Hotel Stroom**** in Rotterdam Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Stroom**** Rotterdam

Beoordelingen Hotel Stroom****

Lloydstraat 1, 3024 EA, Rotterdam
Hotel Stroom scoort een 7,8 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stroom****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stroom**** in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 44 vakantiefoto's van Hotel Stroom**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Stroom**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel Stroom**** met andere accommodaties in Rotterdam.

37 beoordelingen over Stroom****

5,4
met een groep, 2012
"Prijs/kwaliteit-verhouding zeer slecht"
F & L
4-3-2012 Er zijn verschillende kamers: loft (mooi en ruim) en standaardkamer. Is wel een beetje aan vernieuwing toe; een en ander is kapot.
Maar het is is prima, met lekker ligbad en goed bed. De standaardkamer is echt slecht, net een gevangenis (kaal en kil). Uitzicht op een grote flat en een vuilniscontainer waar allemaal vuil omheen ligt. Tijdens het douchen wordt de hele grond drijfnat. Wie verzint zo'n design? We hadden ook geen warm water, daar werd wat aan gedaan maar duurde heel lang voordat het verholpen was. Standaardkamer zeker niet boeken!

met partner, Jan. 2012
"Leuk voor een nachtje Rotterdam"
J.S.
22-1-2012 Gelegen in het Lloyd kwartier. Tramhalte voor de deur. Watertaxi op loopafstand. Metro 8 minuten lopen.Geboekt naar aanleiding van Paarse Pluim. In principe geldig voor studio maar tegen bijbetaling van 30 euro hadden wij een Vide Studio.vriendelijk ontvangen door de receptioniste. Kregen veel informatie mee. Sleutel kregen we mee in een filmblik. hadden de vide-studio op de 2e etage (studio 19). kamer netjes. Toilet, dubbele doucheruimte grote wastafel en zithoekbad. open trap naar boven met lekker bed , flatscreen, zitje, diverse kussens. zithoekje, dockingstation ipod. een aanrader. Restaurant aanwezig. alleen gebruik gemaakt van ontbijt. Geen buffet (overigens niet erg want wat je krijgt is al veel. Ontzettend leuke overnachting gehad in Stroom. Volgende keer zeker weer

met partner, Nov. 2011
"Nooit meer"
G. Dikken
13-12-2011 Gedoe rond huwelijksfeest dat werd gevierd. Waren keurig van tevoren gebeld met verzekering dat onwaarschijnlijk zou zijn dat we overlast zouden ervaren. Eenmaal gearriveerd kregen we minder rooskleurig verhaal te horen. Een onaangename ontvangst. Werd opgelost door andere kamer te geven, op zich een goede oplossing.
In kamer hing regelmatig 'putlucht' uit afvoer van bad. Was zaterdagnacht echt vervelend, werden er wakker van. Bad naast bed.
Zaterdag begin van de avond weer in hotel: geen warm water, boiler stuk, hele hotel geen warm water. Zondagochtend nog steeds lauw. (Extra jammer omdat hotel op website prominent rept over de hoeveelheid tijd die gasten in de badkamer doorbrengen).
Laag serviceniveau bij ontbijt. Moesten zelf om zaken vragen. Mochten geen spek bij het ei - maar toen gevraagd waarom niet, mocht het toch wel.
Vreemd dat hotel geheel door studenten gerund lijkt te worden terwijl we (gezien het prijsniveau) toch niet bepaald in de Stayokay zaten.

met partner, 2011
"Luxe zonder hoofdletter l"
Ben
15-8-2011 Het hotel zit in een mooi pand gevestigd dat goed bereikbaar is met de metro(3 min met lijn 8 vanaf halte ''beurs''). De kamers zijn erg mooi en licht vanwege het glazen dak (dat met 1 druk op de knop ook weer dicht kon) en de grote ruimtes. Het bed is super! Lekker hoog en zacht! Kamer voorzien van een TV en een mooi bose geluidsysteem. Bij de entree staat een kast met dvd's waar je uit kan kiezen (+- 35 stuks) en er zijn div. opties zoals Ipod service, helaas is niet iedereen netjes geweest om deze terug te brengen naar de receptie dus daar konden wij geen gebruik van maken. Ook het bose dockingstation dat er zou moeten staan was niet aanwezig. Bij het bestellen van bitterballen savonds om half 9 (keuken is voor snacks dingen open tot 10) zei de -voor de rest vriendelijke barman- tegen zijn collega "Als je de frituur nog even aanzet krijg je zo nog een biertje van me" waarna hij vervolgde tegen mij "ja hij is eigenlijk klaar", getuigd niet echt van service en luxe. toch een aanrader.

met partner, Jan. 2011
"Geen 4 sterren waardig"
Ria
23-1-2011 Hotel geboekt via cadeaubox. De ingang is een beetje aftands, vriendelijk personeel. Onze studio had ook duidelijke gebruikerssporen, vooral de vloer. Heerlijk bed en douche, verder erg basic. Ontbijt is niet in buffetvorm, vers sap, broodjes, croissants enz verder prima hoor.
DVD collectie beperkt. Restaurant heeft ook geen 4-sterren uitstraling, kortom prijs/kwaliteit moet opgekrikt worden voor € 170,00 per kamer.

met partner, Nov. 2010
"Moet je meegemaakt hebben!"
Syl
3-12-2010 1 nachtje in dit hotel verbleven. Je komt binnen; dan is er een apart toilet, daarnaast in de hoek een douche (2 douchekoppen met aparte stralen), even verderop heb je de wasbak; daarnaast een bad waar je met zijn vieren in kan (dus ruim genoeg voor ons tweetjes). Dan heb je een trap naar boven, daar vind je je bed met een tv voor je neus en een dolby surround set en dvd-speler; een wake-up light-wekker (niet gebruikt). We hebben beneden bij de DVD-biep een dvdtje gehaald, een lekkere fles wijn en 2 glazen. 's Avonds gegeten (vis). Weer flesje wijn genomen. Eten uitstekend; gratis fles meegekregen. 's Morgens ontbijt gewoon goed; leuk opgediend (zie foto). Heerlijk relaxt (vooral het grote bad was enig) zalig geslapen. Komen terug!!!

met partner, Nov. 2010
"Echt super!"
Jessica Alladin
17-11-2010 Wij hebben afgelopen zaterdag een nachtje in dit hotel doorgebracht. Echt super!

Een lekker bed, een heerlijke douche en een lekker ontbijt! Kortom wij komen zeker nog een keer terug!

met partner, Okt. 2010
"Erg mooi vooral modern hotel."
L.Bloemers
23-10-2010 Er moderne kamer. Mooi bad, Lekkere douche. Wij hadden een vide studio, kamernummer 14. Erg leuke gangen, en mooie receptie. De bedden waren voor ons een nachtmerrie. We hebben nog nooit zo slecht geslapen. Bij ons was het bed ook in het midden ingezakt. We hebben de hele nacht als een banaan geslapen. Met de dagen erna veel last van de rug. Erg jammer. Want verder was het echt een super leuk/mooi hotel.O, ja en een heerlijk ontbijt!!!

"Werkelijk onvergetelijk"
markbussink
10-8-2011 Het hotel is bij aankomst al erg uniek, het ligt zeer apart (tegen de studio's van raymond is laat) en ruim. Altijd voldoende parkeergelegenheid!

We waren iets te vroeg maar konden al wel inchecken. Tijdens ons verblijf van 1 nacht (wat we via een veilingen hadden gewonnen) hebben we echt genoten van onze kamer (die erg verbazingwekkend was). Dolby surround, flatscreen, alle buizen die langs het plafond liepen kon je rood, geel en blauw laten kleuren, vloerverwarming, heerlijk hoge boxspring, 2persoons bad met directe doorloop naar de douche vanuit de slaapkamer. Ja, dit hotel moet je echt eens in meegemaakt hebben! Je zult het nooit meer vergeten, het is alles behalve een standaard hotelkamer. Het is meer een loungekamer!!!
Nergens last van gehad, alleen maar ontspannen.

Ramen konden niet open, maar daar heb je goede airco voor!

"Super hotel"
claudia
2-12-2010 Via veiling hadden we goedkoop een kamer bemachtigd want het leek ons een bijzonder hotel.
Het was ook echt zo,de vide kamer had een heerlijk bad en bed,met 2 verdiepingen is het weer eens wat anders dan een normaal hotel.
Het avondeten smaakte goed maar was voor wat je krijgt best prijzig.
Het ontbijt werd aan tafel gebracht en was heerlijk.
Wij hebbeb echt enorm genoten en komen zeker een keer terug!