15-4-2013
Voor de 2e keer zijn wij te gast op jullie park, met 13 senioren. Heerlijk wandelen, lekker fietsen,mooie omgeving, veel te zien.
De bedden opgemaakt, we hoeven niet schoon te maken, alles is aanwezig, we liepen elkaar niet in de weg. Heerlijk geslapen, kortom alles perfect. De receptie heelvriendelijk, correct en goede afhandeling van zaken. En natuurlijk de mooie bloemen, voor diegene die achterblijven in de bungalow, de meeste zijn vertrokken, vanwege werk etc. die gaan nog zeker genieten. Nogmaals bedankt voor alles de 13 uit Zeeland.
Eigenaar zegt:
Beste mevrouw Schipper,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We hopen u graag voor een derde keer te mogen ontvangen!
19-3-2013
Wij hadden met 5 personen de 8 pers bungalow Kajuit.
Het viel ons erg tegen. Binnen ervaar je het meer als een stacaravan dan een huisje. Dunne kunststof muurtjes, kleine kamertjes met smalle bedden en kleine badkamers. Goedkope uitstraling. Met 5 personen voldoende ruimte, maar met 8 volwassenen zou het krap zijn. Prijs kwaliteit verhouding niet goed.
Bij binnenkomst was het 10 graden. Hoewel de verwarming het deed, duurde het uren voordat de temperatuur aangenaam was. Met jassen aan binnen gezeten. Geen warm welkom. Receptie reageerde niet adequaat na onze klacht. Later kwam er wel iemand een bloemetje brengen met excuses. Dat werd gewaardeerd.
Het huisje was wel schoon, schoon beddengoed en al opgemaakt.
Eigenaar zegt:
Beste Sonja,
Wat enorm jammer dat de bungalow u zo is tegen gevallen! Normaal gesproken zetten mijn collega’s van de schoonmaak de verwarming alvast voor u aan wanneer het koud is. Ondanks alles hopen we dat u een fijn verblijf heeft gehad.