Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel**** in Vlaardingen Nederland beoordelingen 4.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel****

Schiedamsedijk 18, 3134 KK, Vlaardingen
Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel scoort een 4,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel**** in Vlaardingen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel**** met andere accommodaties in Vlaardingen.

1 beoordeling van Bastion Deluxe Rotterdam Beneluxtunnel****

1 beoordeling
zakelijk, Sept. 2011
"Hoe promoot je een pas geopend hotel"
Marielle
9-9-2011 Mevrouw, uw kamer is niet meer gereserveerd, want u heeft niet vooruit betaald. Ik ben er zeker van dat ik betaald heb. Nee hoor, we reserveren geen kamer voor u maar we hebben lege kamers genoeg. Nou dan kan u er toch een voor mij reserveren. Nee zo is onze procedure nu eenmaal. Of u moet me uw creditcardnummer geven. Dat dacht ik niet. Waarom belt u e dan, als u toch niets voor mij wilt reserveren in het lege hotel.
Aangekomen bij het htel. Oh mevrouw u heeft reserveerd en betaald. Waarom belt die collega dan om te vertellen dat ik geen kamer heb. Dat zal het systeem wel zijn.
's-avonds vriendelijk geholpen. Ook toen bleek dat de airco lekte. Nieuwe lege kamer gekregen.
's-ochtends mijn verhaal verteld. Ja dat is echt slecht. Ja ons systeem doet dat vaker. Gelukkig heeft u een lekker ontbijt gehad. Daar was ik niet voor gekomen.

Niet de beste eerste indrukb of er dan nog een tweede indruk komt?