Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)**** in Wassenaar Nederland beoordelingen 6.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)****

6,6

Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)**** Wassenaar

Beoordelingen Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)****

Zijdeweg 54, 2245 BZ, Wassenaar
Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst) scoort een 6,9 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)**** in Wassenaar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)**** met andere accommodaties in Wassenaar.

1 2 3 4 5 volgende

46 beoordelingen over Van der Valk Den Haag - Wassenaar (Vh. Bijhorst)****

6,7
6,6
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Gemiddeld hotel"
ilse_1
30-4-2012 Wij hebben 1nacht in dit hotel doorgebracht.
Ik vond het oude gedeelte,beneden echt erg gedateerd,maar hier werd aan gewerkt.erger vond ik het dat de kamers niet schoon waren,zeepresten aan de wastafel,haren op de grond en in de badkamer,dit hoeft niet ,even de puntjes op de i zetten wat betreft de schoonmaak,bedden netjes opmaken is ook een kunst,als dit in orde was geweest ,is het niet erg dat de kamer wat gedateerd is,verder goed ontbijt,vriendelijk personeel

met partner, Jan. 2012
"Gewoon goed hotel"
tresaschrijver
22-4-2012 prima kamers, geweldige maaltijden ook voor ons arrangement, vriendelijk personeel

zakelijk, Jan. 2012
"Stukkebn verbeterd"
cees
28-1-2012 Ik had een aanbieding besproken, doch men probeerde mij toch een duurdere kamer te laten reserveren. Ik moet heel eerlijk zijn, maar het hotel is erg opgeknapt. De vieze smoezelige vloerbedekking was vervangen en de kamerss zagen er nu goed, schoon en mooi uit. Complimenten In de zaal van het restaurant werd veel door de etende gasten gebeld, dat was hinderlijk en vervelend. Een klacht over een stinkend afvoerputje werd snel verholpen. De toestand nu en een jaar geleden was verbijsterend goed te noemen. Doorgaan zo,

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Van der Valk Den Haag - Was...

met partner, Nov. 2011
"Stoffig/verouderd/oudbollig"
karin
27-11-2011 Receptioniste met lange blonde haren onvriendelijk.Bediening in het restaurant niet echt "vlot".Momenteel wordt een aantal kamers verbouwd.Dit is hoognodig.Vieze vloerbedekking in de hotelkamer.Erg stoffig en benauwde hotelkamers.Meneer achter de receptie was erg vriendelijk en correct!!Deze meneer gaf je tot tegenstelling van de dame een gastvrij gevoel!

"Goed hotel"
Ben en Ingrid
7-9-2011 Wij hebben met 2 volwassenen een overnachting bij dit hotel geboekt via internet.
Mooi hotel op een mooie lokatie,wij hadden een mooie luxe kamer, werden bij aankomst met een welkomst drankje verrast, het eten was goed vooral het voorgerecht was goed en groot.de bediening in het restaurant was iets minder, ik vind dat ze het jonge personeel te vroeg los laten. zouden beter moeten worden begeleid.
Wij komen hier vast nog eens terug.
Wij komen regelmatig bij vd Valk hotels, alleen overal bij het eten die Broccoli dat komt je neusgaten uit.

"Goede uitvalsbasis"
Anne
6-9-2011 drie nachtjes in dit hotel verbleven. Het is een mooie plek om vanuit richting Den Haag, Scheveningen, Meyendel etc. te gaan. Veel gefietst en lekker langs het strand gebanjerd. Het ontbijt is o.k. We hebben genoten van de verse jus d'orange, een aanrader!
Jammer dat het in het hotel zo warm was, het was op de kamer ook moeilijk om het een beetje koeler te krijgen. Voor de rest was het prima.

"Goed voor functioneel verblijf."
otterlo
26-7-2011 Kamers nog niet opgeknapt. Ontbijt OK.Kapotte lamp en kluis konden tijdens verblijf niet gerepareerd of vervangen worden. Wel heel erg lang op overigens lekkere kinderijsjes moeten wachten. Goed voor functioneel verblijf.

"Standaard van der Valk kamers"
Marc
24-7-2011 Doorsnee van der Valk hotel. Precies wat je kan verwachten

zakelijk, Juni 2011
"Vergane glorie"
cees
1-7-2011 Het gebouw is zienderogen aan het verpauperen. Assielszoekers zouden in opstand komen, zo snel gaat de verpaupering. Tot op de grond versleten vloerbedekking en een trage receptie, die privé gesprekken belangrijker vinden dan klanten. Vreselijk vies was het dat minstens zes tafels niet werden afgeruimd. Bestek, borden enz, bleven meer dan een uut onaangeroerd op de tafels buiten staan. Mensen konden daar niet aan gaan plaatsnemen. Er was genoeg personeel, maar die hadden het te druk met flauwe en melige horeca grapjes tegen de bezoekers. Ontbijt was goed. wel rumoerig, daar een klant in de ruimte luidruchtig aan het bellen was, zonder dat er iets van gezegd werd

met partner, Mei 2011
"Verouderd"
geertje
29-5-2011 viese vloerbedieking in de gang en op de kamers,
alles is verouderd,bad was niet schoon
wij gaan altijd na een hotel van van de valk, maar dit was het slechtste,
ontbijt heel goed, maar eieren moest je zelf nog koken, verse sinaasappels om te persen,aan 3 man personeel doorgeven dat het apparaat niet werkte maar daar werdt ook niets aan gedaan.
personeel wel erg vriendelijk.

1 2 3 4 5 volgende