heerlijk onder de luxeste winkels van heel aruba is het hotel gevestigd. Gucci, LV, Cartier, Bvlgari zijn allemaal aanwezig.

Kortom: een prachtig mooi hotel waar we in de toekomst zeker nog eens terug zullen keren

met een groep, Juni 2011
"Super vakantie"
Kelly
17-8-2011 Wij zaten in het hotel Marine, de kamer was super zeer goede bedden en schoon. Vriendelijk personeel en we konden uit verschillende restaurants kiezen.
Echt een tropisch vakantie gevoel, en dan met de boot naar het prive strand. Ook mochten we gebruik maken van het zwembad en faciliteiten van het hotel Beach ressort.
Kortom in 1 woord geweldige vakantie. De mensen op het eiland zijn ook vriendelijk.
En de cocktails smaken naar meer...

met partner, Mei 2011
"Love it!"
anita
13-6-2011 ik vind dit een geweldig hotel. Aruba zelf is al een prachtig eiland maar dit hotel maakt het allemaal nog even iets mooier. ik ben er vorig jaar en dit jaar samen met mijn vriend geweest ( we zijn 24 en 25) en hebben genoten. Het strandje wat erbij zit is heerlijk. het ontbijt smorgens is super lekker en het is een prachtig hotel.
als ik weer naar aruba ga (hopelijk volgend jaar) ga ik zeker weer terug naar het renaissance!

zakelijk, Dec. 2010
"Geweldig hotel"
Fam Tromp
6-1-2011 Begin december weer een week voor zaken in dit hotel gezeten. Het is een prima plek. Goede kamers en goede restaurants (met name L G Smith). Het hotel beschikt over een prive eiland. De boot vertrekt vanuit het hotel; een mooi gezicht.
Hotel bestaat uit twee gebouwen. In het Marina deel zitten volwassenen en zakenmensen. Het beach hotel herbergt voornamelijk gezinnen en ligt aan het strand.
Een echte aanrader voor zowel de zakenreiziger als gezinnen.

met partner, Okt. 2010
"Absoluut geen 4,5 ster waard!"
Tam
25-10-2010 Het hotel is sterk verouderd. Het bed is prima, maar de kamers, gangen en badkamers moeten gerenoveerd worden. Het ontbijt is niet geweldig, oude koffie, oud brood. De ligging van het hotel is prima en het eilandje is leuk. Echter is alles toe aan vernieuwing. Wij raden dit hotel niet aan!