99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 1.288 bezoekers online
Home > Europa > Nederland > Zuid Holland > Wassenaar > Vakantiepark Duinrell***

Beoordelingen Duinrell***

20 maart 2010

6,5
6,6
6,2

Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Duinrell***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Duinrell*** in Wassenaar, geschreven door andere reizigers.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Duinrell*** bij:

NL (290)

6,4
6,6
6,3

Toon score en beoordelingen van :
Met partner (14)
Fam. met oudere kinderen (32)
Fam. met jonge kinderen (52)
Vrienden (11)
Groepsreis (3)
Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Mat, 27-2-2010
Mooie en luxe duingalow
We hebben deze week voor 4 nachten een duingalow comfort Extra gehuurd. Deze duingalow is perfect: luxe, mooi en schoon. Echt een aanrader. Ook de prijskwaliteit verhouding is in orde. we betaalden 360 euro voor 4 nachten incl tikibad en animatie. Bij een centerparks ben je zeker duurder uit. Het attraktiepark was dicht, dat wisten we. Als deze ook open is zal de prijs wel wat hoger zijn denk ik.
Niet heel veel activiteiten voor kinderer maar wel voldoende. (Tikibad was natuurlijk de grootste tijdinvulling). Tikibad was wel vaak (te) druk in deze voorjaarsvakantie. Toezicht in Tikiband was streng (niet vervelend): als je 130 cm werd je zeker aangesproken als je een glijbaan had genomen die alleen voor 150cm open was.
We komen zeker terug!

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 Jacqueline, 27-2-2010
Onderkomens
Ga hier nooit meer heen!!
Leuk voor een dagje, als vakantieparkgast meer service verwacht,
Duingalow was prima in orde lekker warm, alleen de afstand naar Plaza (supermarkt) was erg ver. Het eten in La Place in het Tikibad was smerig, oude patat ,frikandel smaakte naar karton en ook nog super duur, bah!! vieze natte vloer gevaarlijk hoor. Verder was er niets open.
En dan die lange wachtrij voordat je het bad in kan, als gast moet je gewoon in de rij van 30 meter wachten (we waren een uur voor aanvang present) ook al kom je voor de animatie. Weer een teleurstelling voor mijn zoon. Dan maar naar Ricks Factory, wat wel leuk is voor de kids maar als ouder zit je in de kou en er was niet eens een kopje koffie te krijgen. Moet wel zeggen dat de kinderbingo (`s avonds) heel leuk was!! Er was genoeg plaats, had daar wel het gevoel parkgast te zijn. Maar kort samengevat
deze vakantie het was het geld niet waard, jammer hoor.

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 samantha, 27-2-2010
Zeker nog eens
Wij komen net terug. Wij hadden een duingalow en die was perfect. Een paar kleine min puntjes zoals de broodrooster die heel vies was en het twee persoons bed was niet echt comfortabel. Maar ik vind dat persoonlijk in vele caravans/chalet het geval waar je ook komt. Wij hebben alle vele parken en campings bezocht en huren altijd een caravan/chalet dus kan daar wel een eerlijke mening over geven. De aankomst was top met zeer vriendelijke meiden. Het tikibad was Super. Ze hadden een drukfout gemaakt in het programma boekje dat het bad een uur eerder open zou zijn. Dit was niet het geval en stonden wij daar al om 9 uur. We werden binnen gelaten en kregen een kop koffie en de kids limonade en mochten binnen wachten. We mochten helaas niet gelijk zwemmen maar we lagen als eerste in het zwembad om vijf voor tien. Een dikke 10+ voor de medewerkers van het tikibad. Schoon zwembad en zeer bekwaam en oplettende badmeesters en juffen. Wij komen zeker terug. Duinrell scoort bij ons een dikke 9.

Fam. met jonge kinderen, onbekend ronny, 24-2-2010
nooit meer
we zijn maandag terug gekomen van weekeindje in een duingalow.
dit is ons zeer tegen gevallen
het was een muffe stoffige koude bedoening .ze hadden niet eens de moeite genomen de kachel aan te steken zodat je in een warm huisje komt.
en dan het zwembad het was er verschrikkelijk koud gewoon kippevel
dit was eens maar nooit meer

Fam. met oudere kinderen, Feb. 2010 Fam. uit Limburg, 19-2-2010
Onderkomens
Leuk voor 1 keer ........
De eerste indruk van de duingalow was schrikken, met 2 volwassenen en drie kinderen in de leeftijd van 12 tot 17 waren de slaapkamers krap bemeten, vooral de opbergruimtes.
Na de eerste nacht slapen waren we gebroken, de ouderkamer had een slecht bed,
te smal, kraakte en zakte erg door.
De kinderen hadden een persoons bedden die redelijk waren, daarom maar geruild om toch nog verder een redelijke nachtrust te krijgen.
Voor de schoonmaakkosten die men moet betalen en ook nog extra voor de hond waren de ruimtes heel slecht gepoetst, het type wat wij hadden Comfort de Luxe is
helemaal uitgeleefd en verouderd.
Het Tikibad was leuk, vooral de jeugd heeft zich hier goed geamuseerd, personeel was vriendelijk en service goed.
De omgeving is mooi en je hebt veel uitvalsmogelijkheden voor dagtripjes.
De Plaza was netjes en de supermarkt had een ruim assortiment, alleen wel duur.

Fam. met jonge kinderen, Feb. 2010 familie, 15-2-2010
Wat een leuk park!
Net terug van een weekend Duinrell. Het Tikibad is ontzettend leuk; veel glijbanen en ook vermaak voor kleinere kinderen. Naar het schijnt wordt het Tikibad volgend jaar uitgebreid, zodat er nog meer voor kleinere kinderen te beleven valt. Het vakantiepark is ruim opgezet en ziet er gezellig uit; veel begroeiing. Het plazacentrum is ontzettend gezellig en sfeervol! Jammer dat de keuze in de eetgelegenheid van La Place niet echt uitgebreid is (misschien dat dit in het hoogseizoen wel het geval is). Verder wel goed. De animatie is leuk; personeel is erg kindvriendelijk. supermarkt in plazacentrum is vrij uitgebreid maar wel erg duur! Onderkomens zijn eenvoudig maar schoon.
Wij komen zeker nog eens terug als het attractiepark ook geopend is!

Fam. met oudere kinderen, Okt. 2007 Ron, 10-2-2010
Leuk voor een keer
Viel ons eigenlijk een beetje tegen. Nu hadden wij dan ook de pech dat net de week dat wij daar waren in de herfstvakantie het Tiki bad verplicht dicht moest. Dit was vantevoren bekend gemaakt en we mochten dus voor half geld naar Duinrell. Wij zaten in de 1e generatie duingalows en die zijn gewoon op. Als je toch gaat neem dan een nieuw modelletje, die zien er namelijk erg mooi uit. Attractiepark is leuk voor de kinderen, vooral voor de wat jongere kinderen. We hebben wel eens betere parken gezien, alles maakt een beetje een "rommelige"indruk

Fam. met oudere kinderen, onbekend laura, 31-1-2010
Echt een topcamping!!!
Duinerell is een super camping met een super mooi zwembad echt de moeite waard!!!Alles is gewoon in orde in duinerell ook het actraciepark en de roddelbaan is heel leuk en het bos daar ook gewoon een topligging.Alleen minpunten het resterant is waarschijnelijk niet zo lekker maar hadden we geen last van we kookten gewoon zelf.Maar de poffertjeskraam is een aanrader echt de moetje waar zo lekker!!!En je krijgt ook bij de huisjes kortingsbonnen voor het park en lucifers voor te koken en spons en ook veel informatie!!!Echt een aanrader voor op vakantie te gaan!!!Echt want we gaan dit jaar voor de vierde keer!!!

Met partner, Aug. 2009 folieske , 27-1-2010
Onderkomens
Nooit, maar dan écht NOOIT meer! Vreselijk!!!
Muffe stinkende bungalow (totaal 1400 Euro per week voor 4 volwassenen en 2 kinderen!). Koffiezet en toaster niet aan te raken van de viezigheid, koffiekan ronduit smerig (zijn een nieuwe gaan kopen). Schimmel in de douche, en ondanks de steeds geopende ramen was de stank niet te harden, hebben een grote fles Dettol gekocht in een poging wat te ontsmetten, en door de ramen viel haast niet te kijken van de viezigheid! Weinig opbergmogelijkheden voor zoveel personen. Een go-kart gehuurd voor 1 dag en ze wilden een extra vergoeding omdat we deze zogezegd stuk hadden gemaakt (wat pertinent gelogen was!) Stofzuiger stuk, maar na melding was die 's avonds vervangen. Omdat het zo warm was kwam de stank van de eendevijver ook nog es aanwaaien (de vijver ziet zwart van de uitwerpselen). Eetgelegenheid duur en niet lekker. Het sanitair op de camping was wel onberispelijk schoon, dus zijn we daar elke dag gaan douchen. Sommig personeel is behulpzaam. Wij nooit meer naar Duinrell!

Fam. met jonge kinderen, Okt. 2009 Ina, 26-1-2010
Leuk klein attractiepark
Duingalow is goed te doen als je niet veel luxe verwacht. Voor een midweek goed vertoeven.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Vakantiepark Duinrell***
Wassenaar
Nederland
Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?