7-5-2012
Dit hotel, De kievit Fletcher, onderdeel van een keten, en voldoet aan een strenge morm m.b.t. omgang gast en gastvrijheid. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De omgeving bestaat uit een vooroorlogse villawijk en de inrichting is wat ouderwets, maar passend bij de omgeving. Het restaurant is uitstekend. Het ontbijt bestaat uit een buffet, waarbij als enige aanmerking dat onze borden vrij snel opgehaald werden. (gastvrijheid kan ook te ver gaan) De kamer is zeer schoon en de bedden zijn perfect...niet om ooit nog uit te komen! De accomodatie zal voor kinderen te weinig te bieden hebben, ik zag geen speeltoestellen o.i.d. er is geen zwembad.
Eigenaar zegt:
Beste heer,mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling, fijn te vernemen dat uw verblijf goed bevallen is. We zullen uw opmerkingen meenemen als verbeterpunten. Het klopt dat de inrichting een klassieke stijl heeft, maar dit hoort natuurlijk ook bij het karakter van het gebouw. Wij spreken de hoop uit, u nogmaals te ontvangen in Fletcher hotel Auberge de Kieviet.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Webcare Team