11-7-2010
Hadden deze camping uitgekozen voor de ligging en uiteindelijk niet spectaculair veel verwacht... Aangenaam verrast, vriendelijk personeel, perfecte onthaal met alle nodige informatie en dokumentatie. Sanitair piekfijn OK; wel douche met muntjes is enige nadeel, moet wel zeggen met uw muntje kostprijs 0,50 € kan men wel gezellig douchen...lol.
7-6-2010
Typische stadscamping: dichtbij Den Haag, druk, er wordt weinig rekening gehouden met dempen geluid rond 10 uur 's avonds.
De ligging van de plaatsen varieert nogal: er zijn plaatsen in het centrum van de camping "heel gezellig bij elkaar" in de middenring van wat een voormalige renbaan lijkt te zijn met uitzicht op "de kantine", en er bijvoorbeeld plaatsen tegen de achterkant grenzend aan Duindigt.
De plaatsen zijn klein (smal) waardoor weinig privacy.
Auto's dienen op de parkeerplaatsen geparkeerd te worden (waren er wat weinig).
De sanitaire voorzieningen zijn prima (compleet en schoon).
Veel Ado-achtige campinggasten en veel Duitsers.
11-7-2009
We zijn eind juni met onze 2 kleine kinderen geweest voor een weekendje Scheveningen en Duinrell, maar de camping heeft ons blij verrast! Alles is goed onderhouden en netjes, plekken zijn prima, ook qua grootte, en de vriendelijkheid van het personeel is van een niveau dat je helaas maar zelden ziet, maar op deze camping staat klantvriendelijkheid wel degelijk hoog in het vaandel.
De speeltuin is erg leuk, onze twee koters hebben zich dan ook prima vermaakt. Ook het zwembad zeer netjes en hoewel we er maar kort waren is ook hier gebruik van gemaakt!
Al met al een camping waar we in de toekomst zeker nog eens een keer naar toe terug zullen komen, om te genieten van de omgeving, maar ook zeker van de camping, wat mij betreft een dikke pluim!