Camping Jagtveld** in s-Gravenzande Nederland beoordelingen 7.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.282 bezoekers online
Home > Nederland > Zuid-Holland > s-Gravenzande > Camping Jagtveld**

Beoordelingen Camping Jagtveld**

-3  °C

10 februari 2012

Stacaravan

Camping Jagtveld scoort een 7,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Jagtveld**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Jagtveld** in s-Gravenzande, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Jagtveld** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Camping Jagtveld** met andere accommodaties in s-Gravenzande.

7 beoordelingen over Jagtveld**

met jonge kinderen, 2011
Genoten!
Mieke
5-6-2011 Wij hebben op camping Jagtveld gekampeerd met hemelvaart. Kwamen op woensdagmiddag als een van de eersten aan en mochten een plekje uitkiezen op een veldje met een geweldige speeltuin voor de kinderen (3 en 5) die zich daardoor heerlijk vermaakt hebben. De camping is rustig en wat sanitair betreft vinden wij schoon belangrijker dan mooi of nieuw. De kantine is overdag inderdaad dicht maar direct naast de camping ligt een paardenpension waar het best gezellig zitten is en je ook terecht kunt voor iets te eten of een ijsje. Het nabijgelegen strand is breed en schoon. Zowel de medewerkers van de camping als de vaste bewoners zijn heel vriendelijk. Wij hebben een heerlijk weekend gehad en komen hier zeker terug!

met partner, Mei 2010
Rustige camping
Joyce
23-5-2010 Kleine rustige camping met een uitstekende ligging. Strand op ongeveer 5 minuten lopen. Wel wat verouderd sanitair, maar schoon. Kampeerplaatsen zijn krap en ongezellig opgesteld.

met jonge kinderen, Mei 2010
Mooie ligging, rustig
Frank
21-5-2010 De plaatsen voor de tourcaravans zijn niet erg groot, gelukkig was het niet druk en hadden we de ruimte.

Prima om dicht bij zee en de grote steden te zijn.
Sanitair is matig.

met partner, Juli 2009
Top!
Henk van Rooijen
28-2-2010 We zijn hier al een paar keer geweest, laatste keer was juli 2009. Wij zijn een stel, en hebben een eigen toercaravan. Deze camping is netjes, schoon en het eten in de restauratie is van goede kwaliteit. Wat ons direct opviel is de rust die deze camping uitstraalt, komt omdat de campinghouder geen groepen jongeren toelaat wat voor ons een enorm pluspunt is. Het sanitair is eenvoudig maar wordt keurig schoon gehouden en er is een wasgelegenheid aanwezig. De omgeving is erg leuk als je van strand, fietsen en wandelen houdt, het strand is maar een paar minuten lopen vanaf de camping!
Wij zijn hartelijk ontvangen, hebben genoten en dit jaar gaan we zeker nog een paar weken naar deze camping. Wat ons betreft een aanrader.

met jonge kinderen, Mei 2009
Sehr Kind Unfreundlich!
Boesenach
1-6-2009 Sanitar ist sehr altmodisch und zu wenig. Beim duschen kaltes wasser.
Kantine mehr zu als offen kein laden, die leuten sehen uns hier nicht mehr!

Familie, Juni 2006
scheepsvaart
17-5-2007 Een leuke makkelijke camping. Er wordt goed gecontroleerd of het overdag en 's nachts niet te onrustig is. Het sanitair is niet super goed maar wordt wel goed schoon gehouden en er is verder niks over te zeggen. Voor de kinderen worden er leuke dingen gedaan, zoals: bingo en stoepkrijtwedstrijden. Ook voor de volwassenen is er bingo, en 1 keer per jaar is het marathon bingo. Er wordt dan de hele dag bingo gespeeld en kun je leuke prijzen winnen. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en kunnen je met veel dingen helpen. Er is sinds 2002 of 2003 geen winkel meer maar de medewerkers vertellen je graag waar de dichtsbijzijnde supermarkt is. Er zijn vaste en losse plekken en met vaste plekken kun je het hele jaar door bij je caravan, ook als camping gesloten. Voor de kinderen is er ook nog een spelletjeshal met flipperkast en tafeltennistafels. Voor een snelle hap kun je er ook terecht. Ik hoop dat jullie het er naar je zin zullen hebben.

Schep
20-7-2005 Een eenvoudige camping met goed sanitair, goede controle van de eigenaar 's avonds op de jeugd. Komt ieder uur de camping over fietsen tot ong. 03.00 uur of alles rustig is. Heel vriendelijke behandeling bij de balie. Ondanks dat het een strandcamping is toch spelletjes e.d. voor de kinderen.
Ook voor ouderen is er 's avond in de kantine vertier. De camping ligt zeer dicht bij het strand. Er is geen winkel, maar dat is tegenwoordig geen vereiste meer. Invriezen van koelelementen kan wel. De w.c.'s worden uitstekend schoongemaakt. Eenvoudige maaltijden zijn ook verkrijgbaar. De camping wordt wel steeds kleiner voor de toeristisch kampeerder want er komen steeds meer stacaravans. EEN CAMPING WAAR JE JE THUIS VOELT!!!