14-1-2012
De eerste overnachting met voucher van een veiling en de 2de overnachting als last-minute via site Fletcher geboekt. Hierdoor er even helemaal tussen uit! Een warm en vriendelijk ontvangst op de dag van aankomst. Kamer was eerder te betrekken dan 15:00u. Goede bedden voor een heerlijke nachtrust. Ontbijt was perfect, uitgebreid en lekker. Door centrale ligging is hotel een goede uitvalsbasis voor o.a. trips naar Scheveningen en Den Haag.
Kortom sfeervol hotel, vriendelijk en gastvrij personeel, gezellig ingericht restaurant met keurig gedekte tafels. Schone kamers. Ingredienten genoeg voor een aangenaam verblijf.
Eigenaar zegt:
Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve opmerkingen. Zeer verheugd zijn wij te vernemen dat uw verblijf in ons hotel zo naar wens is verlopen.
Graag verwelkomen wij u in de toekomst nogmaals in ons hotel.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Hotel Auberge de Kieviet
8-1-2012
We zijn vandaag terug gekomen van een weekend door gebracht te hebben in het hotel. Wij hadden een leuke aanbieding gehad met een drogisterij. Bij aankomst erg vriendelijk ontvangen, ze vroegen of wij een upgrade wouden met extra bijbetaling, echter wouden wij dit niet. Toen kregen wij spontaan een upgrade gratis aangeboden. Erg vriendelijke mensen bij de receptie. Kamer wat verouderd en mogen wel wat aanpassingen gedaan worden. Bedden vonden wij zelf niet fijn liggen, zijn twee 1 persoon bedden tegen elkaar aan, er zitten kuilen in het bed en je kunt niet tegen elkaar aanliggen, anders lig je zo tussen de bedden. Tevens hing er in ons een echte sigarettenlucht in onze kamer. Verder is het een erg knus en sfeervol hotel, het personeel is erg vriendelijk en bereid je te helpen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt en diner in het hotel.
Eigenaar zegt:
Beste heer,
Zeer fijn vinden wij het te vernemen dat uw vebrlijf in ons hotel naar wens is geweest.
Stapsgewijs zijn wij bezig ons hotel op te knappen, en vanzelfsprekend worden de door u benoemde punten hierin meegenomen.
Met vriendelijke groet,
Fletcher Hotel Auberge de Kieviet