Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp Rotterdam Nederland. Informatie & Beoordelingen Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp ~ Zoover

Beoordelingen Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp

25 mei 2012

Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp

Beoordelingen Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8, 3041 JG, Rotterdam
Wil je weten wat anderen vonden van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp.
Wil je weten wat anderen vonden van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Op deze pagina lees je beoordelingen van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp. Je kunt 971 vakantiefoto's van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp bekijken. Daarnaast kun je 5 video's van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp in Rotterdam.

119 beoordelingen over Rotterdam Zoo - Diergaarde Blijdorp

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Gewoon heel leuk"
Erik de snoo
26-4-2012 gewoonh doen leuk voor iedereeen

met partner, Apr. 2012
"Zo leuk!"
Ricardo
16-4-2012 Zeker de moeite waard! Mooie dierentuin, de bekende bokito :) Voor een volle dag dierenpret zeker doen!

met vrienden, 2012
"Super dierentuin"
miranda fokkinga
1-4-2012 super leuke dierentuin voor jong en oud. geweldige verse muffins ook

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Diergaarde Blijdorp is al jaren geweldig!"
Rob Heijtink
30-3-2012 Als kind wat op drie minuten lopen van de dierentuin woont, ben ik waarschijnlijk bevooroordeeld, maar ik heb echt nog geen mooiere dierentuin gezien. Een grote diversiteit aan dieren. Wanneer je ook op bezoek komt, je gaat altijd met een glimlach op je gezicht weg. Mijn nummer 1 en ook van mijn kinderen. En hopelijk bestaat het ook nog als mijn kleinkinderen het willen gaan bezoeken. Ook zij horen deze geweldige ervaring mee te kunnen maken.

met partner, Feb. 2012
"Nog weinig te zien"
lisa
23-4-2012 in februari geweest, viel nog niet echt heel veel te zien helaas. Veel restaurantjes waren ook nog dicht.

"Geweldig en informatief"
sabina Hendriks
12-2-2012 diergaarde Blijdorp is een heerlijke dierentuin, waar je met gezin en vrienden lekker kunt rond wandelen en te gelijk wat kunt leren.. Je ziet leuke dieren die goed verzorgt worden en zich op hun gemak voelen. Dit is ook te merken is het aantal jongen dat geboren wordt.
Dus kort samengevat is Diergaarde Blijdorp een leuk en educatief dagje uit voor familie en vrienden.

met jonge kinderen, 2012
"Blijdorp is altijd geweldig!!"
mireillevanballegoo...
30-1-2012 Als abonnementhouder en als Rotterdamse is Blijdorp wel echt mijn trots! Een erg mooie dierentuin waar altijd wordt gewerkt aan verbeteringen, zonder dat de bezoekers hier al te veel last van hebben. Wij komen zeer regelmatig met onze kinderen hier genieten. Een van mijn persoonlijke favorieten is de grote vijver waar de pelikanen zitten. Deze is onlangs aangepast terwijl ik het voorheen al prachtig vond. Ook bij slecht weer is het goed vertoeven in de Rivierahal en het Oceanium. Deze liggen weliswaar erg ver uit elkaar maar met het treintje ben je zo van de ene kant van de tuin naar de andere kant. Voor de kinderen is de grote speeltuin echt fantastisch. Zelfs met slecht weer kunnen ze in de grote klimtoren. Blijdorp is echt een aanrader en absoluut te moeite waard om ook een langere autorit aan te wagen!

"Mooi park"
Fam
5-1-2012 Ruim en schoonpark. Ondanks dat het voor ons bijna 2 uur heen rijden is is dit toch wel ons favoriete park en we hebben alle dierentuinen in NL al wel eens bezocht. Maar deze is toch het mooiste

met jonge kinderen, 2011
"Een van de mooiste dierentuinen."
Rene Buitelaar
30-12-2011 Een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Is nog volop in ontwikkeling en modernisering. Ik raad het zeker aan iedereen aan om een keer (of meer) naar Blijdorp te gaan. Ik kom er regelmatig omdat ik een abonnement heb, ook de kinderen blijven het iedere keer weer schitterend vinden.

met vrienden, 2011
"Leuke dierentuin!"
Sharon
22-12-2011 De attractie Diergaarde Blijdorp in de stad Rotterdam is een zeer leuke plek om eens heen te gaan voor een dagje uit met vrienden of familie.