Hotel Tamarijn Aruba*** in Aruba Nederlandse Antillen en Aruba beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Tamarijn Aruba***

Hotel Tamarijn Aruba*** Aruba

Beoordelingen Hotel Tamarijn Aruba***

J E Irausquin Boulevard 41, 25015, Aruba
Hotel Tamarijn Aruba scoort een 8,6 uit 10, op basis van 229 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Tamarijn Aruba***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Tamarijn Aruba*** in Aruba, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 183 vakantiefoto's van Hotel Tamarijn Aruba*** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Tamarijn Aruba*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederlandse Antillen en Aruba. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Aruba. Vergelijk Hotel Tamarijn Aruba*** met andere accommodaties in Aruba.

226 beoordelingen over Tamarijn Aruba***

met partner, 2012
"Geweldig hotel gelijk aan het strand"
Shaidy
16-5-2012 goed hotel vooral de kamers op de BG zijn goed,zo van uit je bed de zee in duiken,personeel is zeer vriendelijk

met partner, Jan. 2012
"Fantastisch !"
Maarten
3-2-2012 Wij hebben net een weekje in Tamarijn gezeten. De ligging van dit hotel is fantastisch! De kamer was direct aan het strand gelegen. Geen superdeluxe kamer, maar wel netjes en schoon. Twee grote bedden, ruime badkamer, en een balkon ( we zaten op de eerste verdieping ) met geweldig uitzicht op zee. Iedere ochtend kwamen de grote cruiseschepen voorbij, erg mooi om te zien.

De all inclusife formule is goed. Het buffetrestaurant biedt voldoende keus, en de a lacarte restaurants zijn prima. Reserveer wel op tijd, gewoon voor een paar dagen vooruit.

Met de gratis fietsen ben je in 10 minuten in Oranjestad. Op het strand bij het hotel krijg je gratis ligbedeen, handdoeken, surfen, kanovaren. Wel je bedje 's nachts reserveren, want al die verrekte Amerikanen leggen er al om 6 uur 's morgens hun handdoek op.

Wij hebben een heerlijke week gehad in Tamarijn. Beter dan Breezes op Curacao, zoals een vorige reactie ook al aangaf. Wij gaan zeker nog eens terug.

met partner, Jan. 2012
"Droom lokatie, maar 1 week is genoeg."
DS
2-2-2012 De kamers liggen direct aan het strand en je loopt over het witte zand zo de zee in. Ik zou proberen een kamer te krijgen tussen bunkerbar en restaurants. Ik dacht gebouw 15,16,17. Na de bunkerbar is het nog rustiger op het witte strand, maar het uitzicht is iets minder fraai. Geen 10 maar een 8. evengoed nog super.

De kamer zijn gedateerd aan het raken, maar op je kamer heb je weinig te zoeken daar. Op aruba leef je buiten. De badkamer is oud en de airco rammelt. Nu begin 2012 zijn ze al bezig met renoveren. komt goed.

Het strand is rustig tot stil er zijn strandstoelen genoeg en anders gooi je de handdoek van een bedje af. Bedden reserveren is namelijk terecht niet toegestaan. (hangen ook bordjes).

Je kan er echt leren cocktails drinken. Alles is mogelijk.

Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

De restaurants zijn prima, maar niet heel bijzonder. Je kan ook eten bij divi divi, maar daar zijn de kamer niet zo mooi gelegen. Wel vind ik daar de bar in de avond wat prettiger.

met jonge kinderen, Nov. 2011
"GEWELDIG in hoofdletters"
Monique
23-11-2011 voor het eerst op Aruba, maar zeker niet de laatste keer en ook zeker niet de laatste keer in Tamarijn, het was heerlijk allemaal.

met partner, Okt. 2011
"Geweldige lokatie"
Rene
9-11-2011 Ik ben in oktober2011 samen met mijn vrouw 10 dagen in dit hotel gewest, ik begrijp niet dat dit een 3 *** hotel is, ik ben in juli in Curacao geweest in hotel Breezers wat doorgaat voor een 4**** ook all incl. wat een verschil zeg! ten gunste van Tamarijn! wat een mooi strand samen met het naast gelegen divi hotel waar je ook gebruik van mag maken. Het buffet restaurant s'morgen netjes gedekt met een kan koffie erbij en direct bediening erbij of je verder nog iets wil gebruiken en s'avonds goed te eten, eenvoudig maar lekker. Andere restaurants niets op aan te merken. Geweldige zon's ondergangen voor je terrasje aan zee. Bediening aardig en behulpzaam. Als ik wat minpuntjes moet verzinnen is dat idd. handdoekje leggen s'ochtens en ik mis wel een goede kop koffie ipv uit een automaat maar dat is ook wel het enige wat ik kan verzinnen. Er is heel veel ruimte op het strand evt. ook nog tussen de twee hotels in waar bijna niemand ligt. Kortom, voor mij is dit hotel 4**** waard!

met vrienden, Okt. 2011
"Super hotel"
poetje
6-11-2011 Dit is echt een super hotel. De kamers liggen op een prachtige locatie, vanuit je bed kan je zo op zee kijken, at ze een klein beetje gedaterd zijn vergeet je meteen als je naar het uitzicht kijkt. Alles wordt ook goed schoon gehouden. Het eten is echt goed, zowel bij het buffet als bij de a la carte restaurants. Wat de drankjes betreft, alles is verkrijgbaar, alle likeurtjes, cocktails, longdrinks, echt super!
Het enige wat wij jammer vonden op Aruba, na een paar bezoeken aan Curacao, waar je bijna overal kunt snorkelen, dat er bij het strand van dit hotel niet veel bijzonders te zien is in zee, dus moet je b.v. naar Baby Beach om te snorkelen.
Verder niets dan lof!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijk hotel"
ashley
28-8-2011 schoon, heerlijk hotel aan een prachtig strand! kamers zijn klein maar de ligging maakt alles goed. kamers liggen namelijk allemaal aan het strand. eten prima. nadeel: als je a la carte wilt eten in één van de restaurants dan sta je s'ochtends om 8 uur in de rij om een restaurant te reserveren. je kunt altijd wel terecht in een buffetrestaurant, je hoeft hier niet voor te reserveren.
vriendelijk personeel. badhanddoekenservice ook altijd handig.
aanrader.

"Echt genieten!"
KG
11-8-2011 Het Tamarijn in Aruba is niet het meest moderne hotel, maar de ligging is fantastisch. We hebben er echt van genoten. Qua eten en drinken kan het niet op. Zowel het buffet als het a la carte eten was goed. Wat een relaxte vakantie! Ook hebben we genoten van onze prive rondrit over Aruba. Hij heeft ons alle hoogtepunten van het eiland laten zien.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Droomvakantie"
Ineke
25-7-2011 Wij hebben een prachige vakantie gehad, een prima plek om te ontstressen. Je gaat gelijk mee in het "lagere" tempo van het eiland. Eten was af en toe wat wisselvallig van kwaliteit. A la carte is uitstekend en kun je zo vaak reserveren als je wilt. Drank en snacks zijn volop te verkrijgen. Uitzicht en strand is fantastisch. Wij hadden denk ik een gerenoveerde kamer. zat nml nieuwe badkamer in. Bij Malmok beach kun je fantastisch snorkelen

"Prima hotel met super ligging!"
Anoniem
27-6-2011 Ligging is echt uniek met kamers en restaurants direct aan zee. Eten in a la carte restaurants is erg goed, ook de cocktails en snacks in de bar bij het zwembad zijn top. Een absolute aanrader!