28-2-2010
We zijn hier al een paar keer geweest, laatste keer was juli 2009. Wij zijn een stel, en hebben een eigen toercaravan. Deze camping is netjes, schoon en het eten in de restauratie is van goede kwaliteit. Wat ons direct opviel is de rust die deze camping uitstraalt, komt omdat de campinghouder geen groepen jongeren toelaat wat voor ons een enorm pluspunt is. Het sanitair is eenvoudig maar wordt keurig schoon gehouden en er is een wasgelegenheid aanwezig. De omgeving is erg leuk als je van strand, fietsen en wandelen houdt, het strand is maar een paar minuten lopen vanaf de camping!
Wij zijn hartelijk ontvangen, hebben genoten en dit jaar gaan we zeker nog een paar weken naar deze camping. Wat ons betreft een aanrader.
1-6-2009
Sanitar ist sehr altmodisch und zu wenig. Beim duschen kaltes wasser.
Kantine mehr zu als offen kein laden, die leuten sehen uns hier nicht mehr!
17-5-2007
Een leuke makkelijke camping. Er wordt goed gecontroleerd of het overdag en 's nachts niet te onrustig is. Het sanitair is niet super goed maar wordt wel goed schoon gehouden en er is verder niks over te zeggen. Voor de kinderen worden er leuke dingen gedaan, zoals: bingo en stoepkrijtwedstrijden. Ook voor de volwassenen is er bingo, en 1 keer per jaar is het marathon bingo. Er wordt dan de hele dag bingo gespeeld en kun je leuke prijzen winnen. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en kunnen je met veel dingen helpen. Er is sinds 2002 of 2003 geen winkel meer maar de medewerkers vertellen je graag waar de dichtsbijzijnde supermarkt is. Er zijn vaste en losse plekken en met vaste plekken kun je het hele jaar door bij je caravan, ook als camping gesloten. Voor de kinderen is er ook nog een spelletjeshal met flipperkast en tafeltennistafels. Voor een snelle hap kun je er ook terecht. Ik hoop dat jullie het er naar je zin zullen hebben.