Beoordelingen Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee***

Vlugtenburg aan Zee***
Beoordelingen Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee***
t Louwtje 10, 2691 KR, s-Gravenzande
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*** in s-Gravenzande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee scoort een 8,0 uit 10, op basis van 104 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*** in s-Gravenzande, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*** met andere accommodaties in s-Gravenzande.

96 beoordelingen over Vlugtenburg aan Zee***

met een groep, Mei 2013
"Bungalowpark aan de duinrand"
gert
12-5-2013 We hebben gebruik gemaakt van een 14 persoonsbungalow (een geschakelde 6- en 8 persoonsbungalow met tussendeur, bungalow 20 en 21). Op zich was de leefruimte voldoende. Alle bedden waren zeer goed, dus heerlijk geslapen. Er waren 2 redelijk ruime kamers met een tweepersoonsbed.Alle andere slaapkamers hadden eenpersoonsbedden of een stapelbed en waren zeer klein. Deze kamers waren een matraslengte lang met een deurbreedte ruimte tussen de bedden. Er was geen oven of een combi-magnetron. Verder wel compleet ingericht. Weinig of geen speelmogelijkheden voor kinderen. Baliepersoneel was vriendelijk. Ligging prima, tegen de duinrand. Bedlinnenhuur was verplicht (wisten we vooraf) maar met deze extra kosten wordt voor ons de prijs te hoog voor het gebodene. Ons plezier was er echter niet minder om en we hebben een goede tijd gehad.

met een groep, Apr. 2013
"Geweldige plek"
ElsSchipper
Onderkomens
15-4-2013 Voor de 2e keer zijn wij te gast op jullie park, met 13 senioren. Heerlijk wandelen, lekker fietsen,mooie omgeving, veel te zien.
De bedden opgemaakt, we hoeven niet schoon te maken, alles is aanwezig, we liepen elkaar niet in de weg. Heerlijk geslapen, kortom alles perfect. De receptie heelvriendelijk, correct en goede afhandeling van zaken. En natuurlijk de mooie bloemen, voor diegene die achterblijven in de bungalow, de meeste zijn vertrokken, vanwege werk etc. die gaan nog zeker genieten. Nogmaals bedankt voor alles de 13 uit Zeeland.
Marketing manager Claudia Visser, 19-4-2013
Eigenaar zegt:  Beste mevrouw Schipper, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We hopen u graag voor een derde keer te mogen ontvangen!

met vrienden, Mrt. 2013
"Geen aanrader"
Sonja
Onderkomens
19-3-2013 Wij hadden met 5 personen de 8 pers bungalow Kajuit.
Het viel ons erg tegen. Binnen ervaar je het meer als een stacaravan dan een huisje. Dunne kunststof muurtjes, kleine kamertjes met smalle bedden en kleine badkamers. Goedkope uitstraling. Met 5 personen voldoende ruimte, maar met 8 volwassenen zou het krap zijn. Prijs kwaliteit verhouding niet goed.

Bij binnenkomst was het 10 graden. Hoewel de verwarming het deed, duurde het uren voordat de temperatuur aangenaam was. Met jassen aan binnen gezeten. Geen warm welkom. Receptie reageerde niet adequaat na onze klacht. Later kwam er wel iemand een bloemetje brengen met excuses. Dat werd gewaardeerd.

Het huisje was wel schoon, schoon beddengoed en al opgemaakt.
Marketing manager Claudia Visser, 25-3-2013
Eigenaar zegt:  Beste Sonja, Wat enorm jammer dat de bungalow u zo is tegen gevallen! Normaal gesproken zetten mijn collega’s van de schoonmaak de verwarming alvast voor u aan wanneer het koud is. Ondanks alles hopen we dat u een fijn verblijf heeft gehad.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Vlugtenburg aan Zee*...

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Topvakantie gehad!"
Familie Epema
Onderkomens
24-3-2013 Heerlijk weekend gehad met ons gezin!

Mooie bungalows en een prettige sfeer op het vakantiepark.
Bij aankomst alles super in orde, schoon, opgemaakte bedden en een bloemetje!

Absoluut aan te raden en komen in de zomer zeker nog eens terug. Ligging zo dicht bij het strand is uniek.
Marketing manager Claudia Visser, 29-3-2013
Eigenaar zegt:  Beste familie Epema, Wat fijn dat het u zo goed bevallen is! Graag tot van de zomer! Hartelijk dank voor uw reactie.

met vrienden, Feb. 2013
"Supergoede plek aan het strand."
Bodemann
Onderkomens
24-2-2013 Gezellige, schone huisjes. Zelf koffie en senseo in een bungalow. Fijne bedden die ook nog eens opgemaakt waren. Dat zie je niet overal.
Marketing manager Claudia Visser, 11-3-2013
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor het compliment! Fijn dat het u zo goed bevallen is!

met oudere kinderen, Feb. 2013
"Ideale vakantie gehad!"
Familie van Leeuwen
Onderkomens
26-2-2013 Hebben hier een heerlijk weekend gehad. Erg genoten van de mooie omgeving en aantal steden dicht in de buurt.

Accommodatie was super schoon en royaal.

Ons koffiezetapparaat was stuk en kregen binnen het half uur een splinternieuwe. Erg goede service en vriendelijk personeel.
Marketing manager Claudia Visser, 11-3-2013
Eigenaar zegt:  Fijn dat u zo genoten heeft van uw weekend op Vlugtenburg. Wat heerlijk te lezen dat u onze service als erg goed heeft ervaren! Bedankt voor uw reactie. Wie weet tot ziens!

met een groep, Nov. 2012
"Precies wat we zochten"
johan ansink
Onderkomens
11-3-2013 Met familieleden, 10 personen, een perfecte verblijf gehad.
Woning voldeed exact aan onze verwachtingen.
Voldoende ruimte voor iedereen.
Prima uitgangspunt voor strandwandeling.
Marketing manager Claudia Visser, 18-3-2013
Eigenaar zegt:  Wat fijn dat alles aan uw verwachtingen voldaan heeft! Hartelijk dank voor uw reactie. Tot ziens!

met oudere kinderen, Okt. 2012
"Rustig vakantiepark met erg mooie bungalows"
Familie van Spronze...
Onderkomens
5-11-2012 Heerlijke week gehad!

Bij aankomst konden we gelijk de bungalow in. Dit was 2 uur eerder dan officieel mocht. Helemaal super dus.
Bungalow was prima schoon niks op aan te merken

Hebben lekker gewandeld en wat steden bezocht.

Laatste avond nog lekker gegeten in het restaurant. Was uitstekend. Goed prijs kwaliteit verhouding.
Marketing manager Claudia Visser, 9-11-2012
Eigenaar zegt:  Wat fijn om te horen dat u het zo naar u zin heeft gehad! Bedankt dat u dit op Zoover met iedereen wilt delen.

met jonge kinderen, Okt. 2012
"Op foto mooier dan in echt!"
Fam. Erkens
Onderkomens
1-11-2012 Huisje is ruim genoeg voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Accommodatie zag voor het oog schoon uit, maar was het echt niet. Badkamer beschimmeld, rand afwasmachine ronduit smerig, spinnenwebben en muizenkeutels in opberghok. Kruimels in keukenlade, spinnenwebben onder kast, kabels van eetkamerlampen vol met stof. Receptiemedewerksters erg vriendelijk. 's Avonds nogmaals welkom geheten met een bosje bloemen. Bij deze meneer onze klacht doorgegeven en er zou iemand nog eens komen poetsen. Er is iemand geweest, maar alleen de kabels van de lampen zijn toen schoongemaakt. We hebben een leuke tijd gehad omdat het park een centrale ligging heeft. Maar we komen er niet nog eens. Op de foto's zien de huisjes er heel nieuw uit. Volgens mij hadden wij een erg verouderd type.
Marketing manager Claudia Visser, 9-11-2012
Eigenaar zegt:  Onze excuses, het mag natuurlijk niet dat een bungalow niet schoon opgeleverd word door ons. Dat het bij de tweede schoonmaak ook nog niet goed schoon is betreur ik des temeer. Fijn dat u het verder wel naar uw zin heeft gehad! Hartelijk dank voor het compliment naar de receptionistes toe.

met een groep, Okt. 2012
"Leuke plek voor een prima prijs!"
Fam. Mommers
Onderkomens
28-10-2012 Een midweek herfstvakantie met 4 opa's en oma's, 3 40+-ers en 3 tieners gevierd. Voor elk wat wils, weliswaar niet op park maar dat weet je van tevoren ! Daarentegen strand bijna naast de deur en winkels, leuke steden en zwembaden op korte afstand. Accomodatie schoon, ruim genoeg( 3 tv's !!)en mocht je iets niet bevallen: de eerste avond wordt je persoonlijk verwelkomd door een inspecteur die een bloemetje brengt en bij wie je je aan/opmerkingen kwijt kunt. Aardige meiden aan de receptie ! Kortom: prima plek voor een korte vakantie tegen een prima prijs/kwaliteitverhouding !
Marketing manager Claudia Visser, 1-11-2012
Eigenaar zegt:  Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Leuk om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad. Graag zien we u nog eens terug.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit