Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet**** in Wassenaar Nederland beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.658 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > Wassenaar > Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet****

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet****

-3  °C

10 februari 2012

6,6
Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet scoort een 7,3 uit 10, op basis van 100 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet**** in Wassenaar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet**** met andere accommodaties in Wassenaar.

100 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet****

met jonge kinderen, Feb. 2012
Prima hotel
Fam. Vos
5-2-2012 Auberge de Kievit heeft een prachtige ligging, vriendelijke ontvangst door het personeel.
Met mijn oudste dochter ( 8 jaar) een weekendje weg, maar wat hebben we het koud gehad.
Geen verwarming in de badkamer, en 's avonds aan het personeel nog een warme deken gevraagd.
Meer mensen hoorden we aan de receptie klagen over de kou op de hotelkamers. Dit was ook het enige minpuntje aan het hotel.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 10-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw reactie. Zowel positieve als negatieve reacties worden door ons zeer op prijs gesteld. Uw opmerkingen met betrekking tot de verwarming is doorgegeven aan onze technische dienst, en wij kunnen melden dat het probleem inmiddels verholpen is. Graag zouden wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen in ons Fletcher Hotel Auberge de Kieviet te Wassenaar! Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met partner, Jan. 2012
2 dagen Den Haag, hier overnacht.
Popping
29-1-2012 Het is een heerlijk statig gebouw in een prachtige rustige omgeving. In 15 min. in Den Haag en de bus gaat om het half uur. De kamer was prima, we konden eerst alleen de verwarmingsknop niet vinden en het was heel erg koud.. Na lang zoeken toch gelukt via een roostertje. Het is een goed hotel met een lekker rustig ontbijt, voor elk wat wils. Geen minibar op de kamer en ook geen föhn maar je kunt ook niet alles hebben.
Medewerker E-Commerce Medewerkers Fletcher Hotel Auberge de Kieviet, 2-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer,mevrouw Popping, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij vinden het zeer fijn te vernemen dat uw verblijf in ons hotel zo naar wens is verlopen. Het is correct dat er geen minibar aanwezig is op de hotelkamer, echter er zijn wel roomsnacks. De fohn is op aanvraag bij de receptie. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Met vriendelijke groet, Medewerkers Fletcher Hotel Auberge de Kieviet

met partner, Jan. 2012
Auberge de Kievit een hotel met grandeur!!
J. vd Vegt
2-2-2012 Hotel Auberge de Kievit is een klasse hotel met allure. Na een dag winekelen in Den Haag werden we 27 januari ontzettend gastvrij en vriendelijk ontvangen. We kregen een prachtige kamer met fijne bedden en 's avonds hebben we hebben genoten van een geweldig 3-gangen menu. De volgende morgen afscheid genomen met een gevoel van: "dit is echt klasse, wat een verwennerij" Bedankt personeel van Auberge de Kievit, we komen vast nog een keer.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 5-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste, heer, mevrouw vd Vegt, Wij vinden het zeer fijn te vernemen dat uw verblijf in ons hotel zo enorm naar wens is verlopen. Vanzelfsprekend zijn uw positieve opmerkingen reeds doorgegeven aan het personeel van het hotel. Graag ontvangen wij u in de toekomst nogmaals in ons Fletcher Hotel Auberge de Kieviet te Wassenaar. Met vriendelijke groet, Fletche Webcare Team

Lekker tot rust komen!
A&M
14-1-2012 De eerste overnachting met voucher van een veiling en de 2de overnachting als last-minute via site Fletcher geboekt. Hierdoor er even helemaal tussen uit! Een warm en vriendelijk ontvangst op de dag van aankomst. Kamer was eerder te betrekken dan 15:00u. Goede bedden voor een heerlijke nachtrust. Ontbijt was perfect, uitgebreid en lekker. Door centrale ligging is hotel een goede uitvalsbasis voor o.a. trips naar Scheveningen en Den Haag.
Kortom sfeervol hotel, vriendelijk en gastvrij personeel, gezellig ingericht restaurant met keurig gedekte tafels. Schone kamers. Ingredienten genoeg voor een aangenaam verblijf.
Medewerker E-Commerce Fletcher Hotel Auberge de Kieviet, 24-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve opmerkingen. Zeer verheugd zijn wij te vernemen dat uw verblijf in ons hotel zo naar wens is verlopen. Graag verwelkomen wij u in de toekomst nogmaals in ons hotel. Met vriendelijke groet, Fletcher Hotel Auberge de Kieviet

Knus hotel
manon1985
8-1-2012 We zijn vandaag terug gekomen van een weekend door gebracht te hebben in het hotel. Wij hadden een leuke aanbieding gehad met een drogisterij. Bij aankomst erg vriendelijk ontvangen, ze vroegen of wij een upgrade wouden met extra bijbetaling, echter wouden wij dit niet. Toen kregen wij spontaan een upgrade gratis aangeboden. Erg vriendelijke mensen bij de receptie. Kamer wat verouderd en mogen wel wat aanpassingen gedaan worden. Bedden vonden wij zelf niet fijn liggen, zijn twee 1 persoon bedden tegen elkaar aan, er zitten kuilen in het bed en je kunt niet tegen elkaar aanliggen, anders lig je zo tussen de bedden. Tevens hing er in ons een echte sigarettenlucht in onze kamer. Verder is het een erg knus en sfeervol hotel, het personeel is erg vriendelijk en bereid je te helpen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt en diner in het hotel.
Medewerker E-Commerce Fletcher Hotel Auberge de Kieviet, 24-1-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, Zeer fijn vinden wij het te vernemen dat uw vebrlijf in ons hotel naar wens is geweest. Stapsgewijs zijn wij bezig ons hotel op te knappen, en vanzelfsprekend worden de door u benoemde punten hierin meegenomen. Met vriendelijke groet, Fletcher Hotel Auberge de Kieviet

Geweldig!
Arl Klap
22-11-2011 Weer hebben we in Hotel-Restaurant Auberge de Kieviet heerlijk gegeten en er een paar fijne dagen door gebracht. De ligging van het hotel is verrassend , de bediening plezierig en in het hotel heerst een geweldige ambiance

Prima plek
Cynthia Fikkert
19-11-2011 We hebben het hotel de Kieviet gelunched. De service was zeer goed. Het eten kon iets beter.

met oudere kinderen, Nov. 2011
Ontzettend, vriendelijk behulpzaam personeel
fam Vermeulen
14-11-2011 We hebben genoten van een heerlijk weekend in dit hotel. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam personeel. Onze kinderen, wijzelf én oma van 83 jaar zijn in de watten gelegd. We hebben 's avonds werkelijk heerlijk gegeten in het voortreffelijk restaurant. We kregen zalige amuses en werkelijk alles was lekker. Ze hadden geen kindermenu, maar hadden wel een hamburger voor onze zoon van 13 jaar gemaakt.
De kamers waren erg ruim met goede bedden, maar waren wel wat gedateerd. Dat was dan ook het enige minpuntje!
We komen zeker terug!

met partner, Nov. 2011
Een hotel als een landhuis.
Els Kluck-Rongen
6-11-2011 We waren erg verrast door de bijzondere persoonlijke aandacht bij de receptie en toen we onze suite zagen waren we verkocht.
We sliepen heerlijk en we werden alleen maar wakker van een aantal roepende bosuilen.
Onze indruk is een stijlvol en mooi hotel in een prachtige omgeving.
Op loopafstand van het zeer oude duinlandschap Meijendel en het mooie strand.
Medewerker E-Commerce Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet, 9-11-2011
Eigenaar zegt:  Geachte Mevrouw Kluck-Rongen, Hartstikke bedankt voor uw positieve bericht. Ik zal de complimenten doorgeven aan het hotelteam. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in ons hotel. Prettige dag gewenst. Vriendelijke groet, Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Goed hotel
JP
4-11-2011 Goed hotel,inderdaad wat gedateerd,maar wel schoon!
Wij hadden een grote kamer,terwijl we hier niet voor betaald hadden.
Het ontbijt was goed,voldoende keus,maar dat mag dan ook wel voor een bijbetaling van 15 euro p.p
Vriendelijk personeel!

6,6