Hotel ss Rotterdam**** in Rotterdam Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Hotel ss Rotterdam**** Rotterdam

Beoordelingen Hotel ss Rotterdam****

3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM, Rotterdam
Hotel ss Rotterdam scoort een 7,5 uit 10, op basis van 128 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel ss Rotterdam****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel ss Rotterdam**** in Rotterdam, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 488 vakantiefoto's van Hotel ss Rotterdam**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Vergelijk Hotel ss Rotterdam**** met andere accommodaties in Rotterdam.

128 beoordelingen over ss Rotterdam****

6,1
5,5
met een groep, mei 2012
"Een leuke manier om eens anders te logeren."
suzanne_maria
31-5-2012 Het was bij ons heel mooi weer dus dan is het heel leuk om aan dek nog een afzakkertje te nemen en om s'morgens aan dek te kunnen ontbijten.
Als je binnen moet blijven dan is er weinig te doen aan boord.
Je bent op loopafstand van de kop van zuid waar b.v. het restaurant van Herman de Blijker zit. Wij wisten dit niet dus hebben voor een hoop geld een watertaxi genomen.
Je kan voor de deur parkeren, kost wel 15 euro!!
Wat wel vreemd is is dat je als gast nergens korting op krijgt. Je moet de volle mep betalen voor zowel het parkeren als de rondleiding op het schip.
Het personeel en dan met name in de bar aan dek mag wel eens cursusje beleefdheid volgen. Plus dat de barman niet eens wist wat een french coffee is

met oudere kinderen, Mei 2012
"Indrukwekkend groot cruiseship"
grace.kreemer
8-5-2012 Prachtige kamers, echt het cruiseship idee. Personeel ziet er ook allemaal heel mooi uit in de kostuums. Alleen jammer dat je nergens mag komen. Je komt binnen en gaat naar je kamer of naar het restaurant/bar. Als je verder ergens heen wilt moet je een tour nemen van 12.50pp anders zie je niets. Wel leuk dat je met de watertaxi naar het centrum kunt.

met partner, 2012
"Dubbel gevoel"
Ikkuh
6-5-2012 Afgelopen week hier twee nachten verbleven. We hadden een comfort room geboekt maar hebben gekozen voor een upgrade naar een superior room. Goede keuze, wat een rust voor een paar euro meer. De eerste avond aan boord gegeten, smaakte heerlijk! De tweede avond in Rotterdam zelf wezen eten, waren toch al in de stad.
Één nadeel: niet op loopafstand van het centrum, dus eigenlijk wordt je gedwongen om met het OV te reizen of een taxi.....
Bovendien is het ontbijt onevenredig duur.....

met partner, Apr. 2012
"Bijzondere maar prijzige locatie"
Steffannijmeijer
22-4-2012 Schip is erg bijzonder, Helaas mag je als gast niet in alle ruimtes van het schip komen. Watertaxi is ook erg duur, er wordt gezegd voor een paar euro ben je in hartje centrum, met z'n zessen kost een enkeltje van 5 minuten varen toch €54,- en dan moet je ook nog weer terug, weer € 54,-! En dan ontbijt dat is best goed, maar €19,- p.p. Is het absoluut niet waard. Al met al een weekend dat een flinke duit heeft gekost, en dat was het niet waard.

met partner, Apr. 2012
"Mooi!!!"
Ricardo
16-4-2012 mooie locatie voor een overnachting, beetje het titanic gevoel! zalige bedden, super ontbijt en vriendelijke personeel!
Nadeel is dat de parkeerplaats duur is... wat erg jammer is als je er gewoon een nachtje slaapt

met vrienden, Apr. 2012
"Echt een beleving!"
Fiona
19-4-2012 Een compliment is echt op zijn plaats! Wat is het hotel mooi geworden! De kamer was heerlijk schoon en de temperatuur was goed. En de medewerkers zijn echte toppers, front office (zowel bij inchecken, uitchecken als laat op de avond toen we ze belde omdat we de tv niet op een andere zender kregen :-)), de jongens in de ocean bar en iedereen bij het ontbijt, alles liep gesmeerd en iedereen was echt zo vriendelijk! Ik voelde me echt gast aan boord van dit prachtige schip! En over het ontbijt toch even een extra compliment....wow wat veel en lekker! Zeker voor een zoetekauw zoals mijzelf...heerlijk! En ontbijten met zo'n uitzicht is toch wel echt Genieten met een hoofdletter G!

met partner, Mrt. 2012
"Zeer speciaal"
zemix
1-4-2012 Via veiling een nachtje op de rotterdam geslapen,
Grote parkeerplaats, welkom geheten bij de slagboom, en voor we in het schip mochten inchecken wederom een warm welkom, na ingechecked te zijn naar onze kamer, alles netjes werkend en ok.

èèn grote avontuur, wat een schip zeg en alles zeer ruim en tip top,
Koffie met gebak in het Lido even op het achterdek uitgewaaid wat een uitzicht, met de WaterTaxi naar de Leuvenhaven geknalt centrum bezocht en daarna bij Brutus Beer een hapje en een drankje, gelopen naar Hotel New York via Las Palmas, via de WateTaxi van Hotel New York naar de SS Rotterdam, savond een drankje in de Bar daarna in de Bioscoop een film gekeken en smorgen een zeer uitgebreid ontbijt gegeten, HELEMAAL SUPER.
Zeker voor herhaling vatbaar, dan gaan we ook de rondleiding doen ;-)

met partner, Mrt. 2012
"Aardig maar te duur!"
wilma
13-3-2012 Wij zijn 1 nacht op dit schip geweest meer dan genoeg. Prima hut,groot, schoon,aardig personeel(receptie en de dame in het Lido restarant)bediening in Lido slecht.Eten voor die prijs is niet om aan te raden.Werd niet gereageerd toen er werd gezegd dat het eten niet goed was.Zeer vet vlees,rauwe patat , hamburger zonder smaak en dat voor de prijs van 78 euro.Daarin tegen een prima ontbijt.Alleen jammer dat er niet veel te doen is.
Een bar voor de avond en als je mazzel heb LIVE MUSIC(dj).Maar dan moet er geen dansclubje zijn die de dansvloer in beslag neem met de speciale muziek en danspasjes zo jaag je wel de mensen weg.En niets van het schip gezien omdat je ook als gast moet betalen voor een tour.Je mag nergens komen of je wordt weg gestuurd.Uit prencipe niet gedaan.Al met al aardig maar nooit meer.

met jonge kinderen, 2012
"Terug in de tijd op stoomschip de Rotterdam"
steve911
8-3-2012 Zeer aparte omgeving om te verblijven in een hotel...hier gaat een hoop geschiedenis aan vooraf...
Eten goed maar wel duur en niet voor ieder wat wils, geef ons ook maar een schnitzel op het menu.
Kamer helemaal top met bladen uit de jaren 60, kun je nog eens kijken wat een stofzuiger toen koste.
Schip zelf heel mooi gerestaureerd en werkelijk nergens op bezuinigd.
Zeker doen de rondleiding op het schip en dan wel de hele tour inclusief de machinekamer,erg intressant...Deze word meestal verzorgd door ex personeel van de ss Rotterdam..
Verder vriendelijk personeel, eigenlijk niks te klagen dus zeker een aanrader om een keertje te doen....
Fijne uitvalsbasis om rotterdam te ontdekken, vanaf het schip zit je met de watertaxi zo in het centrum....Veel plezier alvast

met partner, Feb. 2012
"Een grote ongeorganiseerde bende"
Fam v.d. Kruyssen
21-2-2012 Als je een hotelkamer boekt op zo.n schip verwacht je ook dat je het schip krijgt te zien zoals het toen in bedrijf was.
Dus niet. Overal maar dan ook overal staan bordjes "verboden toegang".
Je word stomweg verplicht een rondleiding te boeken terwijl je al dik betaal voor de hotelkamer. Een hostes vroeg wilt U het dek zien, wij het dek op.
Komt er een andere hostes vragen wat wij daar te zoeken hadden en stuurde ons naar het voordek. Daar aangekomen werden we weer zeer onvriendelijk weggstuurd omdat we ook daar weer niet mochten komen. Klacht ingediend bij de receptie maar de manager kwam niet eens naar voren.
Kortom niets gezien van het schip alleen de LIDO en Ocean bar. Uit principe geen rondleiding gekocht vanwege het opdringende karakter !!!
Het LIDO restaurant is overigens prima.